Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakalım bugün bat günü aşkım hala gelen giden leke dahi yokAyyyy var gibi kızzz
Gerçekten mi ayyyyy yarın da bekleBakalım bugün bat günü aşkım hala gelen giden leke dahi yok
Yine hamile değilimKızzzz napıyorsunnryyy
Sitorlat ne kadar kullandın canımSor bı konuş ben sitolart kullandım 2 ay bide hamile kalmadan önce pharmasupra life başlamıştım hamile kalınca bıraktım
Sitolart ne kadar kullandın canımYaaa benimkide öyleydi sitolart ve pharmasupra life kullandım çok iyi geldi onlar yağlanma olmasına rağmen
Adet mi oldun canımYine hamile değilim![]()
Hayır bugün adet günü test negatif napıcaö bilmiyorum yaAdet mi oldun canım
Adet olmadın yani dimiHayır bugün adet günü test negatif napıcaö bilmiyorum ya
Yok aşkım olmadım dahaAdet olmadın yani dimi
Bekle bakalım belki de geç döllenmedir belli mi olurYok aşkım olmadım daha
Bilmiyorum Allahtan ümit kesilmezBekle bakalım belki de geç döllenmedir belli mi olur
Kesinlikte canım benim bekle bakalım bana da haber verBilmiyorum Allahtan ümit kesilmez![]()
Tamam balımKesinlikte canım benim bekle bakalım bana da haber ver
Gerçekten mi ayyyyy yarın da bekle
2 paket bitirdim hayatım hemen hemen 1 ay arayla kullandım zaten bir paketin içinde 30 tane var eğer polikistik varsa yumurtaların gelismiyorsa sitolarti içerken içine 5-6 damla çörek otu yağı döküp kullanabilirsin hayatımSitolart ne kadar kullandın canım
Ya test yap ya ben burda catlicamVallahi hala yok bu saat oldu, wc gidiyorum bi kere yumurta akı gibi seffafımsı beyazımsı akıntı geldi sol meme ucu sızlıyor başka da bi şey yokcok az kramp hissettim o da yok
Testim yok dışarıdayım sabaha kadar olmazsam yapcamYa test yap ya ben burda catlicambenimde ara ara gidip gelen beyaz kokusuz süt gjbj akıntım vardi
Eğer regl olacağın zaman göğüs ağrın olmuyorsa ve bu defa olduysa büyük olasılık canım ben kıyafet giyerken değse ağrıyordu özellikle ucu cevresinede arada sancı giriyordu ki hala öyleTestim yok dışarıdayım sabaha kadar olmazsam yapcamsüt gibi hafif ama yogun gelmeyen bi akıntı geldi ki günlerdir ara ara geliyo bu şeffafımsı beyazımsı. Göğsüm de sızlıyor ara ara. Ama no panic belki regl gelcek diye diye bekliyorum
![]()
Evet benim de su an çevresine falan yayılıyor anlık ama böyle uzun süren bi şey değil. Regl olacağım zaman daha dış kısımlarında hassasiyet olur bu uctan oluyo bilmiyorum regl olcak gibi ağrım da yok halaEğer regl olacağın zaman göğüs ağrın olmuyorsa ve bu defa olduysa büyük olasılık canım ben kıyafet giyerken değse ağrıyordu özellikle ucu cevresinede arada sancı giriyordu ki hala öyle