- 21 Eylül 2024
- 1.894
- 791
- 38
- 29
Sorma sorma emin ol hepimiz aynıyızzzValla çok stresliyim ya bile bile her gün test yapıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorma sorma emin ol hepimiz aynıyızzzValla çok stresliyim ya bile bile her gün test yapıyorum
Hayırlısı olsun ne diyimSorma sorma emin ol hepimiz aynıyızzz
Tabi ki de en az 2 saat olmalı sıvı alımına çok dikkat edinEki Görüntüle 3595964 kızlar akşam yaptığım böyle çıktı acaba içtiğim su etkilemiş olabilir mi testi
O kadar etkilemez diye düşünmüştüm daha dikkat edeyimTabi ki de en az 2 saat olmalı sıvı alımına çok dikkat edin
Canım Tsh aç karna ve sabah saatlerinde yapılıyor diye biliyorum doktor öyle demişti ne zaman vereceksin bu testleriKızlar bunlardan aç karnına verilmesi gerekenler varmi Eki Görüntüle 3596085 Eki Görüntüle 3596086
Sağlık ocağında vericem hayatım saat 10 dan sonra alınmıyor zaten mecburen saat 8.30-9 gibi vericemCanım Tsh aç karna ve sabah saatlerinde yapılıyor diye biliyorum doktor öyle demişti ne zaman vereceksin bu testleri
Aynen burdaki de öyle alıyor her türlü aç gidiyonSağlık ocağında vericem hayatım saat 10 dan sonra alınmıyor zaten mecburen saat 8.30-9 gibi vericem
Aynen burdaki de öyle alıyor her türlü aç gidiyon
Çiçeğim bunu bize demek kolay asıl uygulaması zor ama kendini ne kadar erken rahat bıraksan o kadar çabuk kavuşursun bebişine. İnşallah bu süreç uzamaz bir an önce mutlu haberi alırsınEvetçok hem de
İnsallah, teşekkür ederimÇiçeğim bunu bize demek kolay asıl uygulaması zor ama kendini ne kadar erken rahat bıraksan o kadar çabuk kavuşursun bebişine. İnşallah bu süreç uzamaz bir an önce mutlu haberi alırsın![]()
Kuzu sen ne yaptın, nasıl gidiyor.Tabii ovulasyon da özellikle etkiler idrarı seyreltir rica ederimm
Beklemedeyim ya yarın 10 gün ne yapsam bilemedim kiiiKuzu sen ne yaptın, nasıl gidiyor.
Bence test yapBeklemedeyim ya yarın 10 gün ne yapsam bilemedim kiii
Bilemedim ki 10 gün yuksek oranda doğru çıkartıyor sonucu sanırım. Sen bilirsin. Ben regle yakın yapmayı tercih ediyorum regli bekle sonra reglin bitmesi yumurtlama derken vs. Bari çok beklememiş olurum diyeBeklemedeyim ya yarın 10 gün ne yapsam bilemedim kiii
Zaten yarın 3 gün kalmış oluyo bilemiyorum yaaaBilemedim ki 10 gün yuksek oranda doğru çıkartıyor sonucu sanırım. Sen bilirsin. Ben regle yakın yapmayı tercih ediyorum regli bekle sonra reglin bitmesi yumurtlama derken vs. Bari çok beklememiş olurum diye
Ay inşAllahhh canım bilmiyorum geçen ay bu günlerde adet olacak hissi olurdu yok bi de göğüslerim ilk defa şiş gibi uçları sızlıyor dokununcaBence test yapnasıl bekliyorsun hep aklımdasin senin sonucunu çok merak ediyorum
kürü denedin ya valla bana umut olacaksin