Merhaba ne yaptınızMerhabalar kilo problemim var artik yaptigim diyetler cok olumlu yanit vermiyor veya surduremiyorum 85 kiloyum endokrin doktoruna kontrol oldum ozempic onerdi ultrasonla bakti baska biseye gerek yok dedi ama saxenda ile aralarinda fiyat farki var butcem kisitli ne yazikki bildiginiz veya duydugunuz kadar ile sizce hangisi daha etkili saxenda ile de guzel kilo veren arkadaslar varmi yoksa doktorun onerisini mi direk almaliyim
Merhaba ozempic 0.50 ile basladim direk hicbir yan etki yasamadim istahimi gercekten kapatti bayramda sadece tek bir baklava yedim oda cok minikti onun disinda gunde bir ogun protein tuketiyorum genelde kirmizi et veya tavuk bir hafta olmadi 3 kilo gitti simdilik hergun yarim saat yuruyus yapiyorum bol su icmeye calisyorumMerhaba ne yaptınız
Ozempic 0.50 aldim 5 gun oldu yapali 3 kilo gitti yarim saat yuruyus ile destekliyorumHangisini aldınız
Evet ben ozempici 9.800 e aldim mounjaro 17 18 bin bildigim kadari ileOzempic ile maounjuru ismi yazamadım fiyat farkı var sanırım siz ne kadar a aldınız
Tmm hedef külom çok değil bnde bir denim ozempiciEvet ben ozempici 9.800 e aldim mounjaro 17 18 bin bildigim kadari ile
Benimde 15 20 kilo arasi vermek niyetimTmm hedef külom çok değil bnde bir denim ozempici
Merhaba devam ediyor musunuz acaba nasıl gidiyorBenimde 15 20 kilo arasi vermek niyetim