erkeklerı anlamak zor..
işlerıne gelınce dınım kurallarıda bır guzel kullanırlar
canım suan sınırlı ya yarın fıkırlerı degışırrrr
yarın konusun ıstersen anı karar vermeyın
tiamocugum canim uzelim erkek iste kiskanc hepsi boyle bunlarin.
kendileri yapsa is hayatim cevrem neden mani olmak istiyorsun diye soylemediklerini birakmazlar.
senin niyetin onemli olan.bunu ona soyle.insanin dusuncesi temizse icide ferah olur.dusuncesi pis ise icide kirlidir.
Canim benim. Bu durum bizde ilk degil. biz 3 senedir tanisiyoruz. Ama cikali cok olmadi. Biliyordu benim nelerle ugrastigimi falan. Bastan dedim. Beni oldugum gibi kabul etmelisin. Tamam dedi. Simdide devamli sorun cikartiyor. Yoruldum artik. Ben mutlu oldugum seyleri yapamazsam, ne anlarim? Ben hayatimi sadece sevdigim kisiye odaklamiyorum. Ailem var, okulum var, vakifta uyeligim var, cok aktif bi insanim. Dogal olarak bu yerlerde erkeklerde bulunuyor. Ama ben her zaman edebiyle, mesafeli davraniyorum. gerekmedikce konusmuyorum.
Simdi msj atti. Bitirdi. Onlarla mutlu ol diyor. seni bu sekil kabul edemem diyor.
izin werde temelli gitsin.. hatta hatta güle güle de gitsin.. yerimseniben ugrasilmaz öyle erkeklerle wallahiii-tatlicadiarzu- senin yaptigin sey ayip birsey degil ki ne guzel aktif birisin.. kaydirigubbakcemile5
Kac defa dedim canim ya. O an anliyor, sonra yine basa donuyoruz.
Biliyor benim nasil bir insan oldugumu. Her zaman soyle diyor: Agir olmani cok seviyorum falan.
Ama yinede bu sekil seyler diyor. Kim bilir neler karistiriyormusum...
canim sana guvenmiyor ben bu sozunden onu cikartiyorum yanlismiyim bilmem ama ben olsam bu sekilde anlardim.guven olmayan bir iliskide fazla yurumez omru saglikli olmaz.
deli edecek beni.. bitti dedi. Simdide bi konusalim diyor. Arayip duruyor. Oysa ben ona iyi dusun karar vermeden dedim..
demek ki kısıtlayıcı bi tip.. her ne kadar başta söylediklerini kabul etmiş olsa daşimdi yan çiziyor.. demek kiböyle şeylere sıcak bakmıyor.. ayrıca onun yapmanı istemediği bişeye seni ikna etmek için "zaten dinimizce yanlış" gibi cümleler kullanması bana göre çok çok yanlış.. işte takıyye denilen tam olarak da budur!
ne demek bitti ya.. o kadar kolaymiymisss... :mymeka: arasin boswer canim açmayerimseniben
Acmadim. Son defa diyorum diyor. Ginede acmicam. Beni cok kirdi. Daha onceleri cok actim. Ama gine ayni duruma getirdi bizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?