Geçmiş olsun salgın mı var orda da benim eşimde hastaneden alıp bana bulaştırıyor hep grip, nezle oluyoruzİkimizin aynı gün meraktan artık neyle uğraşsam bilmiyorum ama fena hasta oldum sanırım ilaç da içemiyorum
Ay kıyamam yok yaaa durduk yere oldum ne olduğu da belli değil sadece baş ağrısı aşırı ve bulantı varGeçmiş olsun salgın mı var orda da benim eşimde hastaneden alıp bana bulaştırıyor hep grip, nezle oluyoruz
Kız bence buna sevin bunlar da belirti baş ağrısı özellikleAy kıyamam yok yaaa durduk yere oldum ne olduğu da belli değil sadece baş ağrısı aşırı ve bulantı var
Erken Gebelik testi yapaydın bariAynen yaa çıkmayacağını bile bile yaptım bidee hadi güzel haberler alalım inşAllahhh
Yoktu ki elimdeeeErken Gebelik testi yapaydın bari
Yakında eczane yok mu al evde bulunsun az kaldı zatenYoktu ki elimdeee
Bu hem regl hem hamilelik belirtisi ama bende regl yaklaştıgında olmaz mesela o yüzden benim için direkt hamilelik belirtisi oluyor bi dene istersen çatlama gününü biliyorsan test yapBende şuan akıntı var beyaz kremsi yapıda
Amin canım benim üzüldüm ama napayım yani her ay aynı döngüyü yaşıyorum kürtajdan beri yoruldum açıkcasıRabbim sağlıklı evlat nasip eylesin sevindirdin hepimizi gönlünü ferah tut sen de haklısın
İşte ben de ona yoruyorum bi umuttttKız bence buna sevin bunlar da belirti baş ağrısı özellikle
Benim daha ilk deneme bakalım yaaa inşAllah yüzümüz gülerAmin canım benim üzüldüm ama napayım yani her ay aynı döngüyü yaşıyorum kürtajdan beri yoruldum açıkcası
İnşallah aşkım ben de keşke kürtajdan hemen sonra deneseydim diyorum 3ay korun dediler diye korundum ama simdi de olmuyoİşte ben de ona yoruyorum bi umutttt
Benim daha ilk deneme bakalım yaaa inşAllah yüzümüz güler
Aldım aldım bugün ne zaman yapsam acabaaYakında eczane yok mu al evde bulunsun az kaldı zaten
Yaaa olmuyo deme ya zamanı var nasibi ne zamansa o zaman olucak emin ol gönlünü ferah tuttİnşallah aşkım ben de keşke kürtajdan hemen sonra deneseydim diyorum 3ay korun dediler diye korundum ama simdi de olmuyo
Nasip aşkomm sen ne zaman test yapacaksın belirti vs ne alemdeAldım aldım bugün ne zaman yapsam acabaa
Yaaa olmuyo deme ya zamanı var nasibi ne zamansa o zaman olucak emin ol gönlünü ferah tutt
Biraz akıntım var sol kasığımda kendini belli eden bişey var arada sancıyo hareket ederken hissediyorum bulantı ve baş ağrısı için parol içtim artık ne kadar iyi gelirse başka hiç bişey yok bakalım test bilmiyorum yarın 9 gün oluyo pikten sonra dayanabilir miyim bilmiyorum aslında cuma yapsam iyi olur ama yarın da yapabilirim belki sen nasılsınn var mı belirtiiNasip aşkomm sen ne zaman test yapacaksın belirti vs ne alemde
Aldım aldım bugün ne zaman yapsam acabaa
Yani yaparım aslında dayanamam ama çıkmaz sanmam erken daha yaaİyi yaptın Ay çok heyecanlı yarın yapsan çıkar mı acaba
Sen ne zaman test yapıcaksinnİyi yaptın Ay çok heyecanlı yarın yapsan çıkar mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?