- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
Aaa maşallahheheh 2 minik bezelyem var okula giden :) bezelye halleri de kalmadı artık ya neyse
Hazır hamileyken kazanç kapısı.Epey para kırarsın bakCok para varsa ben de satayim
heheh 2 minik bezelyem var okula giden :) bezelye halleri de kalmadı artık ya neyse
Aslında kendisi teyze olur.Hem de iki tane hem de okula gidiyor? O may gad!
Ben niyeyse seni bekar ve 21-22 yaşında falan hayal etmiştim :) Birini daha öyle ufak sanmıştım da 10 yaşında oğlum var diye yorumunu okumuştum sonra. Hislerime güvenmemem gerektiğini o gün anlamalıydım.
Hem de iki tane hem de okula gidiyor? O may gad!
Ben niyeyse seni bekar ve 21-22 yaşında falan hayal etmiştim :) Birini daha öyle ufak sanmıştım da 10 yaşında oğlum var diye yorumunu okumuştum sonra. Hislerime güvenmemem gerektiğini o gün anlamalıydım.
Aslında kendisi teyze olur.
Bakmayın burda çıtır numaraları yaptığına benden yaşlı
Aslında kendisi teyze olur.
Bakmayın burda çıtır numaraları yaptığına benden yaşlı
Hahah dur seni tahmin edeyim sen 28'sin, evlisin ama çocuğun yok?
Teyze değil bacım o kategori,abla bi kere.parkuş seninde içinde bulunduğun sitenin en iyi teyzesi kategorisine oyumu vermedim dahaseneye de beni aday gösterirler artık
10 yaş ve 2 çocuk ekle,ama kimse duymasınHahah dur seni tahmin edeyim sen 28'sin, evlisin ama çocuğun yok?
hahah çok hoşsun ya güldüm :) yok 31 yaşındayım ama uzun bir süre bu yaşta kalmayı düşünüyorum
hahahahahahaha
sitenin ihtiyar heyetinde parkuşum benim
Teyze değil bacım o kategori,abla bi kere.
Seneye sen kapış artık hanım ablamla
10 yaş ve 2 çocuk ekle,ama kimse duymasın
Yıllardır 32 den gün alıyorum diyorum
Hem de ne Inanmayan sevgiliye usg kâğıtlarını gostermek isteyene de hizmet verebilirimHazır hamileyken kazanç kapısı.Epey para kırarsın bak
ilginc benim en iyisi (50 liraya almistim) 1 haftada silindi.yok kaybolmaz benimkide hala duruyor 3 aydır hala çift çizgi :))
Sence ben kac yasindayim DukaAhahahhsdf ben bırakıyorum bu işi ya kaçta "0" oldu sayamadım
Küçükken babamla bilgi yarışması yapardık. İki seçenek arasında kaldığımızda a mı b mi diye sorardı bana. A dersem b'yi b dersem a'yı işaretlerdi. Adam haklıymış
Sence ben kac yasindayim Duka
Ben de yasli gosteriyorsam demek.Bence 29-30 bandındasın. İkinci çocuğun yolda olduğunu bilmesem daha küçük bir sayı verebilirdim
Hadi hazırım sen de tutmadı de!
1 nisanda yardımcı olabilirimşaka amaçlı olabilir aslında, 1 nisan için hamile birini bulayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?