Yoga mı yapsak napsakKesinlikle yarın tekim eşim nöbette rahatlamak için elimden geleni yapcam kafa dinlicem biraz bakalım
Evet bi de aksama kadar olmayınca cok heveslendim. Olunca da yıkıldım artık bıraktım olursa olurEn güzeli ben de şimdi diyorum adet olacaksam olayım bebiş varsa da belli olsun artık diye şu beklemek daha sıkıntı
Regl oldumSen naptın cano
Haha bilemedimmmmYoga mı yapsak napsak
Yıkılma canım hayırlısı de yine deEvet bi de aksama kadar olmayınca cok heveslendim. Olunca da yıkıldım artık bıraktım olursa olur
Naptin yaptinmi tesrYıkılma canım hayırlısı de yine de
Yok kuzu eşim almamış salı kan vercem artıkkNaptin yaptinmi tesr
Üzülme lütfen valla ben bile çok üzüldüm şuan ama sen üzülme bal bidahaki aya olur inşallah hem bı bakarsin hiç ummadığın anda pozitif görürsün takma kafayaR
Regl oldum
Ben test yaptım galiba pozitifR
Regl oldum
Test yaptım pozitifYok kuzu eşim almamış salı kan vercem artıkk
Allahımmmm çok mutlu oldummmm darısı isteyen herkeseeeeeBen
Test yaptım pozitif
Hayırlısı olsun canımmmmm bekleyenlere de nasip olsun kan hemen vercn miiiiBen
Test yaptım pozitif
Allahımmmm çok mutlu oldummmm darısı isteyen herkeseeeee
Yarın vericemm canm annemlere gidicem orda vericem yoksa kocam öğrenir sürpriz yapamamHayırlısı olsun canımmmmm bekleyenlere de nasip olsun kan hemen vercn miiii
Ayyyy çok güzel görünüyooo hamilesinnnn anne oluyosunnnAğlicam elim ayağıma dolasti çıplak gözle daha belirgin aslında daha az önce yaptim
Eki Görüntüle 3583043 Eki Görüntüle 3583044
Sonuçta öğrendik bebiş varrrrYarın vericemm canm annemlere gidicem orda vericem yoksa kocam öğrenir sürpriz yapamam
Ayyyy çok güzel görünüyooo hamilesinnnn anne oluyosunnn
Ayyyyy hayırlı olsunnnAğlicam elim ayağıma dolasti çıplak gözle daha belirgin aslında daha az önce yaptim
Eki Görüntüle 3583043 Eki Görüntüle 3583044
Ben de çok ağlamıştımmmm ne mutlu sanaaaaaGaliba ama ben çok duygulandım çift çizgiyi görünce
Ayy evett inşallah güzel bı değerle öğrenirim sağlıkla gelir annesineSonuçta öğrendik bebiş varrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?