• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv kp problemi

Beni
Gelecegimi gordum sizde :-D esinizde benimki gibi mi davrandi? 1 2 laf soyleyip cekiliyor. Hic gerekenleri konusmuyor. Annesi zaten hemen konuyu dagitiyor..
benim kv deye ben söylerim
Mesela ben cok fedakar anneyim der
Oğlum benim kıymetlim der
Ne yaptın anne oglun için derim
Evlenirken bile yanunda yoktun derim
El gbi uzaktan izledin derim
Sen bilemezsin yavrum der bana
Benim gbi anne yok der mesela
Ben de evet yok gercekten sen kendinden baskasını sevmiyorsun derim ama hiç gocunmaz
Yılbasında ben aramadım mesela
O beni arar
Acmam eşimden arar
Kızımı bi verde sesini duyayım özledim der
Ama ilk evlendiğimizde de karın da karın offf beni unuttun derdi eşime:)
Baktı o yoldan gidwrsw oğlunu kaybedecek
Şimdi beni cok sever:)
Mesela hayattaki en buyuk isteiğim oğlumun ev almasıydı dediğinde
Ev almayalım diye 2 sene bize arabamızı vermedin derim
Hep köstek oldun derim
İçimi bilemezsin yavrum der:)
Bana biri böle seler dese
Suratım kalmaz bozulurum bunun umru değil

Hakim savcilik sinavina hazirlaniyordu. Biliyorsunuz az cok surecleri. Bu yuzden ise girmeyi ertelemisti.
Bende bohca falan yaomayalim dedim. Annem ben ogluma yapiyorum. Varsin onlar yapmasin dedi. Yani hersey heves heves yapildi edildi. Bu hevesin binde biri kv de de yoktu. Tek derdi akrabalarim gelcek yok calgi tutayim yok yemek hazirlatayim. Diyorum ya elaleme gosterisin pesine dustu bizi hic umursamadi.
Daha kendi hakkını savunamıyor, başkalarını mı savunacak eşin? Keşke karakter testi ile girsek şu bölümlere.

Haklisin ama arayip sormadiklari iyi olmus bosver takilar da gitmis ama en azindan basina bela olmamislar...........yazicaktimki sonunu okudum keske hic bulasmalardi size ayrica bohcaya fln takilmayin artik kalmadi pek oyle seyler benim annem kendiniz istiyosaniz abartmadan yapin dedi kv sagolsun yapti yapmasada asla takilmazdim... bizim esime yaptigim bihca sacmasapan oldu sizin gibi nikahi erken yaptik tayinim cikti 1 gun sonra 13 saat uzaga gittim evimi bile annem babam kapadi o yuzden cok zamanimiz olmadi ayri ayri yerlerde olunca malesef ama kv takilcagini sanmiyorum kendisi de biliyor durumumu suan sirf oglu icin agustostaki dugunume kadar gecici sacma sapan biyerde kaliyorum zaten h.sonu dayanamadigimdan ya annemlere yazliga yada kv de gidiyorum

Benimde KV aşırı cahil.Maddi durumları da iyiymiş evlenene kadar sormadım neyiniz var diye nişan elbisemi bı kendim aldım. Kp takidan hiç kaçmadı hakkını yiyemem.ama KV bı boncuk bile alıp gönlümü almadı 6 aylık evliyim evimin tüm eşyasını aldım tek başıma evi ev yaptım bı yardım bile etmedi.el gibi izledi.hamile kaldım ilk aydan bu kadar çabuk çocuk olmaz dedi inanmadı.Gözünüz aydın demedi 3 gün ağladım.4.gun bebeğim düşuyorken kanamam var dedim sen hamile değilsindir.adet oluyosundur dedi.Daha sayamadığım bı milyon cehalet.ben sevmiyorum sevmek için çok emek verdim olmadı.lakin harika bir eşim var.onu annesinden uzaklaştırmak hiç istemem evladıdır.Bu kadar şeye rağmen eşime hiç sinirlenmedim ailesinin yaptıklarından dolayı.Çünkü eşimi sevdiğim için evlendim severken de ailesinin alacağı bı boncuğu veya bı iyiliğe guvenmedim. Şimdilik tek duam Allah hidayet versin bazilarinada benimde içimden sevmek gelsin.

Ya kızlar onu evlenmeden düşünecektin, isteyecektin falan diyorsunuz da evlenme Arefe'sinde oğlunu su duruma sokanlar da sonradan kimsenin hayatında söz sahibi olmayı beklememeli. Aynı durum bende de oldu. Evlenene kadar kimse yok ortada her türlü sıkıntıyı biz çektik, evlendikten sonra her yerden mantar gibi birdenbire beklentiler çıkıyo. Hem oğluna bir şey yapma ben gelinine yapma yalnız bırak, sonra da biz söyle iyi aileyiz gelin kötü oğlan hayırsız bize hizmet edin. Geçiniz. Efendim. Ne ekersen onu biçersin.

Ayy cok uzuldum haline ya. İnsallah o beyinsiz kv ve kp ile gülluk gülüstanljk olmazsin. Hem bi bk yapmamislar, takilari da kendileri toplayip almislar bir de gezmeye mi geliorlar. Eve bile sokmam,defolsun gitsinler. Eger ki ogullari da analarinin tarafini tutarsa da o da defolsun gitsin.
Bugun geldiler almiyom bende eve. Nerde kaliyolarsa napiyolarsa yapsiblar. Aksama doneceklermissss....
Ben de dayanamıyorum ki sinirlerim tepeme çıkıyor her seferinde hamilelik döneminde de tansiyonum yükseliyor onlar yüzünden günlerce baş ağrısı çekiyorum yine bana zarar oluyor. Eşime yapması gerekeni söylüyorum olacakları söylüyorum öyle yada böyle muhakkak haklı çıkıyorum eskisi kadar para göndermiyor en azından hele bekarken 100 isterler 200 gönderirdi ne borçlarını ödedi haddi hesabı yok şimdi de yeğenlerini kullanıyorlar çocuklar aç harçlıkları yok gibi çok düşük bir miktar arada gönderir. Onların eline 3 kuruş geçse ilk eşimi yok sayarlar. Ne yapayım eski halinden iyidir. Şimdi de torunum torunum diyo kv ne eşimi sever ne beni hele beni ve ailemi eşimin parasını yemekle suçlar cahil cahil konuşur deli saçması şeyler kurar kafasından inanır kurduklarına. Doğumda gelecekler diye aklım çıkıyor inşallah gelmezler diye dua ediyorum :dua: bu zamana kadar hiç saygısızlık yapmadım hep sustum her yaptıklarına doğuma gelirlerse susabileceğimi hiç sanmıyorum Rabbim yardım etsin inşallah ya 3.dünya savaşı çıkabilir :KK71: 5 yılın birikimi ne de olsa :rolleyes:
Kocam degil mi tabi parasini ben yicem size mi kalacak deyin sizde :D
Beni

benim kv deye ben söylerim
Mesela ben cok fedakar anneyim der
Oğlum benim kıymetlim der
Ne yaptın anne oglun için derim
Evlenirken bile yanunda yoktun derim
El gbi uzaktan izledin derim
Sen bilemezsin yavrum der bana
Benim gbi anne yok der mesela
Ben de evet yok gercekten sen kendinden baskasını sevmiyorsun derim ama hiç gocunmaz
Yılbasında ben aramadım mesela
O beni arar
Acmam eşimden arar
Kızımı bi verde sesini duyayım özledim der
Ama ilk evlendiğimizde de karın da karın offf beni unuttun derdi eşime:)
Baktı o yoldan gidwrsw oğlunu kaybedecek
Şimdi beni cok sever:)
Mesela hayattaki en buyuk isteiğim oğlumun ev almasıydı dediğinde
Ev almayalım diye 2 sene bize arabamızı vermedin derim
Hep köstek oldun derim
İçimi bilemezsin yavrum der:)
Bana biri böle seler dese
Suratım kalmaz bozulurum bunun umru değil
Hepsi mi ayni bunlarin. Sayiyla mi dagitiliyolar. Bizimkide vay tek oglum vay boncuk gozlum vay canim gelinim der durur. Hep lafta. Midem almiyor boyle insanlari. Ben hic boyle gormedim bu yasima kadar. Alisamadim...
Ya kızlar onu evlenmeden düşünecektin, isteyecektin falan diyorsunuz da evlenme Arefe'sinde oğlunu su duruma sokanlar da sonradan kimsenin hayatında söz sahibi olmayı beklememeli. Aynı durum bende de oldu. Evlenene kadar kimse yok ortada her türlü sıkıntıyı biz çektik, evlendikten sonra her yerden mantar gibi birdenbire beklentiler çıkıyo. Hem oğluna bir şey yapma ben gelinine yapma yalnız bırak, sonra da biz söyle iyi aileyiz gelin kötü oğlan hayırsız bize hizmet edin. Geçiniz. Efendim. Ne ekersen onu biçersin.
Aynen oyle. Koca koca insanlar. Nisanlilik surecinde az cok soyledim. Gelin gidin oglunuzun evi dedim. Bi gorun dedim. Hevesim var sunu sunu istiyom dedim. Hep dinlememezlik etti. Hep lafi cevirdi. Alakasiz bi konu acti yorum yapmadim gorgusuz gibi masa masa altin topladi. Bana deseydi ki kizim azcik borcumuz kaldi altinlardan ver yemin ederim verirdim. Malim cunku... Ama bizi orda ortada sap gibi ayakta dikti. Ayyyy sinirim tepemde..

Patlamaya gidiyorum kizlar. Gunu birlik gelmisler.. Ogullari gelmeyin dedikleri halde. Esim illa gel konusalim diyo. Hatri icin gidiyorum. Patlayip doncem.. Gelismeleri yazarim.

Bugun geldiler almiyom bende eve. Nerde kaliyolarsa napiyolarsa yapsiblar. Aksama doneceklermissss....

Kocam degil mi tabi parasini ben yicem size mi kalacak deyin sizde :KK70:

Hepsi mi ayni bunlarin. Sayiyla mi dagitiliyolar. Bizimkide vay tek oglum vay boncuk gozlum vay canim gelinim der durur. Hep lafta. Midem almiyor boyle insanlari. Ben hic boyle gormedim bu yasima kadar. Alisamadim...

Aynen oyle. Koca koca insanlar. Nisanlilik surecinde az cok soyledim. Gelin gidin oglunuzun evi dedim. Bi gorun dedim. Hevesim var sunu sunu istiyom dedim. Hep dinlememezlik etti. Hep lafi cevirdi. Alakasiz bi konu acti yorum yapmadim gorgusuz gibi masa masa altin topladi. Bana deseydi ki kizim azcik borcumuz kaldi altinlardan ver yemin ederim verirdim. Malim cunku... Ama bizi orda ortada sap gibi ayakta dikti. Ayyyy sinirim tepemde..
Ben de alısamıyorum
Eşimi aradıklarında telde isimlerını gordugumde bıle kalbıme carpıntı gırıyor
Ben de net ve dürüst büyüdüm
Bunlar inanılmaz yağcular ama görünürde hiçbirsey yok:D

Aynı şeyi biz de yaşadık eşimle
Hiçbir zor zamanımızda yanımızda olmadılar
Evimizi ilk tuttuk temizllik ve eşya yerlestırme aamasında annemın ayagı kırıldı
akrabalarım uzak sehrlerde
arkadaslarım da uzak sehırlerde
eşim ve ben kaldık
evi temızle , eşyaları yerlestır
onu yap bunu yap anamız agladı resmen
annem o kırık alcıda ayagı ıle gelıp yardım etti
eşimin annesi bir arayıp da ne yaptınız kızım demedı, oğlunu da aramadı aynı sekılde

ben yalvardım evlendik evimize gelin diye
3 ay snr geldıler
sallana sallana :)
ve kv gelır gelmez agladı , oğlum canım kıymetlim valla resmen aglıyor kadın.

snr eşim işsiz kaldı 5 ay boyunca
tek maaş ve kirada evi gecındırdık
bir kere arayıp da nasılsınız napıyorsunuz dıyen olmadı
dalga gecer gbi bir de, kafanızı dagıtın yurt dısına tatıle gidin falan dediler
o ara evı zor cevırdık.

snr ev almak ıstedık , eşimin arabası vardı
evlenirken kv anahtarı ve ruhsatı sakladı
iki sene vermedı eşime
o arabanın parası ıle ev peşinatı yapacaktık çnk
hiç istemedıler oğullarının evı olsun , bana daha da baglansın vs

snr eşim olay cıkardı aldı arabayı
sattık ve ev aldık
şimdi kv, her gorusmemızde, Allah dualarımı kabul etti oğlumun bir evi oldu der
o arabaın parası senın evıne vesile oldu ya cok mutlu oldum der.

eşim de öyle dinler
eşim alısmıs onların yalan dolanlarına diyaloga girmez
ben yuzlerıne vururum ama kadın yuzsuz anlamaz.

çok yazdım :D

Haklısın sana değer vermemişler ama şimdi evine gelip senden hizmet bekleyecekler , çok yüzsüzlermiş aynı hareket kızlarına yapılsaydı hoşlarına gitmezdi ama bence bırak evine gelsinler onlar için eşinden neden ayrılacaksın ki ? Sen eşine söyle hake ettikleri kadar değer veririm demen gerekir , sen gerekeni yap
onlar büyük gibi davranmamış sendende hak ettikleri davranışı beklememeleri gerek ,

Evet kizlar. Patladim geldim. Icimdekileri doktum. Cok sert olamadim. Cunku yumusattilar her defasinda. Hep susmadan konusan kv lal kesildi. 1 kelime edemedi. Onlari biraktik kalktik. Kos kos havaalanina donduler. Icim azcik olsun sogudu. Yok kizim sen bizim canimizsin kanimizsin vs vs dediler ama ben acikca sevginizi hissetmiyorum. Anne baba degil elsiniz artik bana dedim. Geldiklerine pisman olmuslardir umarim...

Aynı şeyi biz de yaşadık eşimle
Hiçbir zor zamanımızda yanımızda olmadılar
Evimizi ilk tuttuk temizllik ve eşya yerlestırme aamasında annemın ayagı kırıldı
akrabalarım uzak sehrlerde
arkadaslarım da uzak sehırlerde
eşim ve ben kaldık
evi temızle , eşyaları yerlestır
onu yap bunu yap anamız agladı resmen
annem o kırık alcıda ayagı ıle gelıp yardım etti
eşimin annesi bir arayıp da ne yaptınız kızım demedı, oğlunu da aramadı aynı sekılde

ben yalvardım evlendik evimize gelin diye
3 ay snr geldıler
sallana sallana :)
ve kv gelır gelmez agladı , oğlum canım kıymetlim valla resmen aglıyor kadın.

snr eşim işsiz kaldı 5 ay boyunca
tek maaş ve kirada evi gecındırdık
bir kere arayıp da nasılsınız napıyorsunuz dıyen olmadı
dalga gecer gbi bir de, kafanızı dagıtın yurt dısına tatıle gidin falan dediler
o ara evı zor cevırdık.

snr ev almak ıstedık , eşimin arabası vardı
evlenirken kv anahtarı ve ruhsatı sakladı
iki sene vermedı eşime
o arabanın parası ıle ev peşinatı yapacaktık çnk
hiç istemedıler oğullarının evı olsun , bana daha da baglansın vs

snr eşim olay cıkardı aldı arabayı
sattık ve ev aldık
şimdi kv, her gorusmemızde, Allah dualarımı kabul etti oğlumun bir evi oldu der
o arabaın parası senın evıne vesile oldu ya cok mutlu oldum der.

eşim de öyle dinler
eşim alısmıs onların yalan dolanlarına diyaloga girmez
ben yuzlerıne vururum ama kadın yuzsuz anlamaz.

çok yazdım :KK70:
Belki inanmayacaksın ama kendi yaşadıklarımı yazıyorsun zannettim :olamaz:

Evet kizlar. Patladim geldim. Icimdekileri doktum. Cok sert olamadim. Cunku yumusattilar her defasinda. Hep susmadan konusan kv lal kesildi. 1 kelime edemedi. Onlari biraktik kalktik. Kos kos havaalanina donduler. Icim azcik olsun sogudu. Yok kizim sen bizim canimizsin kanimizsin vs vs dediler ama ben acikca sevginizi hissetmiyorum. Anne baba degil elsiniz artik bana dedim. Geldiklerine pisman olmuslardir umarim...
Darısı başıma inşallah :KK19: gerçi benimkilere ne söylesem nato mermer nato kafa:KK70: eşin ne dedi bu tepkine

Kocam degil mi tabi parasini ben yicem size mi kalacak deyin sizde :KK70:

Benim sen nikahtan sonra takılarımı, bizim için kılını kıpırdatmayan kv ve eşimin teyzesinin kocası çekti aldılar boynumdan kolumdan. Hele de o enişte olacak kimliksiz var ya hadsiz bir de imam olacak hatırladıkça içim ürperiyor boynuma dadanıp da çekti aldı altınları utanmaz. Ben de dedim eşime git o Altınları al gel yeter artık dayanamıyorum bu görgüsüzlüğe onlar benim yoksa polisi ararım diye. Gitti aldı geldi. Kalakaldılar öyle utanmazlar

Benim sen nikahtan sonra takılarımı, bizim için kılını kıpırdatmayan kv ve eşimin teyzesinin kocası çekti aldılar boynumdan kolumdan. Hele de o enişte olacak kimliksiz var ya hadsiz bir de imam olacak hatırladıkça içim ürperiyor boynuma dadanıp da çekti aldı altınları utanmaz. Ben de dedim eşime git o Altınları al gel yeter artık dayanamıyorum bu görgüsüzlüğe onlar benim yoksa polisi ararım diye. Gitti aldı geldi. Kalakaldılar öyle utanmazlar
Neler çekiyoruz biz bu oğlan tarafından yaa artık oğlan evi naz evi :olamaz: kendilerine olunca herşeye hakları var kendilerinden çıkacak oldu mu yok öyle bir dünya... İyi alabilmişsin geri valla onlar öyle alırken eşin bişey demedi mi ya o_O

Neler çekiyoruz biz bu oğlan tarafından yaa artık oğlan evi naz evi :olamaz: kendilerine olunca herşeye hakları var kendilerinden çıkacak oldu mu yok öyle bir dünya... İyi alabilmişsin geri valla onlar öyle alırken eşin bişey demedi mi ya o_O
Sok olduk ikimiz De zaten 3 saniye sürdü almaları sonra gitti aldı eşim tekrar

Darısı başıma inşallah :KK19: gerçi benimkilere ne söylesem nato mermer nato kafa:KK70: eşin ne dedi bu tepkine
Ya esim ne dersen saygi cercevesibde de. Icini bosalt. Ben arkandayim dedi. Ama yanlarinda konusurken 2 kelime etti edemedi. Zaten beni de bu cildirtiyo. Bana da iyi konusuyo onlara da. Az cok siz sunu sunu yaptiniz diyo sonra bi bakiyorum mesajlarina konusmalarina hep canim cicim. Bu normal mi?

Ya esim ne dersen saygi cercevesibde de. Icini bosalt. Ben arkandayim dedi. Ama yanlarinda konusurken 2 kelime etti edemedi. Zaten beni de bu cildirtiyo. Bana da iyi konusuyo onlara da. Az cok siz sunu sunu yaptiniz diyo sonra bi bakiyorum mesajlarina konusmalarina hep canim cicim. Bu normal mi?
Normal canım normal daha bu ne ki amma uzattın unut artık olanları diciik anam o benim ne yapayım diciik o yüzden boşveerr

Back
X