Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Bi kere boş gebelik yaşayınca şimdi herşeyden korkar oldum ama haklısın canım bi de regl olcak hissi beni etkiliyor araada kahvemsi leke
Ama burda gordugum kadarıyla gebelik ve regl belirtisi neredeyse aynı lekelenme de yerleşmeden kaynaklı olabilir eğer çok kafan takiliyorsa acile git gebeyim ama kanamam var de hemen bir kan alırlar değere de bakmış olursun hem

Ama burda gordugum kadarıyla gebelik ve regl belirtisi neredeyse aynı lekelenme de yerleşmeden kaynaklı olabilir eğer çok kafan takiliyorsa acile git gebeyim ama kanamam var de hemen bir kan alırlar değere de bakmış olursun hem
Zaten ptesiye atmaları çok uzun bir süreç bencede git kan ver yükseldiğini görünce zaten için rahat eder

Yaparlar mı kız acabaaa akşam gitsem miii

Bilmiyorum ya ben geçen böyle yoğun enfeksiyonlu ateşli kurmalı hasta oldum o da geçmedi iyi hissetmiyorum hiçç
Canım bende adet olacakmışım gibi hissediyordum kan verip 18 çıkınca habire lavaboya gidiyordum kontrol ediyordum acaba regl mi oldum diye ama olmadı, benim kahverengi lekem bebek yerleşince 5.5 6. Haftalarda geldi şuan 8+3 ün geçti gitti yok lekelenmem

Canım bende adet olacakmışım gibi hissediyordum kan verip 18 çıkınca habire lavaboya gidiyordum kontrol ediyordum acaba regl mi oldum diye ama olmadı, benim kahverengi lekem bebek yerleşince 5.5 6. Haftalarda geldi şuan 8+3 ün geçti gitti yok lekelenmem
Çok şükür aman yaa kız bikaç gündür geliyo arada hafif pembe karışık korktum ya

Back
X