Savaşmaya hazırım:) (Lösemi)

sekerportakalii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2012
222
0
26
Eskişehir
NOT: Yetkililerden çok özür dilerim. Fakat önceki konuma cevap yazilmiyor. O yüzden mecbur yeni bir konu açmak istedim. Yanlis yaptıysam tekrar özür dilerim.
Hepinize ayrı ayrı cevap vermek isterdim ama pek vaktim yok. Nasıl da iyi insanlarsınız,benim için yazdiklarinizi okurken gözyaşlarım akıp gitti. Dün dilediğimce ağladım. Çünkü şok olmuştum,nasıl olur nasıl ben kanser olabilirim hayır olmamalı sadece bu bir alerjik bir şey griple birlikte diye düşündüm kendime hep böyle söyledim. Ağlayarak uyuyakalmışım. Sabah kalktığımda abimle konuştum. Beni bu güzel dönemimde(yeni sözlendim) söyleyipte üzmek istemişler söyleyecektik ama biraz daha mutlu olmanı istiyorduk dedi. Gözleri doldu. Yapma lütfen dedim beni özel bir hastaneye götürmesini istedim. Yaşadığımız şehirdeki en kaliteli hastaneye gittik. Sıra bana gelene kadar içimde bir ümit vardı,belki yanlis teşhistir diye. Cünku devlet hastanesine gitmiştim. Güvenmek inanmak istemiyordum. Her neyse; bir sürü tahliller yapılmaya başlandı. Kan hücresi sayımı yapıldı,verdiğim kanlar ayrı ayrı laboratuvarda incelendi. Adını bilmediğim,hatırlayamadığım bir çok testler tahliller yapıldı.Çıkması uzun sürer dediler,bekledik. O bekleme sürecinde neler düşündüğümü size anlatamam. Yine içimde bir ümit vardı. Ama sonuçları aldık.. Gerçekten lösemiymişim. Erken teşhis dedi doktor bu yönden şansli olduğumu söyledi. Bu hastalık 25-60 yaş aralığında görülüyor,çok zorlu bir süreçten gececeksin ama güçlü olman lazim dedi. O an gözyaşlarım sel olup gitti,beynim durdu. Kemoterapiye başlamam gerektigini söyledi. Kemoterapi bağışıklık sistemimi etkileyeceğinden bulaşıcı hastalıklara karşı direncim azalacakmış. O yüzden bana şimdiden bir maske verdi,grip olan insanların yanında durmamaliymisim. Küçük bir mikrop,enfeksiyon bile kötüye götürebilirmiş. Stresli ve sinirli olacaksın ama bunu moralle yenmen gerekecek iş sende ve sevenlerinde bitiyor, Saçların dökülecek zamanla,hazır mısın buna istersen peruk alabilirsin kendi tercihin dedi. En kısa zamanda bu tedavi yöntemine başlamam gerektiğini söyledi. Biraz sakinleştim,sözlüme hala soyleyemedim korkuyorum. Ama en kısa zamanda söyleyeceğim yanımda ol diyeceğim. Buna şuan çok ihtiyacım var. Buraya benim için yazan arkadaşlar/ablalarım bana moral kaynağı oldunuz. Bana olan güveninizi boşa çıkarmayacağım. BEN GÜÇLÜYÜM,BU HASTALIGIDA YENERIM. Saçlarım dokulunce peruk almayacağım. Öyle olduğum gibi kel bir sekilde gezmek istiyorum. Buna hazırım. Ailem perişan bir halde,öleceğim sanıyorlar. Ben ölmeyeceğiim,bana güvenin diye bağırmak istiyorum! Annem babama; kızım gözümün önünde eriyecek acılar cekecek diyor. Korkmuyorum diyorum anlasalar ya! Yeter ki sevdiklerim yanımda olsun,bu bana yeter. Şöyle bir şey de var,lösemi olan ufacık çocuklar bile var. Sırada beklerken minik bir ufaklık dikkatimi çekti. Annesiyle konuştum. Nasıl acılar çekiyor bilemezsin,saçlarımı geri istiyorum diye her gün ağlıyor resim cizdiginde kendine uzun saçlar çiziyor dedi aglayarak. Çok kötü oldum,bayan benimde lösemi olduğumu ogrenince şaşırdı. Ne kadar güzel bir kizsin lütfen güçlü ol lütfen dedi sarıldı. Ufaklıkta kucağıma oturdu,kolyemi çok beğendi ona hediye ettim boynuna taktım hemen. Nasıl da sevindi,sevinçten zıpladı. Öyle mutlu oldum ki anlatamam,o mutluluğu görmek bana tüm sorunlarımı unutturdu. Hastaneden çıkarken el ele çıktık ufaklıkla,eğildi ve kulağıma "sen dünyanın eeeeen güzel prensesin" dedi yüzüme bakmadan koştu annesine. Tüylerim diken diken oluyor yazarken bile. O mutluluğunu bana da bulaştırıp gitti. Çok sevdim,umarım onu bir daha görürüm. Biliyorum çok uzattım,okuduysanız gözlerinize sağlık. Yazdığınız her şey için çok ama çok teşekkür ederim. Yüreğime su serptiniz. Size güçlü olduğumu gostereceğim. Hatta saçlarım yokken buraya fotoğrafımı koyacağım. Umarım beni beğenirsiniiiiiz:)))) Bana güvenin,yer yutarim ben bu hastalığı Bana mesaj atanlara ilgilenenlere ayriyetten teşekkür ederim. beni öyle sevindirdiniz ki.. Bir süre sonra buraya "BUDA BENIM ZAFERIM" diye konu açacağım:) Ben inanıyorum,fakat olur da atlatamazsam hayatım son bulursa eğer; beni unutmayın ve bu kelimeleriniz benimle ilgilendiğiniz için hakkınızı helal ediiin. Îyi ki varsınız. Rabbim sizi ve yavrularınızı tüm hastalıklardan korusun. Hep ama hep mutlu olun,dualarinizi eksik etmeyin. Kendim,sizin ve sevdiklerim için savaşacağım. EVVEET; SEKER PORTAKALININ MACERASI BAŞLASINNN! :)

"SEN ÇOK GÜÇLÜ BİR KIZSIN" bu cümleyi sakın aklından çıkarma. Sen sevdiğin hastayken dimdik ayakta duransın, kendin hastalanınca mı salacakmışsın kendini. Unutma bizi en çok yıkacak olan sevdiklerimize bi'şey olmasıdır hep, ama sen o durumdayken bile dimdik sevdiğine destek olabilecek kadar güçlüydün. Yeri gelecek ağlayacaksın da ama hemen yüzünü yıkayıp sevdiklerinle bi'masanın başında denize karşı bi'şeyler yudumlayacaksın, oda mı olmadı sevdiklerin yanındayken mekan önemli midir ki?. Sevgiline de en kısa zamanda anlat lütfen canım, güç olur sana onun sevgisi. Ailene kızma alışacaklar onlarda seni güçlü, dimdik gördükçe. Ben şu kadar kıza zamanda sana yürekten inanıyorum, sen bunu başarıcaksın.

Dualarım seninle, çok öpüyorum

İ-Yİ-LE-ŞE-CEK-SİNNN
hepimiz inanıyoruz buna sende gönülden inan asla bu güçünü kaybetme zafer şeker portakalının isimli topiği okuyacağız burada hadi bakalım kuşum
dualarımız seninle

o kadar duygulandım ki anlatamam
inşallah bu hastalığı atlatırsın
rabbim yardımcın olsun...
biliyoruz ki bu tip hastalıkta moral çok önemli
sevdiceğin için ailen için en önemliside kendin için güçlü ol!

inanırmısınız. dün gece konunuzu okuduktan sonra bir an olsun aklımdan çıkmadınız. yatağa girdiğimde sizin için dua ettim.
şuan yazdıklarınızı okuyunca sizinle gurur duydum. inanıyorum siz başaracaksınız. gelişmeleri bekliyorum.
sevgiler.

Çok çok geçmiş olsun arkadaşım..dua et..ve iyileştiğin günü hayal edip o anki mutluluğunu hissetmeye çalış..bi de bu hastalığı gözünde çok korkuç bişeymiş gibi büyütme..çünkü çok yaygın ve çoğu insan bunu atlatıyo..ben de sana güveniyorum..

çok iyi olacaksın hem de. buna hepimiz inanıyoruz. doktor ne demiş, erken teşhis bu iyi bir haber. evet zorlu bir süreç ama en büyük desteğin sevdiklerin ve moral.saçların için hiç üzülme tekrar çıkacaklar. bak vahide gördümün saçlarına, kısacık ve sarıya boyamış, ne güzel yakışmış. senin de tedaviden sonra yeniden çıkacak, sen de boyarsın buraya resimlerini koyarsın, benim başarı öyküm diye konu açacağını şimdiden görür gibiyim

bol şifalar diliyorum. melekler yanında olsun..

Afferim sana:).Hayat yaşamaya değer.Başarı yüksek.Moral en büyük etken.Biz burdan sana börekler çörekler pişiricez.
.Sonra beraber pikniklere gidicez
.Beraber nice yılbaşları,bayramalr yapıcaz
.Tatilede gideriz
.Sporda yaparız
.Sen

Buda sevgilinle düğününüz
.
Belkide bir bebek ilerde

konunu gözyaşları içinde okudum ve eminim bu hastalıkla savaşını yeneceksin.Allah yardımcın olsun.Dualarımız seninle şeker portakalı

allahım sana ve tüm hastalara en kısa zamanda saglıga kawusmalarını nasip etsin inş
peruk almadan dolaşman bence en büyük şeyyy bu kararlılıgını azmini ve basarıcak gücün oldugunu gösterir kutluyorum seni
sen bu güçle inançla cewrendekilerin sewgisiyle eminim atlatıcaksın
allahım gönlüne göre versin

Ya siz ne kadar iyi insanlarsınız,çok çok çok teşekkür ediyorum. Sizin sayenizde moralim yerine geliyor. Fakat biraz önce yine ağladım. Sözlümü aradım aramamin amacı hastalığımı soylemekti. Napiyosun nasıldı günün dedim. Iyi senin dedi. Îyi olmaya calisiyorum caddedeyim suan eve doğru gidiyorum dedim. Ne yapabilirim dedi:85: bir şey yapman için söylemedim ki,merak etmeyesin diye arayayim dedim dedim. Farketmezdi dedi. Tersler ve alay eder gibi konuştu. Nasıl kötü oldum,ağlayarak geldim eve. Cümleler boğazimda takili kaldi:85: Tam iyi olacağım,sevdiklerim yanımda olacak derken sözlüme bir şeyler oldu. Başka birisiymis gibi konuştu:85:

Allah yardımcın olsun sekerportakali sen güçlüsün o kadar güçlüsün ki eminim buna inşallah atlatacaksın.Sonra bununla pek çok lösemili insana umut ışığı olacaksın inşallah inanıyorum buna.Senin için her gün dua edeceğim..

gözlerimizemi sağlık ağlamaktan gözlerim şişti allahım seni korusun o hastalığın pençesinden güçlü kalbin ve karakterinle kurtul helal olsun sana çoğu umutsuzluğa kapılıp hayata meydan okumayan çok insana ders olsun bu yaşadığın özellikle kendime ders çıkardım evhamlarım küçücük hastalık takıntılarım şimdi görüyorumda ölümle burun buruna gelmemişim nede kolaymış takıntılar küçücük şelerde pes etmişim kaderci olmuşum senin eline koluna sağlık canım benim hergün dua edicem lütfen güçlü ol ve yenilme sarıl hayata sıkıca sözlün nasıl yendiyse sende yene ceksin

ben bugün bu illeti çok kötü yaşadım arkadaşım kayıp verdi aynı anda anne ve babası hastalığa yakalandı biri düzeldi biri gitti ama kalbi tetikledi yoksa annede iyileşecekti yani bu hastalık büyüklerde herşeyi tetikliyor bizim yaş grubumuzdakilerde ise yavaş ilerlediği gibi diğer organlara bulaşmıyor canım gençlerde çaresi var allahın izniyle sen atlatacaksın

desteği ailen ve sözlünden alacaksın hayatında ne planladıysan hastalığa inat yaşayıp görüceksin evlenceksin mutlu yuvanı kurucaksın hangi tarihte ne belirlediysen yap sen iyileşeceksin allahın izniyle canım

akıttığımız gözyaşlarımız ilerde senin kurtuluşunu okurken sevinç gözyaşlarımıza dönüşssün inşallah lütfen buraya uğradığın kadar uğra ve durumundan haberdar et sana seve seve destek olurum istanbulda yaşıyorum ne zaman istersen yanında olurum arkadaşım allah seni sevdiklerine bağışlasın duacınım

Dünyanın en güzel prensesi, başaracağına inancım tam, bizi ihmal etme,habersiz bırakma. Aklında iyileşmekten başka hiç bir şey olmasın, hassas zamanlar bunlar, sözlünün kötü bir niyeti olduğunu sanmıyorum. En kısa zamanda konuş onunla. Rabbimin izniyle çok iyi olacaksın, tanımadan çok sevdim seni, biz buradayız, yanındayız güzel kızım ne zaman istersen

konunu gözyaşları içinde okudum ve eminim bu hastalıkla savaşını yeneceksin.Allah yardımcın olsun.Dualarımız seninle şeker portakalı

Şu an bu hastalığı gripten farklı görme lütfen
Evet kendini koru ama beyninin bunu grip gibi algılamasına izin ver
Sen bu neşeyle inşallah atlatacaksın
Dua edeceğim şeker prenses

Canım geçen sözlünle durumuna yaptığım yorumu hatırlıyor musun? Oyüzden takılma şimdi buna. Eğer bugün görüşemeyeceksen mesaj at konuşmamız lazım de ve anlat durumu. O senin sözlün, kötü zamanında desteğini esirgemediğin adam. Söyle de şu dönemlik tribini ertelesin:) Biliyorum kırılıyosun şu an ama söylemeyi ertelemekle de hata yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…