başarılar dilerimm1 ay sonra adli yargı mülakatım var, geçersem hakimlik yerine savcılık seçicem, şans dileyin :))
he heGenelde 2 kol
2bacak
Her kolun sonunda 1tane el
Ellerde 5er parmak olur.
Bacaklarının sonunda da ayak vardır bunlar da da 5 parmak vardir .
Kimi kesimler de 6 da olabilirmiş.
O konuda çok kesinlik yok.
2 göz
2 kulak
1 dudak
1 burun bulunur.
Totosu olur oturmalık..
Boy aralığı çoğu zaman 160 ve 175arası olur ama ithalse 185e kadar çıktığı gibi rivayetler mevcut.
Valla kusura bakma yapasım geldi tam o ruh halindeyim
Lütfen kusura bakma
Ama inşALLAH hayırlısı olur.
Mutlu olursunuz.. :)
evet doğru küçük yerlerde ne iş yapacak bu kadınlar iş az dedikodu bolBazıları şanslı torpil bulup giriyor bazıları cemaat üyesi soruları çalıyorlar mevki sahibi oluyor ,herkes hakkıyla işinin başına gelmiyor, birde evde oturan kadınları hor görenler var ki ülkede 35 yaşından sonra patron işe almıyor , genç istiyorlar evde oturanları çok fazlada hor görmeyin herkes metropol şehirlerde oturmuyor köyde veya kasabada oturanlar var
savcı koca bakınıyor galiba araştırıyor hanfendi beğenmezse diğer mesleklere geçecek.şaka şakaE savcı eşi değilsen niye soruyosun ki onu anlamadım.
bir de mine koşan sanız eğer yaşınız geçmiş savcı eş için ha bak emekli savcı olabilirsavcı koca bakınıyor galiba araştırıyor hanfendi beğenmezse diğer mesleklere geçecek.şaka şaka
Offf simdi bi kebap olsa yanında şalgam acılı of ofKebapcı eşiyim,bizlik bi durum yok galiba..
Ama dürüm var,istersen..
oyy canım çektiOfff simdi bi kebap olsa yanında şalgam acılı of of
bayıldım cevaba, dürüm gönderirseniz ona da bayılırımKebapcı eşiyim,bizlik bi durum yok galiba..
Ama dürüm var,istersen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?