İnşAllah canım yaaa saat 10 buçuk gibi herkes burda olsun pozitifse ooooooİnşallah cnm sabah senden de mükemmel haberler bekliyoruz
Aşkıooo sen test yaptın mıııııİnşAllah canım yaaa saat 10 buçuk gibi herkes burda olsun pozitifse oooooo
Hayır çiçeğim yarın sabah yapcam çatlamazsammmAşkıooo sen test yaptın mııııı
Hihihihihş tamam canımHayır çiçeğim yarın sabah yapcam çatlamazsammm
Bı heyacanlada seni bekleyelimİnşAllah canım yaaa saat 10 buçuk gibi herkes burda olsun pozitifse oooooo
Yaaa canımsınızzzBı heyacanlada seni bekleyelim
Yaaa canımsınızzzkız bütün adet belirtilerim gitti heyecan içindeyim valla
EvetBi de hamilelik sürecini birlikte geçiririzzz
Evet evet erken gebelik aldırcam kıyamam yaaa valla sorma ben bi de tekim sabaha kadar uyku yok sanırımmmmAyy vallah yarin sabahi nasil beklicem ya ajaja umarim dogru sonuc cikar da rahatlariz erken gebelik testi aldircaksin dimi
Sen ben vanilya zeytinci kaldık sanırım hadi inşAllah herkesin gönlünce olsunnnAyy vallah yarin sabahi nasil beklicem ya ajaja umarim dogru sonuc cikar da rahatlariz erken gebelik testi aldircaksin dimi
Ahahahahaha sen gecede kalkion falan ahaha sen hic uyuyamassin geceden su falan icme 8 saat idrare gutmemis ol yani aksam git sonra gitme hicEvet evet erken gebelik aldırcam kıyamam yaaa valla sorma ben bi de tekim sabaha kadar uyku yok sanırımmmm
InsallahSen ben vanilya zeytinci kaldık sanırım hadi inşAllah herkesin gönlünce olsunnn
Kız ben tekken 3 ten önce uyumuyorum kiiii bi de arada kalkıyorum sonra namaza kalkıyorum sonra eşim arıyo kalkıyorum hahahah benim uyku problemim var evlendikten sonraAhahahahaha sen gecede kalkion falan ahaha sen hic uyuyamassin geceden su falan icme 8 saat idrare gutmemis ol yani aksam git sonra gitme hic
Neyde kaldık kızzzzz anlamadımSen ben vanilya zeytinci kaldık sanırım hadi inşAllah herkesin gönlünce olsunnn
Test yapacak olann bazıları pozitif gördü bazıları regl oldum bi biz hala bekliyoruz onu dedim canımmNeyde kaldık kızzzzz anlamadım
Ayyy uyu iiz uyku sistemini bozmussun cok su icmemeye ve uzun sure idrara cikmamaya dikkat et testen önce tam ciksinKız ben tekken 3 ten önce uyumuyorum kiiii bi de arada kalkıyorum sonra namaza kalkıyorum sonra eşim arıyo kalkıyorum hahahah benim uyku problemim var evlendikten sonra
He ya bende otobüsteyim eve doğru gidiyoruz ama nasıl sancılandım birden sonra geçti şükür yarın test bulsam bende yapcamTest yapacak olann bazıları pozitif gördü bazıları regl oldum bi biz hala bekliyoruz onu dedim canımm
Aşkım ben hamileyim yaa dünden önce beta hcg 18 çıktı benimTest yapacak olann bazıları pozitif gördü bazıları regl oldum bi biz hala bekliyoruz onu dedim canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?