Savaşmaya hazırım:) (Lösemi)

Ne desem bilemiyorum,hepinizin yazdıklarını okurken gözlerim doldu. Ama ağlamayacağım dedim kendi kendime. Bugün benim ağladığım son gün. Yürekten söylüyorum,buraya yazan herkes+mesaj atanlar bana çok iyi geldiniz. Cesaret geldi bana iyice,eğer bu hastalığı atlatırsam hepinize bir süprizim olacak,ciddiyim. Bunu bile düşündüm:) Siz öyle değerli insanlarsınız ki benimle ağlayıp,üzüldünüz. Derdime ortak oldunuz,ellerinizi gözlerinizi yordunuz. Benimle özel ilgilenenlere hele minnettarım,sonsuz teşekkür ediyorum. Sizi çok seviyorum. Bugün sözlümü aradığımda hasta olduğumu söyleyemedim,tersledi beni alay eder gibi konuştu. Ya da bana öyle geldi,bu hastalıktan sonra ilgi bekliyorum sanırım. Umarım bana karşı davranışları bu şekilde devam etmez. Kendime çok dikkat edeceğim sizin de dediğiniz gibi. Üzülerek,ağlayarak bir yere varamam ki. Daha çok gencim,daha hayallerim var benim. Onları gerçekleştireceğim. Benden kurtulamayacaksınız Şaka yapıyorum tabi ki,hepiniz benim için dua ediyorsunuz. Kelimeler tükendi artık,siz olmasaydınız ben hala ağlıyor olurdum muhtemelen. Saçlarımı sorun yapmıyorum artık inanın sizin sayenizde. Kemoterapiye başladığımda yavaş yavaş saçlarım dökülecek. Hem olsun şimdiki saçlarımdan memnun değilim zaten. Kel olmak bana yakışır belki de hihih:) Fotoğrafımı atacağım size mutlaka. Artık sıklıkla buraya giremeyeceğim malum. Beni özleyiin. Prensesiniz uzun mücadelesine başlıyor. Bana güvenin,desteğinizle atlatacağım. Yeter ki dualarınız benimle olsun. iyi ki varsınız,Rabbim sizi en mutlu insanlardan kılsın,tüm güzellikler sizinle olsun

mrb cnm dünkü konuna yorum yapmıştım girince konunu görmeye çalıştım.böyle bi konu açtığını görünce duygulandım.yazıkların çok güzel.doktorunun erken teşhis demesine sevindim.genç insanlar daha kolay atlatıyor.Allah sana daha da uzun ömürler verecek inşallah.sen güçlü bi kız olduğunu gösterdin.umarım her şey istediğin gibi olur.

Dün de yorum yapmıştım yine söylüyorum senin güçlü olman moralinin yüksek olması gerekli. Ki sen başlamışsın bile :)
okurken tüylerim diken diken oldu yemin ediyorum. Herkesin dualarındasın, Allahım acil şifalar verecek ve
dediğin gibi buraya gelip;

İŞTE BU İŞ BU KADARDI diyeceksin.

Rabbim yardımcın olsun arkadaşım, güçlü ve dik dur sen bunu da atlatacaksın eminim...Dualarım seninle...

Dua'alarımdasın
Helal olsun sana

Sen Dünyanın En Güzel Prensesisin unutma bunu sakın :)

Son düzenleme:
Güzel prenses moralini hep yüksek tut, emin ol ki sen bunu yenebilecek güçtesin. İnşallah bir an önce sağlığına kavuşacak ve aramıza döneceksin ve biz bu sefer de senin zafer hikayeni dinliyor olacağız.
O zamana kadar daima bu sözleri hatırla ve sakın unutma:
"Yitirme sakın cesaretini, güneşin olsun gönlünde ve her şey iyi olacak!"

Allah yar ve yardımcın olsun canım, şu saatte tesadüfen okudum konunu bundan sonra bir çok kişinin olduğu gibi benimde dualarımda olacaksın.. Rabbim ŞAFİ ismiyle tecelli etsin bir an önce sağlığına kavuş inşallah.

Allah yardımcın olsun sEvgili seker portakalı. Dualarimdasin. İnşallah bugünleri bir rüya gibi hatırlayacağın günlerin gelecek. Erken teşhisle bu hastalığı yenen insanlar tanıdım. SEn'de onlardan olacaksın inşallah. Saclarına takılma cok daha güzelleri gelecek inşallah. Bak benim hiç sacim yok, burada paylasicam yakında. Bosver tatlım kısa bir süre kuaför derdin olmaz:) senin güler yüzüne eminim hersey yakışır sacsizlikta.. Acil şifalar canım

Güçlüsün, pozitifsin, kendine iyi bakıyorsun, Allaha güveniyor, doktorlarına inanıyorsun.
Eeeee... daha ne olsun? Bu bir süreç ve büyük kısmını halletmişsin.
Geriye kalan kısmında da Rabbim yardımcın olacak İnşaallah.
Her şey gönlünce olsun ŞekerPortakalı.

Beni nasıl mutlu ediyorsunuz anlatamam. Allah hepinizden razı olsun. Dualarinizla,sabrımla sevgiyle atlatacağım ben bu hastalığı. Şüpheniz olmasın:) Hatta düğünümde zafer dansı yapacağım!

Rabbim şifa versin inşallah Allahınz izniyle atlatacaksın.
Burada hep birlikte senin adına mutlu olacağız bu hastalığı atlattın diye.
Bu arada ben hep ismen dua ederim ismini söyleme de sakınca görmüyorsan söyleyebilir misin sana dualarımda er vermek istiyorum çünkü.

Önceki başlığını okumuştum,''Konuya cevap ver'' butonuna bastım ve seni rahatlatabilecek birşeyler yazmaya çalıştım sonra da ''bunları söylemesi kolay'' diye düşünür mü acaba diye vazgeçtim.
Bugün tekrar yazdıklarını okudum; bu inancın,karşı koyuşun beni çok etkiledi.

Sadece dün gece ve az önce hiç tanımadığım genç bir insan için kalpten dua ettim,hayata bağlansın ve kopmasın diye,iyileşsin ve bugünlerini unutsun bir daha asla hatırlamasın diye...

Ne olur hayattan kopma..
Bunu yeneceğine inan,inan ki zafer senin olsun.

bu hastalıgı yenecegıne canı gönulden ınanıyorum .cunku yazdıgın cumlelerden guclu ve pozitif

bir kız oldugunu hissedebılıyorum .korkup kacmadın caresızce aglamayıda tercıh etmedın ,

sen savasmayı tercıh ettın ve ınanıyorum kı bu savası kazanacaksın

Rabbim acil şifalar versin (amin)

Sana bütün kalbimle inanıyorum.Bir gün bu sayfayı açtığımda karşıma senin zafer öykün çıkacak ve bu öykü herkese ışık olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…