- 19 Aralık 2024
- 2.186
- 487
- 38
- 25
Aşkım alt karnımda çok baskı var anlatamam bebek doğum pozisyonundaymış ondan dolayı dedi doktorum da beni rahatsız ediyor adet olacakmışım gibi sankiNedeenn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşkım alt karnımda çok baskı var anlatamam bebek doğum pozisyonundaymış ondan dolayı dedi doktorum da beni rahatsız ediyor adet olacakmışım gibi sankiNedeenn
Doğrudur canım bundan 1 ay öncesi kadar benimkide öyleydi anlayabiliyorum seni tam tepesi aşağı duruyordu hatta doktorum amuda kalkmış bu bebek diye dalga geçiyordu bizimleAşkım alt karnımda çok baskı var anlatamam bebek doğum pozisyonundaymış ondan dolayı dedi doktorum da beni rahatsız ediyor adet olacakmışım gibi sanki![]()
Ama geçer dimi bu ağrı baskıDoğrudur canım bundan 1 ay öncesi kadar benimkide öyleydi anlayabiliyorum seni tam tepesi aşağı duruyordu hatta doktorum amuda kalkmış bu bebek diye dalga geçiyordu bizimle![]()
Geçer canım gecerrr azıcık zorluyor ama geçiyor merak etme geçmesi için dönmesi gerek biraz benimki bazen tam idrar torbasının üstünde oluyor çok ağrıyor lavaboya gidemiyorum ağrısından ama idrar torbası boşalınca geçiyor hemen ağrısıAma geçer dimi bu ağrı baskıresmen ağrı acı çekiyorum gibi
Detaylıdan beri böyleyim diyorum hiç mi pozisyon değiştirmiyorGeçer canım gecerrr azıcık zorluyor ama geçiyor merak etme geçmesi için dönmesi gerek biraz benimki bazen tam idrar torbasının üstünde oluyor çok ağrıyor lavaboya gidemiyorum ağrısından ama idrar torbası boşalınca geçiyor hemen ağrısı
Benimki 2 ay boyunca değişmediDetaylıdan beri böyleyim diyorum hiç mi pozisyon değiştirmiyor![]()
Naber kızBenimki 2 ay boyunca değişmedi![]()
İyilik bebekkk senden naberNaber kız
İyi canım benden de evdeyim yaİyilik bebekkk senden naber
İyyyi nasıl gidiyor ne var ne yokİyi canım benden de evdeyim ya
Yaaa Tetanoz oldum o kadar ağrım var ki anlatamam yaaaİyyyi nasıl gidiyor ne var ne yok
Ciddenmi benim hiç ağrım olmadı sadece geceleri üstüne yatınca ağrıyorduYaaa Tetanoz oldum o kadar ağrım var ki anlatamam yaaa![]()
Kızzz kolumdan vurulmuş gibiyim kahvaltı yapacak bile dermanım yokCiddenmi benim hiç ağrım olmadı sadece geceleri üstüne yatınca ağrıyordu
Kolumu vücudumu bile hareket ettiremiyorumCiddenmi benim hiç ağrım olmadı sadece geceleri üstüne yatınca ağrıyordu
Yaa bol bol dinlen bı ağrı kesici ay olmazsaKızzz kolumdan vurulmuş gibiyim kahvaltı yapacak bile dermanım yok
Halim yok bu ağrı adam akıllı uyutmuyor da gece 3 den beri ayaktayımYaa bol bol dinlen bı ağrı kesici ay olmazsa
Oyy canım yaa çok kotuysen bı acile git ağrı kesici serum taktir gebelere uygun hem azda olsa rahat uyursunHalim yok bu ağrı adam akıllı uyutmuyor da gece 3 den beri ayaktayım
Ayyy o da iğne yerimden kalkacak halim bile yokOyy canım yaa çok kotuysen bı acile git ağrı kesici serum taktir gebelere uygun hem azda olsa rahat uyursun
Ya öylede hafifletiyor yinede biraz bana bir defa eklem ağrıları için takmislardi rahat uyumustum en azındanAyyy o da iğne yerimden kalkacak halim bile yok