• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Sitolart ne kadar kullandın canım
2 paket bitirdim hayatım hemen hemen 1 ay arayla kullandım zaten bir paketin içinde 30 tane var eğer polikistik varsa yumurtaların gelismiyorsa sitolarti içerken içine 5-6 damla çörek otu yağı döküp kullanabilirsin hayatım

Vallahi hala yok bu saat oldu, wc gidiyorum bi kere yumurta akı gibi seffafımsı beyazımsı akıntı geldi sol meme ucu sızlıyor başka da bi şey yok 😅 cok az kramp hissettim o da yok
Ya test yap ya ben burda catlicam😅 benimde ara ara gidip gelen beyaz kokusuz süt gjbj akıntım vardi

Ya test yap ya ben burda catlicam😅 benimde ara ara gidip gelen beyaz kokusuz süt gjbj akıntım vardi
Testim yok dışarıdayım sabaha kadar olmazsam yapcam 😅 süt gibi hafif ama yogun gelmeyen bi akıntı geldi ki günlerdir ara ara geliyo bu şeffafımsı beyazımsı. Göğsüm de sızlıyor ara ara. Ama no panic belki regl gelcek diye diye bekliyorum 😅

Testim yok dışarıdayım sabaha kadar olmazsam yapcam 😅 süt gibi hafif ama yogun gelmeyen bi akıntı geldi ki günlerdir ara ara geliyo bu şeffafımsı beyazımsı. Göğsüm de sızlıyor ara ara. Ama no panic belki regl gelcek diye diye bekliyorum 😅
Eğer regl olacağın zaman göğüs ağrın olmuyorsa ve bu defa olduysa büyük olasılık canım ben kıyafet giyerken değse ağrıyordu özellikle ucu cevresinede arada sancı giriyordu ki hala öyle

Eğer regl olacağın zaman göğüs ağrın olmuyorsa ve bu defa olduysa büyük olasılık canım ben kıyafet giyerken değse ağrıyordu özellikle ucu cevresinede arada sancı giriyordu ki hala öyle
Evet benim de su an çevresine falan yayılıyor anlık ama böyle uzun süren bi şey değil. Regl olacağım zaman daha dış kısımlarında hassasiyet olur bu uctan oluyo bilmiyorum regl olcak gibi ağrım da yok hala

Back
X