Saydi saydi sonra gitti....

Oyle oluyor. Bu defa yumusak olmicam. benim icinde bitti artik. Ama ne bilim. Ya blof degilse diyorum icimden.

Elveda dedi son msjinda. Acaba gercekmi. off ya

sen bu adami ne kadardir taniyorsun sence boyle birsey yaparmi??dusuncelerin ne diyor sana en iyi sen tanirsin onu.ama unutma daha onceleride ayni seyleri soylemis sana ve yapmamis.sen karar ver yaparmi sence??

canim kanma bence telefonunu tumden kapatt.. alistirmissin ki oyununu oynuyorr..

sen bu adami ne kadardir taniyorsun sence boyle birsey yaparmi??dusuncelerin ne diyor sana en iyi sen tanirsin onu.ama unutma daha onceleride ayni seyleri soylemis sana ve yapmamis.sen karar ver yaparmi sence??

3 senedir taniyorum, ama iste yaparsa bisey diye aklimdan geciyor.
Az once aradi actim. Disardan sesler geliyordu. sadece evet hayir fln dedim.
Seni seviyorum dedi. Seni istiyorum dedi. Guldum ve telefonu kapattim..

yapamaz bence..
dinini bilen biriyse hiç yapamaz.. biliyordur cana kiymanini gunah oldugunu heralda..

3 senedir taniyorum, ama iste yaparsa bisey diye aklimdan geciyor.
Az once aradi actim. Disardan sesler geliyordu. sadece evet hayir fln dedim.
Seni seviyorum dedi. Seni istiyorum dedi. Guldum ve telefonu kapattim..

kiz niye guluyorsun cilvedir resmen bu sen boyle alistir simdidenalkisalkisalkis

ayyyyyyyyyyyyyy
çok zor bir durum oldu ya
ben bile merak ediyorum ne yaptı acaba ya

elif_bacim. Son kez ac bisey dicem dedi. Actim.
kendimde degildim sende biliyorsun dedi. Sana guveniyorum. konus nolcak sanki dedi.
Bitirmiyorum seni istiyordum dedi.
Tamam mi dedi. Suan konusmak istemiyorum dedim.
Bitirirsen beni oldu bil dedi. Vallahi yapcam dedi.
Bende bagirdim hep tehdit tehdit yetti artik dedim ve telefonu kapattim

Kizlar kendisi iliskiyi bitirme kararindan vazgecmis. ama ben artik devam etmek istemiyorum. Ama beni tehdit ediyor kendimi oldururum diye...

kızgece gece kolum şiş ignelerden bide dişim tuttu ver adresini hallediyim şu erkek arkadaşını sinmir oldum ondan çıksın acısı sende rahatla bende rahatlıyım ölcem agrıdan yoksa yazılarıda okuyom iyice tutuyo dişim lol

Canim benim sakin ol, hamileymissin bide.
Gecmis olsun bu arada

ahhhhhhhhh bu erkekler bizi yer bitirir resmen ya
şimdi insan şaşırır sevdiğim için mi ayrılamıyorum yoksa intihar olasılığı içinmi
yaparmı gözü karamı acaba
tiamo canım bu gece senin için yaman geçeceğe benziyor

cnm saola gçmiyo beni boşver alıştımda sen bu tehditlere kanma sakın tutmadı gözüm o çocugu benim nedense bişeyler var onda böyle tehditle gönül alınmazki aaaa:mymeka:

Yani haklisin. BU defa anlicak oda bunu. Simdiye kadar sevgimden hep alttan aldim. Ama benimde bir sabrim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…