- 18 Nisan 2024
- 224
- 122
- 23
- 32
Eğer bugün gelmezse yarın sabah yapacağımYaaa test yapsa mıydın acabaa ben iyiyim şükür ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer bugün gelmezse yarın sabah yapacağımYaaa test yapsa mıydın acabaa ben iyiyim şükür ya
Ayyy yaptırmayı düşünüyorum bi kaç gündür cinsiyeti belli olduktan sonra hoşuma giden bı sayfada yoktu iyiki çıktın sen karşıma
Ne kızzz bu banada söyleyininşallah sağlıkla cinsiyetini de öğrenirsiniz rabbim o günleri de göstersin hepimize sağlıkla kucağına alırsın
![]()
özel hediyelikleri için sayfam var da yaparken heyecanlanıyorum bebeklere kendiminkine de yapmsk için hevesleniyorum diye söylemiştiö bakmak isyerseniz diye söylemiştimNe kızzz bu banada söyleyin
Hadi bakalım bekliyorum sabırsızlıkla valla iyi dayandın bat a kadar helal sanaaa bana kalsa bugün yaparım hahahEğer bugün gelmezse yarın sabah yapacağım![]()
Kuzu bugün yapsam da çıkmayabilir eğer bu lekelenme yerleşme ise yerleşmeden çünkü beta salgılamayacak bi kaç gün önce yapmıştım negatif çıktı hemen modum düştü. Bide benim döngü kısa demiştim ya 25. Gün e zaten toplasan yumurtlamadan bu yana 10 gün daha yeni olmuşHadi bakalım bekliyorum sabırsızlıkla valla iyi dayandın bat a kadar helal sanaaa bana kalsa bugün yaparım hahah
Ah kıyamam ben de şartlandırıyorum kendimi ama bilmiyorum nasıl dayancam inşAllahhh güzel haber alalım yaaa bu ay da birilerimiz bebiş haberini alsın daha yaa bikaç kişi geçen ay bebişlendi sıra bizlerdeKuzu bugün yapsam da çıkmayabilir eğer bu lekelenme yerleşme ise yerleşmeden çünkü beta salgılamayacak bi kaç gün önce yapmıştım negatif çıktı hemen modum düştü. Bide benim döngü kısa demiştim ya 25. Gün e zaten toplasan yumurtlamadan bu yana 10 gün daha yeni olmuşama adet olacağım gibi hissediyorum hiç umutlu değilim artık kanamam henüz olmadı ama sökülecekmiş gibi hissediyorum. İlk gebeliğimde tam 10 gün beklemiştim test yapmak için
şu an nasıl beklediğime ben bile düşündükçe inanamıyorum ama mecbur kalınca bekliyorsun işte şu an yapabileceğim hiç bişey yok anca en erken yarın kan verebilirim o da düşükken betayı öğrenmek yükselcek mi acaba stresine neden oluyor o 2 gün bana 2 yıl gibi geçiyor ömrümden ömür gidiyor
![]()
Ah kıyamam ben de şartlandırıyorum kendimi ama bilmiyorum nasıl dayancam inşAllahhh güzel haber alalım yaaa bu ay da birilerimiz bebiş haberini alsın daha yaa bikaç kişi geçen ay bebişlendi sıra bizlerde
Değerlendirdim canım bakalım ne olacak. Evet canım kuru bıraktımEvet evet çok güzel sen değerlendir bugünleri işte havuç falan ye kürü bıraktın demii ayyy heyecanlandım kız mesajını görmemişim ya bennn
Aminnnnnn yok zaten 5 gün daha geçsin öyle test yapayım diye şartlandırıyorum 3 gün kalaya kadar dayancam sonra bilmiyorum hahahvakit normalde su gibi akarken beklerken duruyor sanki şartlandırma hiç kafayı rahat bırak o yüzden ben şu an öyle yapmaya çalışıyorumçok amin çokkk
inşallah bebeklerimizin cinsiyetini de birlikte beklemek nasip olur hepimize
![]()
Ayyy hadi hayırlısı bekleme vaktii çok hehecanlıııı kız varsa kasıklqrına çörek otu yağı sür o da iyi geliyoDeğerlendirdim canım bakalım ne olacak. Evet canım kuru bıraktım
Amin inşallah bu ay pozitif haberler alalım inşallah yağı yok malesef kız beklemek çok zor ya böyle günler nasıl geçecekAyyy hadi hayırlısı bekleme vaktii çok hehecanlıııı kız varsa kasıklqrına çörek otu yağı sür o da iyi geliyo
Ayyy sorma sorma zor bela 8 gün kaldı bat a benim sen ne zaman test yapcanAmin inşallah bu ay pozitif haberler alalım inşallah yağı yok malesef kız beklemek çok zor ya böyle günler nasıl geçecek
Benim dün saat 8 de tekrar test yaptım siliklesme başlamıştı muhtemelen çatladı. Bugün yaptığım daha silik çıktı. Ayın sonunu bekleyeceğim kuzuAyyy sorma sorma zor bela 8 gün kaldı bat a benim sen ne zaman test yapcan
Aynen dünden say en az 12 gün sonra yap belki erken yapsan çıkar ama daha net olur Tabii benim fikrim inşallah güzel sonuçlar alırızBenim dün saat 8 de tekrar test yaptım siliklesme başlamıştı muhtemelen çatladı. Bugün yaptığım daha silik çıktı. Ayın sonunu bekleyeceğim kuzu
Canım lekelenme devam henüz gelmedi her an söküldü sökülecek gibi duruyor anlamadım ovu testi yaptım eve gelir gelmez ama bişey çıkmadı normalde asla gecikmez adetim sanırım bu ay vitamin cart curt kullandım ya biraz dengesi bozuldu diye düşünüyorum lekelenmeden dolayı umutsuzum rengi açık başladı çünkü şu an koyulaşmaya doğru gidiyorSusluprenses2473 ne durumdasın aşkoooo gelmedi dimi regl lütfen gelmemiş olsun
Ayyy anladım aşkım ya olsun vardır bi hayır nasibiyle gelsin vaktindeCanım lekelenme devam henüz gelmedi her an söküldü sökülecek gibi duruyor anlamadım ovu testi yaptım eve gelir gelmez ama bişey çıkmadı normalde asla gecikmez adetim sanırım bu ay vitamin cart curt kullandım ya biraz dengesi bozuldu diye düşünüyorum lekelenmeden dolayı umutsuzum rengi açık başladı çünkü şu an koyulaşmaya doğru gidiyor![]()
İlk defa üstüne düştük dikkat ettik ovuyu filan ilk defa kullandım adet gelse bile zamanı değilmiş diyip rahatlıkla tevekkül edeceğim çünkü bu ay gerçekten elimizden gelen herşeyi yaptıkSusluprenses2473 ne durumdasın aşkoooo gelmedi dimi regl lütfen gelmemiş olsun
Aynen dünden say en az 12 gün sonra yap belki erken yapsan çıkar ama daha net olur Tabii benim fikrim inşallah güzel sonuçlar alırız
Hadi bakalım bekliyorum sabırsızlıkla valla iyi dayandın bat a kadar helal sanaaa bana kalsa bugün yaparım hahah
Amin inslalah ben catlamadan 10 gün sonra yaparım gibi kuzuAynen dünden say en az 12 gün sonra yap belki erken yapsan çıkar ama daha net olur Tabii benim fikrim inşallah güzel sonuçlar alırız