savcı esleri

Bazıları şanslı torpil bulup giriyor bazıları cemaat üyesi soruları çalıyorlar mevki sahibi oluyor ,herkes hakkıyla işinin başına gelmiyor, birde evde oturan kadınları hor görenler var ki ülkede 35 yaşından sonra patron işe almıyor , genç istiyorlar evde oturanları çok fazlada hor görmeyin herkes metropol şehirlerde oturmuyor köyde veya kasabada oturanlar var
Esinin meslegiyle ovunen kadinlari anlamiyorum ben. Konu sahibini tenzih ederim onun icin demiyorumda genel yani esinin meslegiyle yasayan bir suru bos kadin var...

Benim dedigimle ne alaka? Bayada bir yazmissiniz ama sanirim yanlis alinti olmus. Iyigeceler

Bence bu arkadaşın savcılık bir durumu var o nedenle sormuş olmalı çünkü savcı eşi değilim diyor...
Neyi merak etmiş anlayamadım...

benimde arkadasım var.mesela hani onlardan bisey saklama durumu gibi genel davrnanıs huy olarak

Bir aday var demek ki savcı
Konu sahibi merak etmiş beni neler bekliyor diye
Bence

Canım yaa bugün birbirimize tercümanız :) Bende başta öyle düşündüm de yukarıdaki mesajda onlardan bir şy saklama durumu diyince kafam karıştı..

35+ erkekler nasıl çalışıyor o zaman? Onlar nasıl kariyerleri için çabalıyorsa kadınlar da aynısını yapmalı.

Savcidan savciya degisir bence.

Ya adam cok cimriyse mesela? Bunun savci olmasiyla bir alakasi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…