Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Ben de sımdı ötüm her saatte bir ama hep aynı ateş. Senin kaç cıkıyor. Alnım sıcacık senin de mi öyle
Ben ölçmedim evde ateş ölçer yok ama hissedebiliyorum ya üşüttüm ya da bebiş bakalım arada burnum tıkanıyor hasta olcak gibi arada geçiyo

Canım senin yüksek ihtimal gebelikkk
Ayyyy öylemi dersin ahahah vallah bilmiorum atesim gecen 37.4 dü 4 gün önce fala birde öyle ates badtiginda gözümde yanma oluyordu simdide calisiorum gene her calistigimda beni daha cok ates basior atesimi ölcccem acaba axnimi die

Ynen ya gözlerim sızlıyo

Kizlar artik hepimiz bebisleri ayni vakitte doguruoruz hepimiz cocuklari birbirine besik kertemsi yapariz ahahaha
Hahahaha bacım benim kız olursa sen yurt dışına gidiyon ben gurbet yaşıyorum zaten kusura bakma sana veremem kızımızın hahaha

Tebrikler valla ben erkenden bütün testleri bitirdim asıl bugün test yapmaya başlamam lazımdı
Aynen sen cok erken basladin benim bugun 12. gün belki pazartesi test yaparim cünkü adetimi bekleyemiom ki zaten hamileysem suan belirtilerim var bu demek oluyorki yapsam cikar yani pazartesi adetime 3 gün kalmis oluyor yumurtlamadanda 14 gün gecmis oluyor

Kızlar şimdi ben hamileyim ya doktor bana oksapar başlar mı önceden kürtaj oldum ya ne olur olmaz diye yapılıyormuş kimi duysam

Gutbetmi yasion niye kiz ver yurt disina gitain kiz okusun ne guzel calissin para kazansin burda daha rahat olur belki
Yok bacım iki kuruş için o kadar özlem çekmek istemem eşim asker diye uzağa geldim ailelerimiz izmirde ikimizinde tabi büyük konuşmak istemem Rabbim ne gösterir bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…