Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Kızlar adet oldum sanıyorum lavaboya gidiyorum şeffaf bi akıntı var ikidir uzun uzun oluyo

Nerdesin kuzu napıyosun nasılsınnn
Kaynanamgile geldik dünden beri canım valla burda biraz oyalanıyorum eczanenin önünden geçtim test alacaktım eşim izin vermedi test yapmak istiyorum yaa sende durumlar nasıl bende sancılar gelip gidiyor anlamadım bende valla bekliyorum regl olmayı inşallah olmayız

Sabahı iple çekiyorum test yapmak için ama nedense aşırı halsizim nefes almakta güçlük çekiyorum
Çiçeğim ben de öyle inan zor bela yemek yaptım eşim yardım etti sağolsun nefes alamıyorum belim ağırdı yemek yaparken ama test almamış unutmuş şimdi al dicem sonra adet olursam trip çekmek istemiyorum hahah

Ya bebek varsa olmayalım ama yoksa hemen oluverir kuru kuru böyle çekmek zor ilaç falan içerim en azından

Ya bebek varsa olmayalım ama yoksa hemen oluverir kuru kuru böyle çekmek zor ilaç falan içerim en azından
Haklısın yaa Bi test yapıverseydik iyiydi ya ona göre regl olcaz derdik ağrı kesici alırdık sksksk bazen sol bacağıma çok vuruyor adım atamıyorum

Haklısın yaa Bi test yapıverseydik iyiydi ya ona göre regl olcaz derdik ağrı kesici alırdık sksksk bazen sol bacağıma çok vuruyor adım atamıyorum
Aynen yaaa almamış unutmuş çıldırcammm bi de erkenden uyudu benimkii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…