- 31 Ocak 2025
- 1.076
- 413
- 38
- 21
Ayyy duydummmm çok güzeldiHaberdar et bebeğim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy duydummmm çok güzeldiHaberdar et bebeğim![]()
Ben iyiyim aşkım normal günlük hayatımı yaşıyorum iyiden iyiye saldım artık ne zaman tutarsa kafasına girdim yumurtalarım oluşmaya başlamış regl yeni bitti işte denemeye devam bakalımSen nasılsınnnnnn nasıl gidiyor
İnşallah hayatım ya bu defa hepinize inşallahBen iyiyim aşkım normal günlük hayatımı yaşıyorum iyiden iyiye saldım artık ne zaman tutarsa kafasına girdim yumurtalarım oluşmaya başlamış regl yeni bitti işte denemeye devam bakalım
Oyyyy heeheheheAyyy duydummmm çok güzeldi![]()
Sen nasılsınnnnnn duydun mu bebişin minik kalbiniİnşallah hayatım ya bu defa hepinize inşallah
Napıyorsun aşkoooSen nasılsınnnnnn duydun mu bebişin minik kalbini![]()
Çok mutlu oldummmnnAyyy duydummmm çok güzeldi![]()
YaaaKızlar selam yazamadım çünkü dünden beri bi dünya olayla uğraşıyorumdün kardeşim sağlık raporu almaya gitti bu arada ailem karsa yeni taşındı neyse dr sen 17 yaşındasın sağlık raporu veremem demiş o da beni aradı abla böyle diyorlar diye ben gittim kadına durumu anlattım dedim kardeşim 21 yaşında hani sistemi güncelleyin filan üstüme saldırdı manyak mıdır nedir bende dünden beri karakol il sağlık filan nereyi bulsam şikayet ediyorum pzt de savcılığa suç duyurusunda bulunacağım herkes bişey çıkmaz diyor ama hiç önemli değil ben elimden geleni yapayım da zaten sorunlu bi kadınmış herkese böyle davranıyormuş komiser diyor ki benim de dr o gittiğim zaman muhatap olmuyorum hemşirelerle filan işimi çözmeye çalışıyorum dio
bu arada asıl konuya gelirsek tamamen söküldü ama kan verdim sabah bakalım daha sonuçlar enabıza düşmemiş durum bu
D Dua ile
ebraarrr
soguknevalee
Zeytincii
Sağol canım inşallah rabbim size de nasip etsin tez vakitteÇok mutlu oldummmnnallah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı da nasip etsin inşallah
![]()
Kız ne çok şey yaşamışsın inşAllahh sonuç elde edebilirsinKızlar selam yazamadım çünkü dünden beri bi dünya olayla uğraşıyorumdün kardeşim sağlık raporu almaya gitti bu arada ailem karsa yeni taşındı neyse dr sen 17 yaşındasın sağlık raporu veremem demiş o da beni aradı abla böyle diyorlar diye ben gittim kadına durumu anlattım dedim kardeşim 21 yaşında hani sistemi güncelleyin filan üstüme saldırdı manyak mıdır nedir bende dünden beri karakol il sağlık filan nereyi bulsam şikayet ediyorum pzt de savcılığa suç duyurusunda bulunacağım herkes bişey çıkmaz diyor ama hiç önemli değil ben elimden geleni yapayım da zaten sorunlu bi kadınmış herkese böyle davranıyormuş komiser diyor ki benim de dr o gittiğim zaman muhatap olmuyorum hemşirelerle filan işimi çözmeye çalışıyorum dio
bu arada asıl konuya gelirsek tamamen söküldü ama kan verdim sabah bakalım daha sonuçlar enabıza düşmemiş durum bu
D Dua ile
ebraarrr
soguknevalee
Zeytincii
Napayım aşkım takılıyorum öyle sen ne yapıyorsun nasılsınnnnNapıyorsun aşkooo
Ay ne diyosuuuuun olaylara bakKızlar selam yazamadım çünkü dünden beri bi dünya olayla uğraşıyorumdün kardeşim sağlık raporu almaya gitti bu arada ailem karsa yeni taşındı neyse dr sen 17 yaşındasın sağlık raporu veremem demiş o da beni aradı abla böyle diyorlar diye ben gittim kadına durumu anlattım dedim kardeşim 21 yaşında hani sistemi güncelleyin filan üstüme saldırdı manyak mıdır nedir bende dünden beri karakol il sağlık filan nereyi bulsam şikayet ediyorum pzt de savcılığa suç duyurusunda bulunacağım herkes bişey çıkmaz diyor ama hiç önemli değil ben elimden geleni yapayım da zaten sorunlu bi kadınmış herkese böyle davranıyormuş komiser diyor ki benim de dr o gittiğim zaman muhatap olmuyorum hemşirelerle filan işimi çözmeye çalışıyorum dio
D Dua ile
ebraarrr
soguknevalee
Zeytincii
İyiyim çok şükür kayınvalidemden geldik eheheNapayım aşkım takılıyorum öyle sen ne yapıyorsun nasılsınnnn
İyiyim şükür hava çok sıcak halsizim ona bağlıyorum uykum geliyor hep sizde durumlar nasıl
Öyle valla ya benimde 5 'ci gün batHava gerçekten tuhaf vurda ama orası daha sıcaktır diye düşünüyorum ben de bunaldım bata 6 gün var dahaaa benimm
İyi kuzu hamdoslun, sen nasılsın?