- 1 Aralık 2011
- 2.760
- 4.077
- 333
Anlamadim ne degilsintatlım degilim zaten
Esinin meslegiyle ovunen kadinlari anlamiyorum ben. Konu sahibini tenzih ederim onun icin demiyorumda genel yani esinin meslegiyle yasayan bir suru bos kadin var...
savcı eşiAnlamadim ne degilsin
Benim dedigimle ne alaka? Bayada bir yazmissiniz ama sanirim yanlis alinti olmus. IyigecelerBazıları şanslı torpil bulup giriyor bazıları cemaat üyesi soruları çalıyorlar mevki sahibi oluyor ,herkes hakkıyla işinin başına gelmiyor, birde evde oturan kadınları hor görenler var ki ülkede 35 yaşından sonra patron işe almıyor , genç istiyorlar evde oturanları çok fazlada hor görmeyin herkes metropol şehirlerde oturmuyor köyde veya kasabada oturanlar var
Peki..savcı eşi
Of of. Sen yazmışsın burada hayalimi.serbest avukatlık yapmadım, özel bir bankanın avukatıydım ama illa ki sürüneceksin diye bir şey yok. belki şansın yaver gider, yüklü bir alacak davası falan çıkar, alır %10'u, yılın geri kalanında tatil yaparsın :))
Savcı eşi nasıl oluyo normal eşlerden ne farkı var
Bence bu arkadaşın savcılık bir durumu var o nedenle sormuş olmalı çünkü savcı eşi değilim diyor...
Neyi merak etmiş anlayamadım...
Aynen6 sayfa olmuş ben hala bu soru hangi amaçla sorulmuş anlayamadım.
E savcı eşi değilsen niye soruyosun ki onu anlamadım.
6 sayfa olmuş ben hala bu soru hangi amaçla sorulmuş anlayamadım.
benimde arkadasım var.mesela hani onlardan bisey saklama durumu gibi genel davrnanıs huy olarak
Bir aday var demek ki savcı
Konu sahibi merak etmiş beni neler bekliyor diye
Bence
noldu nolduCanım yaa bugün birbirimize tercümanız :) Bende başta öyle düşündüm de yukarıdaki mesajda onlardan bir şy saklama durumu diyince kafam karıştı..
Bazıları şanslı torpil bulup giriyor bazıları cemaat üyesi soruları çalıyorlar mevki sahibi oluyor ,herkes hakkıyla işinin başına gelmiyor, birde evde oturan kadınları hor görenler var ki ülkede 35 yaşından sonra patron işe almıyor , genç istiyorlar evde oturanları çok fazlada hor görmeyin herkes metropol şehirlerde oturmuyor köyde veya kasabada oturanlar var
Anlayamadım tam olarak ne öğrenmek istediğini, neden öğrenmek istediğininoldu noldu)) yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?