- 18 Nisan 2025
- 208
- 140
- 18
- 24
Sen sali yapion ama önce ben yapmis oluyorum ahahahaha ben birkere yumurtlama tarihimden emin degilim 3 appten bakiorum hepsinde fsrkli günöer gösterior ama ben sümüksü akintim vardi ayin 14 ü ve bir app ayin 14 yumurtlama günü dior zaten direk o günü yumurtlama gününden sayixorum bence o gündü akintinin seklinden o gün dedim yani kesin mi bilememjiYap yarın birlikte yapalım yaaa zaten kan vercem salı adet olur muyum bilmiyorum
Birde adetim ya 30 nisan yada 2 maxis simdi yarin yapsam adezten iki gün oluyor ama ayin ikisi adet tarihi ise o zaman erken xapmis oluyorum sjajaj napcam bilmiorumki erken gebelik testi alcam adetten 3 gün öncesini gösteriormus xani yarin yapsam öylede böylede her uygulamaya göre 12 gin dolmus oluyorYap yarın birlikte yapalım yaaa zaten kan vercem salı adet olur muyum bilmiyorumqma
Ortalama belli bu günlerde yaptığın testte çıkar yani nasıl önce yapmış oluyosun acabaaaSen sali yapion ama önce ben yapmis oluyorum ahahahaha ben birkere yumurtlama tarihimden emin degilim 3 appten bakiorum hepsinde fsrkli günöer gösterior ama ben sümüksü akintim vardi ayin 14 ü ve bir app ayin 14 yumurtlama günü dior zaten direk o günü yumurtlama gününden sayixorum bence o gündü akintinin seklinden o gün dedim yani kesin mi bilememji
Aynen o zaman yarın çıkar ama uygulamalar ortalama söyler doğru sonuç değil ya yumurtlama testleri ile takip et ya da akıntı ile yani uygulama doğru değil tabi tuttuğu vakitler oluyoBirde adetim ya 30 nisan yada 2 maxis simdi yarin yapsam adezten iki gün oluyor ama ayin ikisi adet tarihi ise o zaman erken xapmis oluyorum sjajaj napcam bilmiorumki erken gebelik testi alcam adetten 3 gün öncesini gösteriormus xani yarin yapsam öylede böylede her uygulamaya göre 12 gin dolmus oluyor
Sen dedin ya birlikte test yapalim die sen sali kan verion ben pazartesi idrar testi yapiorum yani ben senden önce yapmis oluyorum ddim ajaajajaOrtalama belli bu günlerde yaptığın testte çıkar yani nasıl önce yapmış oluyosun acabaaa
Yok kuzu pazartesi gelirken aldırcam eşimeSen dedin ya birlikte test yapalim die sen sali kan verion ben pazartesi idrar testi yapiorum yani ben senden önce yapmis oluyorum ddim ajaajaja
Senin döngüne göre hesapliorlar ya ama 3 tanesi her 3 üde farkli bir tarih glsterior ki 14 ü degilde daha gecse o zaman. Hamile olma imkanim cok dusuk zaten ama yapsam cikar benceAynen o zaman yarın çıkar ama uygulamalar ortalama söyler doğru sonuç değil ya yumurtlama testleri ile takip et ya da akıntı ile yani uygulama doğru değil tabi tuttuğu vakitler oluyo
Yumurtlama adetten 14 ila 18 gün önce oluyor yaBen bata göre hareket etmiyorum çünkü net değil yumurtlamaya göre hareket ediyorum ben
Bence deee yarın bak bakalım Allahımmm herkesin gönlüne göre versin inşAllahhhSenin döngüne göre hesapliorlar ya ama 3 tanesi her 3 üde farkli bir tarih glsterior ki 14 ü degilde daha gecse o zaman. Hamile olma imkanim cok dusuk zaten ama yapsam cikar bence
Bugun aldirman lazim ki sabah ilk idrarla yap yarin aldirirsan ilk idrarla yapmis olmassin kiYok kuzu pazartesi gelirken aldırcam eşime
Insallah ama sen bence hamilesin ahahaha bende bugun alt karnimda dolgunluk var sanki sivi birikintisi var gibi genelde böyle olunca adet oluyorum adet kani toplaniormus gibi sanki amaBence deee yarın bak bakalım Allahımmm herkesin gönlüne göre versin inşAllahhh
Evet yarın ya da salı verdiğim kanda belli olur benim deeYumurtlama adetten 14 ila 18 gün önce oluyor ya
Kuzu o gelirken beni arıyo o geldiğinde yapcam yani ilk idrar oluyo sabah geliyo çünküBugun aldirman lazim ki sabah ilk idrarla yap yarin aldirirsan ilk idrarla yapmis olmassin ki
Onu dün çok hissettim bugün öyle değil sanki afedersin küçük tuvaletim varmış gibi hissediyorumInsallah ama sen bence hamilesin ahahaha bende bugun alt karnimda dolgunluk var sanki sivi birikintisi var gibi genelde böyle olunca adet oluyorum adet kani toplaniormus gibi sanki ama
Bilemiorum
Evet yarın ya da salı verdiğim kanda belli olur benim dee
Aahaa sabah gelior eve anladim iyi bakalim bende bugun alcam ama saklamam gerekior ahahah annem görse yakar beni birde onun derdi var simdi ailenin haberi yokKuzu o gelirken beni arıyo o geldiğinde yapcam yani ilk idrar oluyo sabah geliyo çünkü
Ağzından bal damlıyooooInsallah ama sen bence hamilesin ahahaha bende bugun alt karnimda dolgunluk var sanki sivi birikintisi var gibi genelde böyle olunca adet oluyorum adet kani toplaniormus gibi sanki ama
Bilemiorum
Ayyyy evettt o da varrr Allahım kolaylık versin sana da inşAllahhh güzel bi şekilde atlatırsın yaaAahaa sabah gelior eve anladim iyi bakalim bende bugun alcam ama saklamam gerekior ahahah annem görse yakar beni birde onun derdi var simdi ailenin haberi yok
Ben idrar hissi cok olyuordu bazen sabah erkenden gece uyandiriordu beni yada hissediorsum gidiordum cok az geliordu birde idrarim acik renkte bence eskisi gibi cok gitmiorum idraraOnu dün çok hissettim bugün öyle değil sanki afedersin küçük tuvaletim varmış gibi hissediyorum
Insallah adet olurum ya vallah allah dogru zamanda hayirlisiyla nasip etsin zate bu seferde hamile degilsem asla korunmasiz yapmamAyyyy evettt o da varrr Allahım kolaylık versin sana da inşAllahhh güzel bi şekilde atlatırsın yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?