satış amaçlı

frseker

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2009
404
71
123
- Yurtdışı
Merhabalar hanimlar!!! Biz yurtdisinda yasiyoruz..nisanli kizim var ve bende yemek takimi vs. almak istiyorum ceyizi icin..bu siteyi tv de reklamda gordum..siz baktinizmi bilmiyorum siteye..karacanin set halinde satilan mutfak esyalari var ve cok hesapli geldi bana..ama sanki biraz demode modeller..ozellikle de porselen yemek takimlari..fikri olan arkadaslar cevap yazarlarsa cok sevinirim..

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar..
Bende yurtdışında yaşıyorum ve siteyede baktım, hoşuma giden modeller var benim demode olanlarda var ama en yenileride var içlerinde.
Ben daha çok güvenirliğini merak ediyorum, sipariş verdinizmi hiç ordan?
Almayı düşündüğüm bir kaç şeyler var benimde..

merhaba canim! hayir siparis vermedim henuz.ama yemek takimi,catal kasik takimi ve tencere seti 699 euro olan komple set bana cok cazip geldi..kalitesini bilmiyorum ama..zaten odeme kapida canim..yani mal eline geciyor ve sen oduyorsun..guvenirliginde sorun yok bence..

kizlarr bu site guvenilirmi alis veris yapan varmi buradan urunleri iyimi ?

canim ben alisveris yaptim o siteden yani zamaninda gönderdiler iletisim konusunda falan sorun yokdu ha ben pembe maske siparis etmisdim isime yaramadi o ayri ama yoksa siteden memnun kaldim yani ama sunuda belirtmeden gecmim genelde satilan seyler hep cin mali yada exportlarda satilan ürünler yani cok yüksek kalite olcagini sanmiyorum tabi bütün ürünleri icin gecerli degil

ayyy cokk tesekkur ederim canimm rahatlattin sagolasin

korkmaz tencere takimimi alacagim biraz pahali oldugundan buradaki exportlar getirtmiyorlar
tac nevresim alicam birde bilindik markalar yani
peki kac gunde geldi

kargo ucreti kafami karistirdi alinan urune gore deisiyor diyor ama birde yorgan takimi ile butun bunlara yanlizca 6.95 euro dediler
dogrrudur umarim:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…