Satılık pozitif hamilelik testi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
ABD’de internet üzerinden satılan pozitif hamilelik testi görenleri hayrete düşürüyor. Bu satışın sebebi ise “erkeğini elinde tutmak isteyenlere ufak bir yardım” olarak veriliyor.
Sitene Ekle

Craigslist açık artırma sitesinde satılan pozitif hamilelik testinin fiyatı 20 ila 50 dolar arasında değişiyor. Hamilileik testi satın alanların sayısı ise hiç de azımsanacak türden değil. Oklahoma eyaletinde bu testlerden satan birinin verdiği ilansa oldukça ilgi çekti. Testi satan kişi pozitif testi “erkeğini elinde tutmak isteyenlere ufak bir yardım” olarak tanımlamış.

milliyet

yok artık
bence burda da satılırdı bayağı

şaka gibi sevgilisini kocasını kendine bağlamak isteyenler alır bunu

buna niye para vercekler, bi tane hamile bulup ona test yapsinlar sonrada benim testim diye gostersinler : ))

şaka amaçlı olabilir aslında, 1 nisan için hamile birini bulayım
ben kocama yapmıştım ocakta doğum yapıp nisanda tekrar hamileyim demiştim adam öyle bi sevindi ki şaka olduğunu söyleyinceye kadar canım çıktı kocam da nolur bana bi daha böyle şaka yapma dedi adam düşük yapmışım gibi üzüldü ya

ne ise yarayacak kargo gelene kadar cizgi kaybolur zaten

Türk dizileri için faydalı bir uygulama. Hamileyim deyip esas oğlanı kandırmayan kötü kadın görmedim henüz.

Allahim ne gunlere kaldikk

Yakinda hamile kalinmasi icin gönüllü erkekleri satilaga cikaraklar

Ben 3 yılımı simdi onlara işimekle geciyorum resmen heee pozitifi aldık.bebiş yok ne istiyeyim..

ahahah,baya müşterisi çıkıyordur.
Ne zeki insanlar var be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…