savcı esleri

Genelde 2 kol
2bacak
Her kolun sonunda 1tane el
Ellerde 5er parmak olur.
Bacaklarının sonunda da ayak vardır bunlar da da 5 parmak vardir .
Kimi kesimler de 6 da olabilirmiş.
O konuda çok kesinlik yok.
2 göz
2 kulak
1 dudak
1 burun bulunur.
Totosu olur oturmalık..
Boy aralığı çoğu zaman 160 ve 175arası olur ama ithalse 185e kadar çıktığı gibi rivayetler mevcut.

Valla kusura bakma yapasım geldi tam o ruh halindeyim
Lütfen kusura bakma

Ama inşALLAH hayırlısı olur.
Mutlu olursunuz.. :)

Ben avukat eşiyim olmaz mi☺eskiden de mali müşavir esiydim☺farkı yok yani çünkü ben neysem o bana ne kimin eşi olunmasindan.. Mali müşavir eşiyken aldatildim bak onu soyleyim

he he

evet doğru küçük yerlerde ne iş yapacak bu kadınlar iş az dedikodu bol

Ne alaka ? Meslege gore adam mı secıyon ? Insan olsun adam olsun karakter sahıbı olsun bunları onemse bence

Hakikaten,

Savci degilsin, senden hoslanan savci da yok anladigim kadariyla. E bu soruyu sormanin anlami ne anlamadim ben,neyi merak ettin tam olarak?
Savci esi olup da hava atan biri mi var cevrende?

Savcı eşi falan diyince Şeref Meselesi'ndeki Emir ve hayatı geldi aklima adam savcı olunca iyice yakışıklı oldu paraları falan da iyiydi ama diğer yandan çok moral bozan bi iş gibi. Peşine kötü adamlar falan takilir ne diyorum ben ya

2 arkadaşım savcıyla görüştü ikisi de psikopat çıkmıştı :)
bi savcı eşi arkadaşımı kocası süründürmüştü. adam 3 yıldır çocuğunu görmüyor bile.
şimdi burdan bakınca savcılar kötü mü ?
2 tanıdığım savcı çok iyi eşler ve çok mutlular

püfff eşlerinin mesleği arkasına saklanıp kendi mesleği ile değilde eşinin mesleği ile toplumda yer yapmaya çalışan yada öte gidim biraz hava atmaya çalışan kadınlarımıza hasta oluyorum yaaa.. benimde eski komşu müdür eşiydi havasından geçilmezdi... birde kendi müdür olaymış ne olacakmış acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…