- 18 Kasım 2014
- 2.238
- 5.903
- 168
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahhaha ordan siskoyum ama sevimliyin imaji yaratmaya çalışıyorumAhahh bu sefer daha çok yaklaştım en azından.
Office avatara küçük kız koymuş sende ayı var. Seni bu yüzden daha büyük sandımoffice subliminal çalışıyor bence
![]()
Ahahh bu sefer daha çok yaklaştım en azından.
Office avatara küçük kız koymuş sende ayı var. Seni bu yüzden daha büyük sandımoffice subliminal çalışıyor bence
![]()
Ahahhaha ordan siskoyum ama sevimliyin imaji yaratmaya çalışıyorum![]()
hahaha kesinlikle![]()
valla benimkinin ne tepki verebileceği konusunda en ufak bi fikrim yokben kocama yapmıştım ocakta doğum yapıp nisanda tekrar hamileyim demiştim adam öyle bi sevindi ki şaka olduğunu söyleyinceye kadar canım çıktı kocam da nolur bana bi daha böyle şaka yapma dedi adam düşük yapmışım gibi üzüldü ya
Okumadım 25 miSen hamilesin olacak o kadar :)
Siz de beni tahmin edin hadi diyeceğim ama şu ibretlik 53 sayfalık konumda yazmıştım. Okumadıysanız tahminlerinizi alayım :)parkon senden de :)
ibretlik diyince konuyu merak ettim okudum da o konu nasıl 53 sayfa oldu onu anlayamadımSen hamilesin olacak o kadar :)
Siz de beni tahmin edin hadi diyeceğim ama şu ibretlik 53 sayfalık konumda yazmıştım. Okumadıysanız tahminlerinizi alayım :)parkon senden de :)
53 sayfalık konuyu okumam biraz sürer.Sen hamilesin olacak o kadar :)
mesela çocuk bi kaç ay sonra düşebilir9 ay sonra ne dıt yiyecekler![]()
mesela çocuk bi kaç ay sonra düşebilir![]()
çocuk düştü ilişki bitti
bence bu erkekleri daha çok kaçırır![]()
Okumadım 25 mi![]()
53 sayfalık konuyu okumam biraz sürer.
Akşam okuyup yazarım tahminimi
Yanlız merak ettim ne yazdınız 53 sayfa,tartışma vardıda nasıl kaçırdım ben![]()
ibretlik diyince konuyu merak ettim okudum da o konu nasıl 53 sayfa oldu onu anlayamadım![]()
Hayal gücünüz hiç geniş değilbizden senarist olmaz anlaşılan dizi bitti![]()
Hayal gücünüz hiç geniş değilBir kere zor bir hamilelik süreci geçirilir, ilk aylar riskli yatak istirahati gerekiyordur, bebeğin ve annenin hayati riski vardır, binbir naz niyaz
Öyle hemen düşük yaptırtmayın, işin heyecanı kaçıyor
Sevgilinizin hiç tanımadığı bir arkadaşınızı kadın doğum uzmanınız olarak tanıtabilirsiniz, riskli gebelik yüzünden doktorunuz sizi evde muayne eder
![]()