Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Yap yarın birlikte yapalım yaaa zaten kan vercem salı adet olur muyum bilmiyorum
Sen sali yapion ama önce ben yapmis oluyorum ahahahaha ben birkere yumurtlama tarihimden emin degilim 3 appten bakiorum hepsinde fsrkli günöer gösterior ama ben sümüksü akintim vardi ayin 14 ü ve bir app ayin 14 yumurtlama günü dior zaten direk o günü yumurtlama gününden sayixorum bence o gündü akintinin seklinden o gün dedim yani kesin mi bilememji

Yap yarın birlikte yapalım yaaa zaten kan vercem salı adet olur muyum bilmiyorumqma
Birde adetim ya 30 nisan yada 2 maxis simdi yarin yapsam adezten iki gün oluyor ama ayin ikisi adet tarihi ise o zaman erken xapmis oluyorum sjajaj napcam bilmiorumki erken gebelik testi alcam adetten 3 gün öncesini gösteriormus xani yarin yapsam öylede böylede her uygulamaya göre 12 gin dolmus oluyor

Ortalama belli bu günlerde yaptığın testte çıkar yani nasıl önce yapmış oluyosun acabaaa

Aynen o zaman yarın çıkar ama uygulamalar ortalama söyler doğru sonuç değil ya yumurtlama testleri ile takip et ya da akıntı ile yani uygulama doğru değil tabi tuttuğu vakitler oluyo

Ben bata göre hareket etmiyorum çünkü net değil yumurtlamaya göre hareket ediyorum ben

Aynen o zaman yarın çıkar ama uygulamalar ortalama söyler doğru sonuç değil ya yumurtlama testleri ile takip et ya da akıntı ile yani uygulama doğru değil tabi tuttuğu vakitler oluyo
Senin döngüne göre hesapliorlar ya ama 3 tanesi her 3 üde farkli bir tarih glsterior ki 14 ü degilde daha gecse o zaman. Hamile olma imkanim cok dusuk zaten ama yapsam cikar bence

Senin döngüne göre hesapliorlar ya ama 3 tanesi her 3 üde farkli bir tarih glsterior ki 14 ü degilde daha gecse o zaman. Hamile olma imkanim cok dusuk zaten ama yapsam cikar bence
Bence deee yarın bak bakalım Allahımmm herkesin gönlüne göre versin inşAllahhh

Insallah ama sen bence hamilesin ahahaha bende bugun alt karnimda dolgunluk var sanki sivi birikintisi var gibi genelde böyle olunca adet oluyorum adet kani toplaniormus gibi sanki ama
Bilemiorum
Onu dün çok hissettim bugün öyle değil sanki afedersin küçük tuvaletim varmış gibi hissediyorum

Insallah ama sen bence hamilesin ahahaha bende bugun alt karnimda dolgunluk var sanki sivi birikintisi var gibi genelde böyle olunca adet oluyorum adet kani toplaniormus gibi sanki ama
Bilemiorum
Ağzından bal damlıyoooo

Aahaa sabah gelior eve anladim iyi bakalim bende bugun alcam ama saklamam gerekior ahahah annem görse yakar beni birde onun derdi var simdi ailenin haberi yok
Ayyyy evettt o da varrr Allahım kolaylık versin sana da inşAllahhh güzel bi şekilde atlatırsın yaa

Onu dün çok hissettim bugün öyle değil sanki afedersin küçük tuvaletim varmış gibi hissediyorum
Ben idrar hissi cok olyuordu bazen sabah erkenden gece uyandiriordu beni yada hissediorsum gidiordum cok az geliordu birde idrarim acik renkte bence eskisi gibi cok gitmiorum idrara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…