savcı esleri

minekosan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2015
5.452
5.309
198
merhaba savcı esi olan var mı
artıları eksileriyle anlatabilir misiniz

Her mesleğin iyisi de var korusu de. Burda neyi kastettiğinizi anlamadim açıkçası.

Var ama eş değil kendisi
ben pek sevmedim kadını bizim akraba olur , üst düzey insanlarla görüşür ben yemeğe davet etmiştim gelmedi ondandır sevmiyorum kadını birde annem onlara misafirliğe gittiğinde anneme içli köfte hazırlatmış ve yormuş , kendisi elini sürmemiş
kibirli biri

gerizekalı. insanın olanakları cogaldıkca gülec olması lazım kibirli degil

Savcı eşi değilim ama basından takip ettiğim kadarı ile habire bir yerlere tayin oluyorlar.
Okuyan çocuğu olanlara yazık.

Tabi başka meslekler de var sürekli tayinle çalışan, onlara da yazık aynı şekilde.

tanıdığım savcı eşi var ancak iç işlerini bilemediğim için farklı bir yanlarını göremedim. yani sen ben gibiler.
ancak fikir yürüttüğüm zaman, bence savcılar mesleklerinden ötürü biraz şüpheci falan olurlar diye düşünüyorum, yani adam günde 8 saat soruşturma yapıyor. eve gelincede az çok devam eder diye düşünüyorum o havası ister istemez. ama belki karısına yapamaz bilemiyorum.
sonuçta savcılar havalı olur tatlım, havası söndüren bir eş varsa iyi güzel ama sönmeyecek bir havası varsa yazık derim o kadına.

Hani asker ve polis eşleri deseniz anlarım riskli meslekler bunlar ancak savcı eşi pek garip olmuş.
Savcı bildiğiniz devlet memuru. Davaya bakar, taraflardan biridir. Kamu davalarında kamu yararını düşünür vs vs.
Adam bunları yaparken eşi çalışıyorsa işe gider eve gelir yemek filan yapar çalışmıyorsa hobi filan edinir.

benimde arkadasım var.mesela hani onlardan bisey saklama durumu gibi genel davrnanıs huy olarak
Bunların meslekle alakası yoktur İnsanın kişiliğiyle alakalıdır Savcı eşleri diye genellemek ne kadar doğru olabilir ki

Sanırım otopsi için veya başka bir durumda çağırılabiliyorlar birden. Dolayısıyla arkadaşlarla haftasonu planı yapamazsınız rahat rahat.

Ay kocası savcı olan biri çıksa da biz de öğrensek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…