Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Ask 2 gün kaldı yarın vericem kanida annem gile gidicem kalmaya onun için hazırlanıyordum işime geldi böylede eşime sürpriz yapabilirim
Hahahaha senin heyecanını yerim, bata 3 mü kaldı 2 mi. Git kan ver daha bekleme. Yüksek cıkar cunku günler onceden silik cıkmıştı senin. Korkulacak bişi değil regl olmazsın artık net

Ask 2 gün kaldı yarın vericem kanida annem gile gidicem kalmaya onun için hazırlanıyordum işime geldi böylede eşime sürpriz yapabilirim
Heh süper tamam canım bize de haber ver muhakkak. Allah sağlıklı gebelik yaşatsın sağlıkla doğmasını sağlasın

Yarın olsa da test yapsam diye bekliyorum malum erkenden testleri bitirdiğim için şimdi de tek başımayım bakalım sen napıyosun nasılsınnn adet belirtileri de gitti
Birazdan dışarı çıkacağız işte bende sanki adet olacakmışım gibi belim ve kasıklarım ağrıyor öyle. İyiyim çok şükür

Birazdan dışarı çıkacağız işte bende sanki adet olacakmışım gibi belim ve kasıklarım ağrıyor öyle. İyiyim çok şükür
Yaa eşim nöbette tekim bugün gece ben valla bekle bekle nasıl zaman geçecek bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…