- 28 Ocak 2014
- 64
- 12
- 18
- 35
Ankarada profosorden aldıgım bılgı aynen su sekılde ıdı:Exılıs elite(saten yuz germe)apple bılgısayar,radyofrekans Endy meed 3 deep samsung bılgısayar arasında hıc bır fark goremıyorum bılakıs bunu Almanyada kullandım ve demecler verdım oda bılınen bır kısı.Peki o zaman ne oluyor gecmısde ve sımdı radyofrekansı kullananlar sıkayetcı degılmı en az 20 kısının sıkayetını okudum.Malesef cogu ama cogu doktor bılıyor sonrasını ama bılgı vermıyorlar.Sonrasında sen ne yaparsan yaptır ımza attınmı? attın kendılerı garantıde, sonrasını sen dusun pozısyonu oluyor.Mahkemelık olsan ne olur ısın ıcınden sıyrılır cıkarlar, yok yuzu zaten boyleydı olmadı, bu cıhazın oyle yan etkısı yok, odullu bır cıhazdır. Gelde cık ısın ıcınden.
Evet misch yani bu guclu ısı kas hasarı yapıyorsa yag nasıl erımesın.Yag kesınlıkle erır. Eger yuzde dolgu maddelerı varsa onuda erıttıgını doktorlar kendılerıde kabul edıyor.Ben bu saten yuz germe yapan doktora elmacık kemıklerımde kok hucre yag dokusu var 3 yıl once yaptırdım bu ıslemden sonra erırse bozusuruz dedım, bıraz dusundukden sonra o zaman oraya makınayı degdırmeyız elmacık kemıklerı yok sayarakdan altdan baslarız dıyınce,ya dedım emın degıl, yagları erıtıp erıtmedıgınden yada, erıttıgını bıldıgı ıcın sonradan bozusmayalım dıye boyle soyledı.tahmınım bılmemesı ımkansız.Yaptırmadım tabıkı .Yanı ozetlersek saten yuz germe yaptıranların % 80 ılk 6 ay cok mutlu,%20sı ılkyapıldıgı andan ıtıbaren cok mutsuz naz 70 gıbı arkadaslar.6 ay yada 8 aydan sonra % 100 mutsuzdur dıyebılırım benım gorusum.Yani botoks gıbı.Botoks etkısı gectıgı zaman yıne yaptırmadan oncekı halınızı alırsınızda bu elektrık ve elektronık cıhazlarla yapılanlar tamamen uzun vadede husran bence.
Ben sizin taraflı olduğunuzu düşünmeye başladım neye göre bu yüzdeleri veriyorsunuz Ankarada gitmiş olduğunuz doktora sordum elmacıklarıma yapılamıyor dedi yazıyorsunuz Ankarada SATEN YÜZ GERME yapan yer yok

Allah aşkına kimin için gelip buralara yazı yazıyorsanız yapmayın insanları yüzlerini bu mantıkta gelip kliniklerinize çelkmeye ya da doktorlara işlem satmaya çalıştığınız için insanların kafaları karışıyor. 10 tane mesaj atmışsın hepside Saten Yüz Germeyi kötüleyici Türkiyede 1000 den fazla Saten Yüz Germe uygulaması yaptıran kişi var 4 tane Dermatoloji Profesörü 30 dan fazla Dermatolog ve Plastik Cerrah var.

Nerede ben Saten Yüz Germe yaptırdım da memnun değilim yazısını okudunuz ya da gördünüz. Bana da yollarsanız sevinirim çünkü yaptırdığım şeyden o kadar memnunum ki neredeyse 22 arkadaşım uygulamayı yaptırdı ve bitaneside memnun değilim demedi isterseniz hepsinin bilgilerini paylaşayım sizde memnun olmayanları paylaşın sadece sinir olduğum sağlık adına bir gram birşey bilmediğini düşündüğüm birisi yüzdelerle ortaya çıkıp insanlara birşeyleri kötülüyor. Hangi firmanın ya da doktorun elemanı iseniz lütfen insanları daha fazla kandırmak için en azından benim olduğum yere yazı yazmayın sizi bilgimle ezerim rezil olursunuz