- 25 Eylül 2024
- 1.500
- 786
- 38
- 29
Bilmiyorum ya nedense olsa cıkardı kafası var bende cunku geç döllenme değil birçok kişi günler onceden silik de olsa görüyor zamanı gelmedi diye düşünüyorum içten içeBenim de cumartesi bat günüm test yaptım negatif ama asla umutsuz değilim sen neden böyle erken den umutsuzluğa kapıldın
Umutsuz değilim de realist yaklaşıyorum olsa cıkardı mantıgı hakim bende düşük olan hamileliğim 3 gün once cıkmıştı dün kaset silik çıktı Bi umutlandım bugün prodoctor tertemiz tek çizgi.. Flaş tutup bakıyorum ama kendimi kandırıyorum cunku illa silik kıl gibi ince de olsa cıkıyor oldugundaGebelikte de böyle olabiliyo sadeve sakince beklicez bakalım Rabbimden hayırlısı umutsuz olmayalım ya
Askm sen yinede karalar baglama hemen bidahaki aya hazırla en azından kendi kendini veya bı bakarsın varmış bı kaç gün sonra tekrarla testiUmutsuz değilim de realist yaklaşıyorum olsa cıkardı mantıgı hakim bende düşük olan hamileliğim 3 gün once cıkmıştı dün kaset silik çıktı Bi umutlandım bugün prodoctor tertemiz tek çizgi.. Flaş tutup bakıyorum ama kendimi kandırıyorum cunku illa silik kıl gibi ince de olsa cıkıyor oldugunda
Adet olmadan umut kesilmez hatta tam sökülmeden umut kesilmez diyimBilmiyorum ya nedense olsa cıkardı kafası var bende cunku geç döllenme değil birçok kişi günler onceden silik de olsa görüyor zamanı gelmedi diye düşünüyorum içten içe
Eğer öyle dediyse bekle alma adet olursan alırsın olmazsan zatenKızlar merhaba, bugün cildiyeye göründüm tırnağım için cila yazdı gebe olduğunu öğrendiğin an sürmeyi bırak dedi sizce almalı mıyım bata 1 hafta var test yapmadım henüz hiç
Aynen öyle yapayım artık Ah beklemek çok zor dkdjdjEğer öyle dediyse bekle alma adet olursan alırsın olmazsan zaten
Evet en zoru beklemek senin kaç gün kalmıştı bi hafta mı ? Benim son 4Aynen öyle yapayım artık Ah beklemek çok zor dkdjdj
Evet Bi hafta kaldı inan bende sürekli sayıyorum dnsmsm benimde geçen ay kimyasal oldu inşallah bu ay hepimize uğur getirir sağlıklı gebelik yaşarızEvet en zoru beklemek senin kaç gün kalmıştı bi hafta mı ? Benim son 4sabah işe gelirken içimden konuşuyorum diyorum yarın gelirken son 3 diyeceğim filan diye artık bu aşamaya geldim 3,5 yıllık evliyim bi boş gebeliği bi kimyasalım var o yüzden çok istiyorum artık
Alma benceKızlar merhaba, bugün cildiyeye göründüm tırnağım için cila yazdı gebe olduğunu öğrendiğin an sürmeyi bırak dedi sizce almalı mıyım bata 1 hafta var test yapmadım henüz hiç
Almadım artık mecburAlma bence
Cumartesi anlarız aşko varsa eğerAskm sen yinede karalar baglama hemen bidahaki aya hazırla en azından kendi kendini veya bı bakarsın varmış bı kaç gün sonra tekrarla testi
Regl duygusallığım başladı bugün, belim ağrıyo ince ince dünden beri dün çok yorulmuştum çünkü, ekstra bi şey yok akıntım da kesildi zaten gebelikte akıntı cok oluyo beyaz akıntı bende yok regl yaklaşınca gidiyor akıntı cunkuAdet olmadan umut kesilmez hatta tam sökülmeden umut kesilmez diyimçünkü yerleşme kanaması bile tam adet gününe geliyor nerdeyse biz aşırı erken davranıyoruz . İlk hamileliğimde 10 gün geçmesini bekleyip yüksek değerle öğrenmiştim hesapladım adetten önce test yapsam yine çıkmazmış 2 günde bir iki katı artıyor ya o yüzden moral bozmak yok. Mesela ne gibi belirtilerin var şu an
Bende şuan akıntı var beyaz kremsi yapıdaRegl duygusallığım başladı bugün, belim ağrıyo ince ince dünden beri dün çok yorulmuştum çünkü, ekstra bi şey yok akıntım da kesildi zaten gebelikte akıntı cok oluyo beyaz akıntı bende yok regl yaklaşınca gidiyor akıntı cunku
Bende de beyaz sarı karışık enfeksiyon belirtim yok eşim enfeksiyondur belki dedi amaBende şuan akıntı var beyaz kremsi yapıda
Rabbim sağlıklı evlat nasip eylesin sevindirdin hepimizi gönlünü ferah tut sen de haklısınUmutsuz değilim de realist yaklaşıyorum olsa cıkardı mantıgı hakim bende düşük olan hamileliğim 3 gün once cıkmıştı dün kaset silik çıktı Bi umutlandım bugün prodoctor tertemiz tek çizgi.. Flaş tutup bakıyorum ama kendimi kandırıyorum cunku illa silik kıl gibi ince de olsa cıkıyor oldugunda
Canım ben çıkmayacağını bile bile yaptım sabah ve çıkmadı şimdi asıl bakmam en erken tarih 26 sı ve sonrası bakalım hayırlısı bence cuma günü ister kan ver ister sabah yap benim fikrim ama adet günün geçene kadar umutsuzluk yokCuma günü kan testi mi versem acaba
İkimizin aynı gün meraktan artık neyle uğraşsam bilmiyorum ama fena hasta oldum sanırım ilaç da içemiyorumEvet Bi hafta kaldı inan bende sürekli sayıyorum dnsmsm benimde geçen ay kimyasal oldu inşallah bu ay hepimize uğur getirir sağlıklı gebelik yaşarız
Haklısın her ay bı umut yükleniyorCumartesi anlarız aşko varsa eğerkaralar bağlamıyorum da kürtajdan sonra denemeye başlayınca hemen olur sanmıştım o biraz üzdü artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?