- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
Benim kocam esnaf sayilmaz dimiSanırım otopsi için veya başka bir durumda çağırılabiliyorlar birden. Dolayısıyla arkadaşlarla haftasonu planı yapamazsınız rahat rahat.
Ay kocası savcı olan biri çıksa da biz de öğrensek.
gerizekalı. insanın olanakları cogaldıkca gülec olması lazım kibirli degil
eee sen naptın ben olsam sacını basını yolarBirde o akşam düğünümüz vardı ben annemi düğün salonunda bekliyorum annem yok teyzelerim sordum annem nerde diye onlarda içli köfte açtığını söylediler ben ama nasıl sinirlendim yaşlı kadına içli köfte açtırmalar ,yormaları kadından iğrendim annem saf ve iyiniyetli hemen kullanmış kadın onun bu zaafını
Savcısından savcısına değişir tabi
tatlım bu gece mübarek bi gece ve emin olki butun guzel enerji ve dualarım seninle1 ay sonra adli yargı mülakatım var, geçersem hakimlik yerine savcılık seçicem, şans dileyin :))
Bir şartla o da ileride aynı dileklerden isterim diyormuşum.1 ay sonra adli yargı mülakatım var, geçersem hakimlik yerine savcılık seçicem, şans dileyin :))
Bir şartla o da ileride aynı dileklerden isterim diyormuşum.
Allah kolaylık versin inşallah. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.
Önce bir serbest avukatlıkta sürüneyim de sonra onun için uğraşacağım.savcılık mı istiyorsun sen de? :)
Savcı olmuş ama insan olamamıș garibimVar ama eş değil kendisi
ben pek sevmedim kadını bizim akraba olur , üst düzey insanlarla görüşür ben yemeğe davet etmiştim gelmedi ondandır sevmiyorum kadını birde annem onlara misafirliğe gittiğinde anneme içli köfte hazırlatmış ve yormuş , kendisi elini sürmemiş
kibirli biri
Ah canım başarılara dilerim. İnşallah her şey güzel olur senin için..1 ay sonra adli yargı mülakatım var, geçersem hakimlik yerine savcılık seçicem, şans dileyin :))
Ah canım başarılara dilerim. İnşallah her şey güzel olur senin için..
Savcı olmuş ama insan olamamıș garibim
Önce bir serbest avukatlıkta sürüneyim de sonra onun için uğraşacağım.
tatlım degilim zatenEsinin meslegiyle ovunen kadinlari anlamiyorum ben. Konu sahibini tenzih ederim onun icin demiyorumda genel yani esinin meslegiyle yasayan bir suru bos kadin var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?