Evettt dış kapının önünde ölmesi çok ağlattı beniAyyyy canım beyle değil oyle düşünme sen onun duasını aldın tüylerim diken diken oldu yaa. Vakti gelmiş ecelin ama o sende karnını doyurmuş
Belki de kaderi oydu kendini uzmeKarnını doyurup öyle dışarı bir kenara bıraktım çok miyavlıyordu dedim çatıda durmaktan sıkıldı diye düşündüm eşimde aynı şekilde
Ben ölçmedim evde ateş ölçer yok ama hissedebiliyorum ya üşüttüm ya da bebiş bakalım arada burnum tıkanıyor hasta olcak gibi arada geçiyoBen de sımdı ötüm her saatte bir ama hep aynı ateş. Senin kaç cıkıyor. Alnım sıcacık senin de mi öyle
Üzülmemek elde değil çok sevmiştim onu 1 gündeBelki de kaderi oydu kendini uzme
Evvettt inşAllahhhhhAy evet hepsi aynı Ay doğacak belki arada 1,2, 3 gün farkla
Ayyyy öylemi dersin ahahah vallah bilmiorum atesim gecen 37.4 dü 4 gün önce fala birde öyle ates badtiginda gözümde yanma oluyordu simdide calisiorum gene her calistigimda beni daha cok ates basior atesimi ölcccem acaba axnimi dieCanım senin yüksek ihtimal gebelikkk
Tebrikler valla ben erkenden bütün testleri bitirdim asıl bugün test yapmaya başlamam lazımdıAğzım bal yesin ballllhala inatla test yapmıyorum her an gelirse diye
Kizlar artik hepimiz bebisleri ayni vakitte doguruoruz hepimiz cocuklari birbirine besik kertemsi yapariz ahahahaEvvettt inşAllahhhhh
Ynen ya gözlerim sızlıyoAyyyy öylemi dersin ahahah vallah bilmiorum atesim gecen 37.4 dü 4 gün önce fala birde öyle ates badtiginda gözümde yanma oluyordu simdide calisiorum gene her calistigimda beni daha cok ates basior atesimi ölcccem acaba axnimi die
Hahahaha bacım benim kız olursa sen yurt dışına gidiyon ben gurbet yaşıyorum zaten kusura bakma sana veremem kızımızın hahahaKizlar artik hepimiz bebisleri ayni vakitte doguruoruz hepimiz cocuklari birbirine besik kertemsi yapariz ahahaha
Aynen sen cok erken basladin benim bugun 12. gün belki pazartesi test yaparim cünkü adetimi bekleyemiom ki zaten hamileysem suan belirtilerim var bu demek oluyorki yapsam cikar yani pazartesi adetime 3 gün kalmis oluyor yumurtlamadanda 14 gün gecmis oluyorTebrikler valla ben erkenden bütün testleri bitirdim asıl bugün test yapmaya başlamam lazımdı
Gutbetmi yasion niye kiz ver yurt disina gitain kiz okusun ne guzel calissin para kazansin burda daha rahat olur belkiHahahaha bacım benim kız olursa sen yurt dışına gidiyon ben gurbet yaşıyorum zaten kusura bakma sana veremem kızımızın hahaha
Sendedemi o var kiz bizim senle hersey bir ha ahaha belirtiden tut günlere kadar ahhaah hay allah ikimizde ayni sonucu almayalim simdi ajajaYnen ya gözlerim sızlıyo
Vallah oksapar ne bilmiorum digerleri gelir okur simdi ahahah
Öleceği belliymiş senin bi hayrın dokunmuş oyle düşünme duasını almışsın ağlama bebek yeni tutunuyor lütfenEvettt dış kapının önünde ölmesi çok ağlattı beni
Hadi bakalım bekliyoruz meraklaBen ölçmedim evde ateş ölçer yok ama hissedebiliyorum ya üşüttüm ya da bebiş bakalım arada burnum tıkanıyor hasta olcak gibi arada geçiyo
Her an regl olabilirim diye düşünüp ped taktım bekliyorum aşkoTebrikler valla ben erkenden bütün testleri bitirdim asıl bugün test yapmaya başlamam lazımdı
Yok bacım iki kuruş için o kadar özlem çekmek istemem eşim asker diye uzağa geldim ailelerimiz izmirde ikimizinde tabi büyük konuşmak istemem Rabbim ne gösterir bilememGutbetmi yasion niye kiz ver yurt disina gitain kiz okusun ne guzel calissin para kazansin burda daha rahat olur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?