- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
Aaa maşallahheheh 2 minik bezelyem var okula giden :) bezelye halleri de kalmadı artık ya neyse![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa maşallahheheh 2 minik bezelyem var okula giden :) bezelye halleri de kalmadı artık ya neyse![]()
Hazır hamileyken kazanç kapısı.Epey para kırarsın bakCok para varsa ben de satayim![]()
heheh 2 minik bezelyem var okula giden :) bezelye halleri de kalmadı artık ya neyse![]()
Aslında kendisi teyze olur.Hem de iki tane hem de okula gidiyor? O may gad!
Ben niyeyse seni bekar ve 21-22 yaşında falan hayal etmiştim :) Birini daha öyle ufak sanmıştım da 10 yaşında oğlum var diye yorumunu okumuştum sonra. Hislerime güvenmemem gerektiğini o gün anlamalıydım.
Hem de iki tane hem de okula gidiyor? O may gad!
Ben niyeyse seni bekar ve 21-22 yaşında falan hayal etmiştim :) Birini daha öyle ufak sanmıştım da 10 yaşında oğlum var diye yorumunu okumuştum sonra. Hislerime güvenmemem gerektiğini o gün anlamalıydım.
Aslında kendisi teyze olur.
Bakmayın burda çıtır numaraları yaptığına benden yaşlı![]()
Aslında kendisi teyze olur.
Bakmayın burda çıtır numaraları yaptığına benden yaşlı![]()
Hahah dur seni tahmin edeyim sen 28'sin, evlisin ama çocuğun yok?
Teyze değil bacım o kategori,abla bi kere.parkuş seninde içinde bulunduğun sitenin en iyi teyzesi kategorisine oyumu vermedim dahaseneye de beni aday gösterirler artık
![]()
10 yaş ve 2 çocuk ekle,ama kimse duymasınHahah dur seni tahmin edeyim sen 28'sin, evlisin ama çocuğun yok?
hahah çok hoşsun ya güldüm :) yok 31 yaşındayım ama uzun bir süre bu yaşta kalmayı düşünüyorum![]()
hahahahahahaha
sitenin ihtiyar heyetinde parkuşum benim![]()
Teyze değil bacım o kategori,abla bi kere.
Seneye sen kapış artık hanım ablamla
10 yaş ve 2 çocuk ekle,ama kimse duymasın
Yıllardır 32 den gün alıyorum diyorum![]()
Hem de ne Inanmayan sevgiliye usg kâğıtlarını gostermek isteyene de hizmet verebilirimHazır hamileyken kazanç kapısı.Epey para kırarsın bak![]()
ilginc benim en iyisi (50 liraya almistim) 1 haftada silindi.yok kaybolmaz benimkide hala duruyor 3 aydır hala çift çizgi :))
Sence ben kac yasindayim DukaAhahahhsdf ben bırakıyorum bu işi ya kaçta "0" oldu sayamadım
Küçükken babamla bilgi yarışması yapardık. İki seçenek arasında kaldığımızda a mı b mi diye sorardı bana. A dersem b'yi b dersem a'yı işaretlerdi. Adam haklıymış![]()
Sence ben kac yasindayim Duka![]()
Ben de yasli gosteriyorsam demek.Bence 29-30 bandındasın. İkinci çocuğun yolda olduğunu bilmesem daha küçük bir sayı verebilirdim
Hadi hazırım sen de tutmadı de!![]()
1 nisanda yardımcı olabilirimşaka amaçlı olabilir aslında, 1 nisan için hamile birini bulayım![]()