Oyle oluyor. Bu defa yumusak olmicam. benim icinde bitti artik. Ama ne bilim. Ya blof degilse diyorum icimden.Haddim olmayarak düzeltmek isterim taksilat değil taksirat arkadaşımızın dediği,bazen olur böyle minik hatalar,günahlar anlamında olan bir kelimedir.
Ayrıca her blofunde ilişkiyi bitirmekten vazgeçip ,kucağınızı açıyorsanız bu yolu deniyordur..
kadınlar duygusal ve hassas varlıklar,en ince noktamızdan canevimizden vurmak istiyor belli ki..
Elveda dedi son msjinda. Acaba gercekmi. off ya
sen bu adami ne kadardir taniyorsun sence boyle birsey yaparmi??dusuncelerin ne diyor sana en iyi sen tanirsin onu.ama unutma daha onceleride ayni seyleri soylemis sana ve yapmamis.sen karar ver yaparmi sence??
canim kanma bence telefonunu tumden kapatt.. alistirmissin ki oyununu oynuyorr..
3 senedir taniyorum, ama iste yaparsa bisey diye aklimdan geciyor.
Az once aradi actim. Disardan sesler geliyordu. sadece evet hayir fln dedim.
Seni seviyorum dedi. Seni istiyorum dedi. Guldum ve telefonu kapattim..
yapamaz bence..
dinini bilen biriyse hiç yapamaz.. biliyordur cana kiymanini gunah oldugunu heralda..
kiz niye guluyorsun cilvedir resmen bu sen boyle alistir simdidenalkisalkisalkis
ayyyyyyyyyyyyyy
çok zor bir durum oldu ya
ben bile merak ediyorum ne yaptı acaba ya
Ya soyle bi gulmeydi. insan sinirden guler ya. O sekil.
valla canim. en az 6 kere son defa ariyorum ac diye msj atti.[/QUOTE]
hala intihar etmemismi hadi yahu bekliyoruzkaydirigubbakcemile3
seninle oynuyor seni cozmus o simdi birseyi anladim erkek arkadasin su akilliymis aslinda :1ninca:
kızgece gece kolum şiş ignelerden bide dişim tuttu ver adresini hallediyim şu erkek arkadaşını sinmir oldum ondan çıksın acısı sende rahatla bende rahatlıyım ölcem agrıdan yoksa yazılarıda okuyom iyice tutuyo dişim lol
Canim benim sakin ol, hamileymissin bide.
Gecmis olsun bu arada
cnm saola gçmiyo beni boşver alıştımda sen bu tehditlere kanma sakın tutmadı gözüm o çocugu benim nedense bişeyler var onda böyle tehditle gönül alınmazki aaaa:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?