En güzeli ben de şimdi diyorum adet olacaksam olayım bebiş varsa da belli olsun artık diye şu beklemek daha sıkıntıEn azından gününde oluyorum yaa nasip artık bu ay salıyorum takip de etmicem tuttu mu tutmadı mı diye. Zaten amh test zamanım geldi doktora gider gerisini bırakırım olursa olur artık
Ay kıyamam ben de kürtajdan sonra ikinci adet olcak eğer olursa ne zaman olur kestiremiyorum yaaBelli değil tedaviye başladığımdan beri bozuldu düzenim
Kız o idrara çıkmak sıkıntı ya sabah test yapıyorum sözde ilk idrarla e ben 3 te 4 te kalkıyorum lavaboya hahha hiç ilk idrarla olmuyo kiiiYa çok su içiyorum peki ben nasıl ayırt edeyim
Aynı ben ahahahqhKız o idrara çıkmak sıkıntı ya sabah test yapıyorum sözde ilk idrarla e ben 3 te 4 te kalkıyorum lavaboya hahha hiç ilk idrarla olmuyo kiii
Niye öyle kalkip yapion kiKız o idrara çıkmak sıkıntı ya sabah test yapıyorum sözde ilk idrarla e ben 3 te 4 te kalkıyorum lavaboya hahha hiç ilk idrarla olmuyo kiii
Canım sen adet olsan da olmasan da kadın doğuma bi görün çok normal gelmedi bana bu kadar ağrıKizlar ben calisiorum yani isim zor suan kasik bölgeme ama daha cok özel bölgeye yakin sol tarafim agrior bacagimada vuruor
Yani güclü bi agri degil sizi gibi saplanior sol yumirtama suan bak mesela az önce vardi simdi gene yokCanım sen adet olsan da olmasan da kadın doğuma bi görün çok normal gelmedi bana bu kadar ağrı
Bilmiyorum onu da uzun zamandır böyleNiye öyle kalkip yapion ki
Olabilir kuzuHep egiliorum diz üstü cöküprum o agri yapmis olabilir
Herşey olabilir dikkatli ol kuzuuKizlar ben calisiorum yani isim zor suan kasik bölgeme ama daha cok özel bölgeye yakin sol tarafim agrior bacagimada vuruor
Olum olimde elimden bisi gelmiorku mecbur isimi yapmam gerek yavas yavas yapiorum egilmemeye calisiorum ama elfe degilkiHerşey olabilir dikkatli ol kuzuu
Kıyamam yaaa varsa eğer inşallah bişi olmazOlum olimde elimden bisi gelmiorku mecbur isimi yapmam gerek yavas yavas yapiorum egilmemeye calisiorum ama elfe degilki
Umarim ya bilmiorumki bugun gögüs agrim basladi normalde böyle erken olmaz die dusunuorum ama ondanda emin degilim hersey cok garip ahahaKıyamam yaaa varsa eğer inşallah bişi olmaz
Bidahaki aya inşallah canımD Dua ileebraarrr @soguknevalee kızlar benim şu an söküldü birden pat diye halbuki tüm belirtilerim hamişlik belilrtisiydi bi şok bi üzüntü ama en azından artık kafam rahatladı . Ben adaya ilk beda eden isim oldum size dua edeceğim artık
7.haftadan sonra yukarı cıkıyor aşkım su an parmağın ucu değecek gibi ilerde ve yumuşak olur zaten. Ben de sabah baktım ilerdeydi ama anlam yüklemek istemedim belki regl olurum diye
Canım sen naptınAnladım askmm tamamam
Nerdesin kuzu napıyosun nasılsınnnAy evet hepsi aynı Ay doğacak belki arada 1,2, 3 gün farkla
Anladım dikkat et canım. Bebek senleyse zorlamaYani güclü bi agri degil sizi gibi saplanior sol yumirtama suan bak mesela az önce vardi simdi gene yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?