savcı esleri

Birde o akşam düğünümüz vardı ben annemi düğün salonunda bekliyorum annem yok teyzelerim sordum annem nerde diye onlarda içli köfte açtığını söylediler ben ama nasıl sinirlendim yaşlı kadına içli köfte açtırmalar ,yormaları kadından iğrendim annem saf ve iyiniyetli hemen kullanmış kadın onun bu zaafını
gerizekalı. insanın olanakları cogaldıkca gülec olması lazım kibirli degil

Hiç savcı tanıdığım bile yok şu an fark ettim. Büyük bir eksiklik. Nerde tanışılıyo bu savcılarla

eee sen naptın ben olsam sacını basını yolar
annemede niye yapıyosun yasli baslı kadınsın
derdim

Kardeşimin apartmanında vardı ama tayin olup gittiler. Bir hakim, bir de savcı vardı.
Bir kez misafirliğe çağırmış kardeşim, pek sığlardı dedi. Oturup konuşacak ortak payda bulamamışlar. Geyik muhabbeti yaptık dedi zaman geçsin diye. Sonra tekrar görüşemeden gittiler hem de doğuya bir yere.

Size evlenme teklif eden bir savcı mı var?

Gece olay oldugunda savciyi cagirirlar
2-3 yilda bir tayininiz cikar
Maasi iyidir
Lojmanda kalabilirsiniz
Forsunuz olur tayin oldugunuz yer kucukse bir de daha cok forsunuz olur
Iyidir savcilik meslegi guzeldir aksam 5te normal mesai biter
Sabah 10da gelirler ogle arasini uzatirlar aksam 5oldu mu da hic durmadan giderler
Acil bir sey oldugunda kimseden izin almadan esinin cocugunun vs yanina gidebilir rahattirlar yani cogu yonde

Savcı olmuş ama insan olamamıș garibim

Önce bir serbest avukatlıkta sürüneyim de sonra onun için uğraşacağım.

serbest avukatlık yapmadım, özel bir bankanın avukatıydım ama illa ki sürüneceksin diye bir şey yok. belki şansın yaver gider, yüklü bir alacak davası falan çıkar, alır %10'u, yılın geri kalanında tatil yaparsın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…