• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Satılık pozitif hamilelik testi

heheh 2 minik bezelyem var okula giden :) bezelye halleri de kalmadı artık ya neyse :KK53:

Hem de iki tane hem de okula gidiyor? O may gad!

Ben niyeyse seni bekar ve 21-22 yaşında falan hayal etmiştim :) Birini daha öyle ufak sanmıştım da 10 yaşında oğlum var diye yorumunu okumuştum sonra. Hislerime güvenmemem gerektiğini o gün anlamalıydım.

Ben niyeyse seni bekar ve 21-22 yaşında falan hayal etmiştim :) Birini daha öyle ufak sanmıştım da 10 yaşında oğlum var diye yorumunu okumuştum sonra. Hislerime güvenmemem gerektiğini o gün anlamalıydım.
Aslında kendisi teyze olur.
Bakmayın burda çıtır numaraları yaptığına benden yaşlı:KK14:

hahah çok hoşsun ya güldüm :) yok 31 yaşındayım ama uzun bir süre bu yaşta kalmayı düşünüyorum :27:

Aslında kendisi teyze olur.
Bakmayın burda çıtır numaraları yaptığına benden yaşlı:KK14:

parkuş seninde içinde bulunduğun sitenin en iyi teyzesi kategorisine oyumu vermedim daha :KK8: seneye de beni aday gösterirler artık :KK42:

yok yok çizgi kaybolmuyor, benimkinde 6 aydir duruyor ikinci çizgi, ama satmam hatira : )))

parkuş seninde içinde bulunduğun sitenin en iyi teyzesi kategorisine oyumu vermedim daha :KK8: seneye de beni aday gösterirler artık :KK42:
Teyze değil bacım o kategori,abla bi kere.
Seneye sen kapış artık hanım ablamla:KK53:
Hahah dur seni tahmin edeyim sen 28'sin, evlisin ama çocuğun yok?
10 yaş ve 2 çocuk ekle,ama kimse duymasın:KK76:
Yıllardır 32 den gün alıyorum diyorum:KK53:

hahah çok hoşsun ya güldüm :) yok 31 yaşındayım ama uzun bir süre bu yaşta kalmayı düşünüyorum :KK53:

Tahminimle arana bi 10 yıl koymuşsun ama iyi yine 31 de çok değil :) 10 yıl genç bir enerjin var ve öyle hissettiriyorsun demek ki bir de buradan bak :)

hahahahahahaha :KK70:

sitenin ihtiyar heyetinde parkuşum benim :KK70:

Teyze değil bacım o kategori,abla bi kere.
Seneye sen kapış artık hanım ablamla:KK53:

10 yaş ve 2 çocuk ekle,ama kimse duymasın:KK76:
Yıllardır 32 den gün alıyorum diyorum:KK53:

Ahahahhsdf ben bırakıyorum bu işi ya kaçta "0" oldu sayamadım :D

Küçükken babamla bilgi yarışması yapardık. İki seçenek arasında kaldığımızda a mı b mi diye sorardı bana. A dersem b'yi b dersem a'yı işaretlerdi. Adam haklıymış :D

bende ne sevgiline eş ne koca ne başka bir şey yok ya yokkk eh yeni yıl bana bir koca verme bak ben ne yapıcam...

evliler dogrumuş hamilelgi atlatmış.

ben almalıyım bunu menepozza girmeden evlenmeliyim...
eşimi kandırmalıyım sonra bdv ye konu açmalıyım eşimle şeyttik ama elime saçıma bulaştı bende sabah aha bak hamileyim dedim pek inanmadı ne yapmam gerek diye

not..bu türkiye de çok satılır bizde yukarda yazdığım gibi konuya çok yorum yaparız...

Ahahahhsdf ben bırakıyorum bu işi ya kaçta "0" oldu sayamadım :D

Küçükken babamla bilgi yarışması yapardık. İki seçenek arasında kaldığımızda a mı b mi diye sorardı bana. A dersem b'yi b dersem a'yı işaretlerdi. Adam haklıymış :D
Sence ben kac yasindayim Duka :KK53:

Bence 29-30 bandındasın. İkinci çocuğun yolda olduğunu bilmesem daha küçük bir sayı verebilirdim :D
Hadi hazırım sen de tutmadı de! :D
Ben de yasli gosteriyorsam demek. office office genc nasil gösteriliyor? :KK53:

27 yaşındayim hayata erken atıldım:KK45:

Olsun yine de tutturdun sayiyorum:KK9:

Back
X