Satış elemanı olmak?

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
Merhabalar güzellikler ben yaşadığım şehirdeki bir mağazada geçici bir süre satış elemanı olmak istiyorum hem yaz harçlığımı çıkartmak için hem istediğim telefonu kimseye muhtaç olmadan alabilmek için ama aynı zamanda resim kursunada gidicem sorum şu aranızda satış elemanlığı yapmış olan var mı zor mu parası nasıl ve becerebilirmiyim?

Merhabalar güzellikler ben yaşadığım şehirdeki bir mağazada geçici bir süre satış elemanı olmak istiyorum hem yaz harçlığımı çıkartmak için hem istediğim telefonu kimseye muhtaç olmadan alabilmek için ama aynı zamanda resim kursunada gidicem sorum şu aranızda satış elemanlığı yapmış olan var mı zor mu parası nasıl ve becerebilirmiyim?
Çalıştığın yere göre değişir canim universitede okuduğum dönem markette çalışıyordum çalışma arkadaşlarım uyumluydu ders saatlerine göre çalışma saatlerimi ayarlayabiliyodum

Çalıştığın yere göre değişir canim universitede okuduğum dönem markette çalışıyordum çalışma arkadaşlarım uyumluydu ders saatlerine göre çalışma saatlerimi ayarlayabiliyodum
Bende mağazayla konuşucam bir eğer part time kabul ederlerse tamam

Asgari Ücret maaş , eğer iyi bir mağaza ise sattığın ürün basına da prim aşıyorsun canım. Yorucu ama geçici iş nasıl olsa. Kolay gelsin şimdiden.

Coook mantikli. Hatta bulunduğun sehirde ajans-event firmalari arastir. Onlara ulas part time eleman olduğunu soyle. Yazin bol bol is oluyor. Sirket piknikleri,calistaylar, festivaller vs vs. Parasi da satis danismanligindan daha iyi. Issizlik zamanimda ben de bu tarz yerlerde calisip harcligimi cikarmstim.

Coook mantikli. Hatta bulunduğun sehirde ajans-event firmalari arastir. Onlara ulas part time eleman olduğunu soyle. Yazin bol bol is oluyor. Sirket piknikleri,calistaylar, festivaller vs vs. Parasi da satis danismanligindan daha iyi. Issizlik zamanimda ben de bu tarz yerlerde calisip harcligimi cikarmstim.
Bulunduğum şehir kasaba gibi çok küçük ajans felan yok ili de biraz büyük avmsi felan var ama ajansı yok part time değilse çalışamam zaten kurslarım var gsfye ve tercümanlığa hazirlanicam 2 sene boyunca

Çok uzun zaman önce yapmıştım satış elemanlığı bizim zamanımızda zordu müşteri ile birebir muhatap oluyorduk kadın müşterileri memnun etmek zordur erkek reyonu müşterisi en kolayı çünkü seçenek kısıtlı çocuk reyonu hem yorucu hem eğlenceli satış personeli olmak zordur sabır ister güler yüz ve pratiklik ister ama vakit nasıl geçer farkına varmazsın...şimdi kurumsal firmalar var sokak cadde mağzacılığı değil bi avm de çalışmanı tavsiye ederim hem vardiyalı servisi var herşey saatli daha kaliteli bi ortam...tecrübesiz olduğun için cabuk adapte olursun part time eleman alan firmalarda var tam zamanlı çalışmak istemezsen uygun olur senin için

Yapabilirsin yalnız haftanın iki gününü desen çalışman gerekir. Güzel sanatlara hazırlanacaksan Kursa da yazılman şart.Başarılar diliyorum.

Ben bir ay çalıştım. Senin gb arkadaşımın düğününe gitmek için hem otobus hem hediye parsı kazandım. Aynı zamanda kpss çalışıyordum. Zor is. Bana temizlik vs yaptırmıyorlardı. Genelde müşterilerle ilgileniyordum. Sonra erkek bir müşterinin yılışık yapışık davranışlarından dolayı bana göre değil diyip ayrıldım. Temizlik falan da yapabilirsin satış dışında gece sayım falan d olabiliyor. Bana syim da yaptırmadılar.

Satış elemanı olarak hiç çalışmadım ama üniversite okurken Migros’ta 1 sene çalıştım . Saatleri, maaşı , şartları gayet iyiydi.

Magazayla ilgili bisey bu her sektor farkli ucret teklif edebilir. Ayrica guzel bir is bende bu sekilde calisip telefonumu ve bi cok esyami pesin almistim calismak guzel bisey

Back
X