• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Satılık pozitif hamilelik testi

Ben de yasli gosteriyorsam demek. office office genc nasil gösteriliyor? :KK53:

27 yaşındayim hayata erken atıldım:KK45:

Olsun yine de tutturdun sayiyorum:KK9:

Ahahh bu sefer daha çok yaklaştım en azından.
Office avatara küçük kız koymuş sende ayı var. Seni bu yüzden daha büyük sandım office office subliminal çalışıyor bence :P

ben kocama yapmıştım ocakta doğum yapıp nisanda tekrar hamileyim demiştim adam öyle bi sevindi ki şaka olduğunu söyleyinceye kadar canım çıktı kocam da nolur bana bi daha böyle şaka yapma dedi adam düşük yapmışım gibi üzüldü ya
valla benimkinin ne tepki verebileceği konusunda en ufak bi fikrim yok:KK48:

Gülsem mi ağlasam mı karar veremedim, pozitif gebelik testiyle sevgilisini, eşini elinde tutacağını sanmak kadar saçma bir fikir olamaz:KK14:

Sen hamilesin olacak o kadar :)

Siz de beni tahmin edin hadi diyeceğim ama şu ibretlik 53 sayfalık konumda yazmıştım. Okumadıysanız tahminlerinizi alayım :) parkon parkon senden de :)
53 sayfalık konuyu okumam biraz sürer.
Akşam okuyup yazarım tahminimi:cool:
Yanlız merak ettim ne yazdınız 53 sayfa,tartışma vardıda nasıl kaçırdım ben:KK14:

Yaklaştın hatta daha genç sandın :) 27'yim ben de.

53 sayfalık konuyu okumam biraz sürer.
Akşam okuyup yazarım tahminimi:cool:
Yanlız merak ettim ne yazdınız 53 sayfa,tartışma vardıda nasıl kaçırdım ben:KK14:

Yaşımı yazmıştım daha önce onu okumadıysanız ben de sizin tahminlerinizi alayım demek istemiştim :) 27 zaten söyledim heheh.

bizden senarist olmaz anlaşılan dizi bitti:KK48::KK48:
Hayal gücünüz hiç geniş değil:KK14: Bir kere zor bir hamilelik süreci geçirilir, ilk aylar riskli yatak istirahati gerekiyordur, bebeğin ve annenin hayati riski vardır, binbir naz niyaz:KK59: Öyle hemen düşük yaptırtmayın, işin heyecanı kaçıyor:KK43: Sevgilinizin hiç tanımadığı bir arkadaşınızı kadın doğum uzmanınız olarak tanıtabilirsiniz, riskli gebelik yüzünden doktorunuz sizi evde muayne eder:KK59:

Tüh atmasaydım keşke, belki bende satardım

Hayal gücünüz hiç geniş değil:KK14: Bir kere zor bir hamilelik süreci geçirilir, ilk aylar riskli yatak istirahati gerekiyordur, bebeğin ve annenin hayati riski vardır, binbir naz niyaz:KK59: Öyle hemen düşük yaptırtmayın, işin heyecanı kaçıyor:KK43: Sevgilinizin hiç tanımadığı bir arkadaşınızı kadın doğum uzmanınız olarak tanıtabilirsiniz, riskli gebelik yüzünden doktorunuz sizi evde muayne eder:KK59:

İçerik.webp

:KK70::KK70::KK70:

Back
X