- Konu Sahibi maviduvar1
-
2. el kıyafetler zaten çok ucuza gider işinize karışmak gibi olucak ama çok ihtiyacınız olduğunu sanmıyorum onlardan gelicek üç beş kuruşa
ihtiyacı olanlara verseniz mesela
van'da onlarca insan evsiz herşeylerini kaybettiler 1 tane bile kıyafeti kalmayanlar var 1-2 kişiyi sevindirebilirsiniz..
genelde sahibinden.com dan satış yapıyorum. şu zamana kadar 100 den fazla eşya satmışımdır giysi değil sadece tabikigayet karlı ve keyifli bir şey. satıyorum alıyorum tekrar satıyorum.. dolabımda bi sirkülasyon var
diğer arkadaşlara ihtiyac sahiplerine veriyoruz ama 3 5 kuruş kazanmak suçmuş gibi yargılamışsınız sizler fakirlere verin bizde ticaret yapalım gerektiğinde verelim.. burda yardımın lafını mı yapalım yani. nie satıyorsunuzda niye vermiyorsunuzda sizene ki.. biz size niye diye soruyormuyuz.. devam arkadasımm
Kıyafetlerini ancak fetişlere satabilirsin başka kimse almaz.
zamanında giydiğim hala taş gibi duran ama zayıfladığım için giyemediğim kıyafetlerim var. bunları satmak istiyorum. ne yapabilirm. bu konuda tecrübesi olan var mı
bazı sitelerde 2.el satış yapılabiliyor galiba.
ben yıllar önce abiye elbiselerimi fakir diye üç kız kardeşe vermiştim sonra tesadüfen bir kuaförde gördüm kiraya veriyorlarmış :26:
yani ben onların ihtiyacı olabileceğini düşündüm ama onlar ticaret yapıyorlar niye benim o kadar aklım yok mu
sonra oğlumun küçülmüşlerini (eskimişlerini toz bezi yapar bir kere kullanıp atarım ben ) 5 çocuklu kadına verdim eşi ceza evinde diye kadın bir defa giydirip kirlenince sobaya atarmış nasıl olsa herkes getiriyor diye :26: benim içim gitti duyunca ne paralar verip alınıyor sonuçta yepyeni biliyorsunu çocuklar çabuk büyüyor bir çoğunu daha giyemeden küçülüyor ....
bende karar verdim burada ki arkadaşı görünce bende netten satarım ...3kuruş 5 kuruş hiç değilse enayi yerine konmamış olurum ...
zaten iyi tanıdığım biri var geçen hafta 3 çanta kıyafet gönderdim...en iyi olanları da satarım abiyeler ,topuklular,takılar ,çantalar ,nişan ,kınagecesi kıyafetleri vs.var ...
satış yapan arkadaşlara iyi satılar dilerim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?