Rabbim hayirlisiyla insallah nasip etsin benimde 1 mayis kadar surem var mayisa hamile bir sekilde giris yapariz insallahAy inşAllahhhh ya bugün ya çarşamba olcam yumurtlamadan 12 gün geçti bilmiyorum kuzu yaaa
Ahh nolur güzel haberler alalımmmm
AminnnnnRabbim hayirlisiyla insallah nasip etsin benimde 1 mayis kadar surem var mayisa hamile bir sekilde giris yapariz insallah
Valla ben her an olurum diye bekliyorum ama safi akıntı geliyo anlamış değilimİnşaallah hamilesindir askmmmm yaa valla regl olursan senden çok ben üzülürüm herhalde
7.haftadan sonra yukarı cıkıyor aşkım su an parmağın ucu değecek gibi ilerde ve yumuşak olur zaten. Ben de sabah baktım ilerdeydi ama anlam yüklemek istemedim belki regl olurum diyeŞey dicektim sana ben dediğin gibi elle kontrol ettim yumuşak ıslak bı et ama çok yukarda değil öyle
İkinci idrarla yaptım bunu da galiba bu ay da olmadı aşılama beni bekliyorRegline kaç gün var canım biraz bekleyip kan tahlili ver bence
Testimde slik çizgi bile yok dimiii7.haftadan sonra yukarı cıkıyor aşkım su an parmağın ucu değecek gibi ilerde ve yumuşak olur zaten. Ben de sabah baktım ilerdeydi ama anlam yüklemek istemedim belki regl olurum diye
Üzgünüm ama bat a ne kadar var kiiTestimde slik çizgi bile yok dimiii
Kalite düşüyor buraya yükleyince cevabın için teşekkür ederimDelirmediysem şaş olmadıysa minik de olsa var silik gibii ama emin değilim
İnşallah gönlünce olur canımmKalite düşüyor buraya yükleyince cevabın için teşekkür ederim
Amin insallah cümlemizinİnşallah gönlünce olur canımm
Napıyon nasıl oldunnnValla ben her an olurum diye bekliyorum ama safi akıntı geliyo anlamış değilim
Yapsan cikar bence yaKızlaarr yarın sabah bi erken gebelik testi yapsam mııı sizcee yoksa salıyı beklesem mi yumurtlamadan sonra 13. Gün oluyoo
NapıyonValla ben her an olurum diye bekliyorum ama safi akıntı geliyo anlamış değilim
Yaaa her an sökülebilir benim de ya da bilmiyorum belirtilerin neler bu arada nasip hakkında hayırlısı ne zamansa o zaman olucak bu teselli değil inan gerçek olan bu benim de sökülürse vi daha ki ay yine beraber beklicezzzD Dua ileebraarrr soguknevalee kızlar benim şu an söküldü birden pat diye halbuki tüm belirtilerim hamişlik belilrtisiydi bi şok bi üzüntü ama en azından artık kafam rahatladı . Ben adaya ilk beda eden isim oldum size dua edeceğim artık
Bence de varsa yarın sabah çıkar bugün yapsam diye düşündüm sonra vazgeçtim ilk idrarla olsun barii bütün şansımı deneyim zaten çıkmazsa sökülür psikolojik de gelmeyebiliyor çünküüYapsan cikar bence ya
Bence de varsa yarın sabah çıkar bugün yapsam diye düşündüm sonra vazgeçtim ilk idrarla olsun barii bütün şansımı deneyim zaten çıkmazsa sökülür psikolojik de gelbiliyor çünküüYapsan cikar bence ya
Vallahi belirtilerim yumurtlamadan sonra iki gün kalaya kadar yoğun mide bulantısı sol ve sağ kasık ağrısı kasıkta da yanma ve batma göğüslerde büyüme şişkinlik kısacası tüm hamişlik belirtilerinin hepsi vardı ben ilk defa uzun süre sonra bunları yaşayınca umutlanmıştım ama maalesef söküldü pat diye bugün battı zatenNapıyon
Yaaa her an sökülebilir benim de ya da bilmiyorum belirtilerin neler bu arada nasip hakkında hayırlısı ne zamansa o zaman olucak bu teselli değil inan gerçek olan bu benim de sökülürse vi daha ki ay yine beraber beklicezzz
Oyy ben de full adet olcam hissi varVallahi belirtilerim yumurtlamadan sonra iki gün kalaya kadar yoğun mide bulantısı sol ve sağ kasık ağrısı kasıkta da yanma ve batma göğüslerde büyüme şişkinlik kısacası tüm hamişlik belirtilerinin hepsi vardı ben ilk defa uzun süre sonra bunları yaşayınca umutlanmıştım ama maalesef söküldü pat diye bugün battı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?