Oh ne güzel iyice hissetmişsinnnAynen resmen dolu dolu dolu yaşadım daha ilk gunlerden
Ay çok sevindim Sağlıkla ilerler inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım böyle haberler alınca çok motive oluyorumAyy evett inşallah güzel bı değerle öğrenirim sağlıkla gelir annesine
Öyle olduOh ne güzel iyice hissetmişsinnn
Teşekkür ederim hayatimmmmmm darısı tüm isteyenlerin başınaAy çok sevindim Sağlıkla ilerler inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım böyle haberler alınca çok motive oluyorum
Aminnn inşallahTeşekkür ederim hayatimmmmmm darısı tüm isteyenlerin başına
Canım sende üzülme lütfen nasibi ne zaman ise o zaman gelecek bizde bekliyoruz artık hayırlısı neyse o olacakEvet bi de aksama kadar olmayınca cok heveslendim. Olunca da yıkıldım artık bıraktım olursa olur
Ay hayırlı olsunn sağlıkla ilerlesin inşallahAğlicam elim ayağıma dolasti çıplak gözle daha belirgin aslında daha az önce yaptim
Eki Görüntüle 3583043 Eki Görüntüle 3583044
Canım ben bundan 2 gün önce bı tane yaptım sadece hafif gölge vardı 4 gün önce ve 6 gün önce de yaptım onlar tamamen negatifdi yani bekle biraz regl olana kdr da umudunu kesmeAy hayırlı olsunn sağlıkla ilerlesin inşallahben de bu sabah test yaptım ama daha çatlamanın 9. günü negatif çıkınca moralim bozuldu siz 12. Günde mi yapmıştınız daha önce test yaptınız mı
Haklısın hep erken test yapmayacağım diyorum sonra dayanamıyorumCanım ben bundan 2 gün önce bı tane yaptım sadece hafif gölge vardı 4 gün önce ve 6 gün önce de yaptım onlar tamamen negatifdi yani bekle biraz regl olana kdr da umudunu kesme
Bende dayanamadım yaptım ve kocaman negatifler gördümHaklısın hep erken test yapmayacağım diyorum sonra dayanamıyorum
Bende bugub test alim yapim diorum ne diorsunuz xumurtlamanin 13.14. günü oluyor yoksa adetmi beklesem bilemedimki yaEn güzeli en erken yumurtlamanın 12. Günü bencee
Hayirli olsun ebrarCanım ben bundan 2 gün önce bı tane yaptım sadece hafif gölge vardı 4 gün önce ve 6 gün önce de yaptım onlar tamamen negatifdi yani bekle biraz regl olana kdr da umudunu kesme
Teşekkür ederimHayirli olsun ebrar
Ben yarın yapcam kuzu nasipseBende bugub test alim yapim diorum ne diorsunuz xumurtlamanin 13.14. günü oluyor yoksa adetmi beklesem bilemedimki ya
Kacinci gün oluyor yumirtamadanBen yarın yapcam kuzu nasipse
14. Gün oluyoKacinci gün oluyor yumirtamadan
Haaa bi yap bakalim ne cikcak seninki bende ya yarin 14. yada syin 1 i 17.yaparim14. Gün oluyo
Yap yarın birlikte yapalım yaaa zaten kan vercem salı adet olur muyum bilmiyorumHaaa bi yap bakalim ne cikcak seninki bende ya yarin 14. yada syin 1 i 17.yaparim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?