Savaşmaya hazırım:) (Lösemi)

İnancınla 1-0 öne geçtin zaten bu düşmanın karşıısnda.
Azminle, cesaretinle, yaşama sevincinle ve sevenlerinin desteği ,hepimizin duasıyla
kazanacaksın bu savaşı.
Buna tüm kalbimle inanıyorum.
Dualarımız seninle canım.

Okurken gözlerim doldu ama erken teşhis olmasına çok sevindim..

Cesaretin,dik duruşun ve gücün inanılmaz

yürekten inanıyorum ki zaman geçecek,hepsi bitecek, sen çookk mutlu olacaksın..

Ailenle güzelce konuş,kararlılığını anlat,hep birlikte aşacağız de,moral bozmak yok.

Son düzenleme:
Ohh be nihayet zaferin startını vermişin. Yapamazsam,yenemzsem yok. çıkart onu bir kere aklından. Erken teşhiste olasılık dahgili bile değil. Burada bir zafer öykün olacak güveniyorum sana.

Allah yardımcın olsun arkadaşım sen bizim aramızdan hiç ayrılmıycaksın buna inan bu senin sınavın ve bunu başarıyla tlatacaksın

Başaracaksın yeneceksin işte bu düşünceyle zaten 2-0 önde başladın rabbim şifalar versin canım benim güçlü kızsın sen,dualarını eksik etme rabbine sığın

evvet işte bu dur
hepimiz nasıl başrıyorsak sende başaracaksın
hatta öyle bi noktaya geleceksin ki
hem savaşacak hemde çevrendekilere moral vereceksin
başaracaksın tatlım başka yolu yok :)
öpüyorum çook bizi sık sık haberdar et

buraya gelinlikli resmini de koyacaksın tatlımm Allah'ım seninle olsun Rabbim şifalar versin. eş-Şafi ismi Allah'ın isimlerindendir ve şifa veren demektir. dilinden düşürme canım benim. ben iyileşeceğine gönülden inanıyorum, seninleyiz

allah seni güçlü kılsın canım ...
rabbim sana öyle güzel bir yürek vermişki sen bu hastalığada dayanabilecek güçtesin...
sen büyük bir insanlık göstererek hasta olan sevgilinin iyileşme sürecinde hep yanındaymışsın.. ve sonrasında da onunla sözlenmişsin.
rabiim bilir ama senin bu iyi ve şevkatli hallerinin O'nun katında elbetki mükafatı vardır.
isyan etme ve rabbine sığın inşallah sanada derman olacaktır...
dularımızı seninle...

,yalnız sözlünün tepkisini merak ediyorum eğer vakit bulabilirsen lütfen buraya yazarmısın....
onunda senin yanında olması için dua edeceğim.
malum insanoğlu , şaşar beşer... inşallah yüce allah onada senin yanında olacak vefa ve şefkati verir.. amin.

Ofiste hüngür hüngür ağlamak hiç profesyonelce değil
AFFERİN BE ÇOCUK SANA, AFFERİİİİN...
Sen bu hastalığı darmadağın edersin, üstüne rapunzel saçlarınla düğün fotoğraflarını eklersin, keyifle yorum yaparım İNŞALLAH...
Rabbim şafi ismiyle şifa versin sana prenses

başaracağına yürekten inanıyorum, altı üstü hastalık işte senden kuvvetli değil ya, çok güçlü ol ve savaşı kazan :) şifalar diliyorum

Son düzenleme:
En önemlisi kafada bitirmek zaten, yarısı gitti demektir..

Tedavinde de doktorun söylediklerini bir bir uygula ve moralini hep böyle yüksek tut

Diğer yarısını da atlat ve gel tekrar

Allah yar ve yardımcın olsun inşallah..

imrenilecek bir kişiliğin var, inan ki canı gönülden seninle beraber sana inanıyoruz canım, ne güzeldir ki allah sana seni sınama fırsatı vermiş ve bnunu öyle güzel kullanıyorsun ki, allah yar ve yardımcın olsun seninleyiaz unutma, sözlünle de allah tamamına erdirsin inşallah bunu atlatıcaksınızzz

Helal olsun sana, okadar güclüsünki, umarim bu direncini bir an olsun bile kaybetmezsin.
Iyileseceksin allahin izini ile, diger konunda okudum, sözlünde atlatmis Lösemiyi, sana en cok destegi o verecektir, yavas yavas paylas onunla "derdini".
Rabbim ilk önce sana , sonrada ailene sabir ve güc versin, sifan bol olsun insallah.

Dualarım seninle, Allah acil şifalar versin.

İyileştim, ben bu hastalığı yendim dediğin günleride göreceğiz inş.

kuzum dünde yazmıştım galiba....göremiyorum...kanser deniince neden hemen ölüm geliyor....diğer hstalıktan da bir sürü ölen insanlar var..kazalardan ....kalp krizinden....yanmalardan....bu hastalıkta bence diğerleri gibi bir hastalık....sadece biraz daha özen göstermek gerekiyor...bende kanser hastalığını geçirmiş biri olarak....sende ben gibi buraya yazacaksın...banada hep ölecek gözüyle bakıldı...eşim dahi her istediğimi yapıyordu...bebeklerim vardı....bende çok etkilendim bir anda çevrenin davranışından..bana kimsenin acımasını istemiyordum...30 yaşında gencecik bir bayandım...benim yaşımdakiler daha çoğu evlenmemişti dahi...tabiki bu soruyu da kendi kendime sordum...neden ben diye....ama zamanla kabulleniyorsun....en çok bebeklerimi düşündüm....onlar bensiz yaşayamaz diye...öyle bir savaştım ki...sadece dünyada çoçuklarım içindi..ama atlattım...şimdi onlar gelinlik çağında...ben ise dimdik ayaktayım..benim hastalığım seninkine göre daha tehlikeliydi...senin hastalığında çok iyileşmiş hastalar gördüm....tedavisi olan bir hastalık...kendini o kadarda çaresiz hissetme....çevrende ne kadar kişiye söylersen...o kadarda kafanı karıştırırlar..ben sadece kendi ailem biliyordu...öleceğimi bekleyen insanlar dahi kendileri benden önce göçüp gittiler.....bunun içinde acıncak durumdada değiliz..kimin önce öleceğini tanrıdan başka kimse bilemez...ama bizler hayatın kıymetini daha çok biliyoruz...çünkü bu hayatı alın terimizle savaşarak kazanıyoruz...bazıları sevgilimden ayrıldım...kocam bana iyi davranmıyor...intihar etmek istiyorum diye çok şeyler okudum...işte bu tür insanlar hasta...çaresi bulunmayan bir hastalık olarak görüyorum....kanseri değil....

Eminim iyileşeceksin. Sen hastalıklardan, savaşmaktan korkan mutsuz insanların umudu olacaksın..

Dualarımız seninle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…