Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Aynen bugün 12. Gün ben de salıya kadar olmazsam kan vercem hayırlısı hakkımızda kuzu yaaa

Aynen bugün 12. Gün ben de salıya kadar olmazsam kan vercem hayırlısı hakkımızda kuzu yaaa
Himm ben 14. gün sen 15. gün yapion ben senden dahami uzun beklesen sonucta senin adet dönemin benden daha kisa ama benden daha gev test yapion ben 30 ila 2 si arasi olmam gerekior ama suan yine atesimi ölctüm 37.3 cikti gözlerimin birtnaesinde yanla var ates basior gözlerimi sanki

Benim dönkü 28 ya da 32. Gün olurum ne 29 ne 30 yaniiii tam günü bakalım nolcakkk

Çok afedersiniz lavaboya gitmeye korkuyorum

Ya ben beklemekten yoruldum mutlu haberi alsakta cinsiyet heyecanı evresine geçsek. Benim belimin ortası çok ağrıyor adet olacağım zman oluyor.
Valla sabırla sabırsızlıkla bekliyorum o evreye geçmesini hepimiz hamile olsak da aynı zamanlarda herşeyi güzellikleri yaşasakkkk

Kizlar kendimi cok kötü hissediorum ya az önce bir ekmege yag surdum yumurta cay ictim suan hem
Midem hem bagirsaklarim iyi degil kac gündür kabizim afederisnz bugunde ishalim bir ishal bi kabizlik atesim var yaniorum reameb dün cok agladim onun yuzundenmi bilmiorumm acaxipl yorgunum konuscak halim yok ates beni nasil basiorsa gözlerim yanior napcam ya sanki grip olursunya miden bagirsaklarin bozuk olur atesin olur öyleyim suan bugun birde gögüslerim agrior dokunjnca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…