Bu ne yahu ? Korkunç....Bazen saçma sapan , hastalıklı konuşuyor. Örnek ben geçenlerde arkadaşıma oturmaya gitmistim eve geldim bana diyor ki; senin arkadaşın çayına ilaç falan koymuş olmasınyıllardır görüştüğüm arkadaşım
Hayatımda bundan daha mantıklı bi kavga nedeni duymadim... kadın diyor vikingler adam anlıyor s.k.klerHahahşahsen ben de yazarken çok güldüm ama olayın perde arkasından buna benzer bir şey çıkacağından emin gibiyim aksi halde olay gerçekten milletin anlamlandıramadığı kadar çok saçma.
Ama böyle okuyunca kafam karıştıValla üşenmedim, 16 sayfa boyunca tüm mesajlarınızı alıntıladım. Yoruldum ama değdi.Belki anlattıklarınıza toplu bakınca doğru düzgün anlatamadığınıza ikna olusunuz.
Üzüldüm açıkçası çaresizliğine. Allah yardımcın olsun canım.Allah razı olsun sizden, beni anladığınız için
ben de kocanizla ayni dusunuyorum. bu cevaplari verebilmeniz icin biri cayiniza ilac atmis olmali. hayretle okuyorum.Bazen saçma sapan , hastalıklı konuşuyor. Örnek ben geçenlerde arkadaşıma oturmaya gitmistim eve geldim bana diyor ki; senin arkadaşın çayına ilaç falan koymuş olmasınyıllardır görüştüğüm arkadaşım
galiba benim de başka çocuk konusunda temkinli olmam lazım. kızımın pedagoğu, ailelerimiz, kızım ve eşimden yoğun bir istek var. ben, kızım yeter modundayım. biryandan da ilerde bir kardeşi olÜzüldüm hastalıklı ve cahil bir adamdan 3.ye çocuk yapmanıza. Bir aynaya bakın bakalım kim cahil ?
Bu nasil bir konudur ya? O bisi dedi ben bisi dedim sen bisi de bizde bisi dedik vs..Merhaba hanımlar. Ne yapacağım nasıl davranacağım nasıl dayanacagimi bilemiyorum. Bu akşam bir dizinin fragmanı çıktı (dizinin adını yazmıyorum) ben de gülerek ve TV ye bakarak bişi dedim . Eş olacak adam hemen fittirdi vay efendim niye böyle diyorsun da falan da filan da. Yok cahil falan dedi ,ben de; ama seninle bu konuda muhatap olmadım ki TV ile konuştum falan dedim ve cahil olmasan dizi yüzünden hamile halimle beni böyle uzmezdin, bana böyle şeyler demezsin dedim ve daha fazla sesini duymamak için balkona çıktım. Baktım peşimden gelmiş balkon iç kapısında duruyor ( farketmedim onu) sonra içeri girdiğim gibi baktım orda durmuş hala da konuşuyor üzerime geliyor. Tabi o konuştu ben konuştum tartışma büyüdü ve iki çocuk var evde , onların gözü önünde demedigini bırakmadışimdi de defolup anasına gitti. Ben nasıl dayanacam böyle dengesiz cahil bir adamla.
Halbuki konu sahibi konu karışmasın diye bilgi vermiyorduAma böyle okuyunca kafam karıştı
Hayatımda bundan daha mantıklı bi kavga nedeni duymadim... kadın diyor vikingler adam anlıyor s.k.kler
Sonra adam diyor sen ne biçim konuşuyorsun ve çok utanıp elleriyle yüzünü kapatarak koşa koşa annesine kaçıyor.
Tek mantıklı açıklama bu Ben adamım evden ayrılışını buna bağlamadım. Adamın neden tepki vermiş olabileceğini gayet de esprili bir dille dile getirdim. Tek mantıklı açıklama bu diye de bir
Yalnız siz okuduğunuzu yanlış yorumlamışsınız. Ben adamın evden ayrılışını buna bağlamadım zaten. Adamın ilk olarak neye tepki vermiş olabilecegıni gayet de esprili bir dille dile getirdim. Olayın tek mantıklı açıklaması budur diye de bir iddiam olmadı. Eş kişisi ruh hastası olabilir, konu fake olabilir, olabilir de olabilir. Ben aklıma gelen komik bir düşünceyi yazmak istedim sadece.Hayatımda bundan daha mantıklı bi kavga nedeni duymadim... kadın diyor vikingler adam anlıyor s.k.kler
Sonra adam diyor sen ne biçim konuşuyorsun ve çok utanıp elleriyle yüzünü kapatarak koşa koşa annesine kaçıyor.
Tek mantıklı açıklama bu.
Ayyy aklıma geldi...avrupa yakasında burhan altıntop gen testi yaptırıyordu...kuzey irlandalı mi iskocyali mi ne çıkıyordu benim atam viking falan diyordu etekle geziyordu. Muhteşem bir bölümdü ya.
Evet tabiki anladım sizi...sadece ironiydi.Yalnız siz okuduğunuzu yanlış yorumlamışsınız. Ben adamın evden ayrılışını buna bağlamadım zaten. Adamın ilk olarak neye tepki vermiş olabilecegıni gayet de esprili bir dille dile getirdim. Olayın tek mantıklı açıklaması budur diye de bir iddiam olmadı. Eş kişisi ruh hastası olabilir, konu fake olabilir, olabilir de olabilir. Ben aklıma gelen komik bir düşünceyi yazmak istedim sadece.
Aralarında zaten hali hazırda gergin bir ilişkileri var ki kadın, adamın "neden öyle söyledin" lafına üff sanane yaa şeklinde bir şeyler söylüyor. Sonra aralarındaki gerginlik büyüyor ve adam kadının bu tepkisine karşılık evden gidiyor.
Ya nickin beni bende aldı Le Corbusier+aa vikings
-niye öyle diyosun ya
+seni muhattap almıyorum tvye dedim
-cahil
+ben hamileyim sen cahilsin
-(adam çıldırır evi terk eder)
eldeki veriler bu kadar arkadaşlar idare edin
Üzme kendini bişey yanlış anlamış demekki. İnsan bi lafla nasıl hemen cahil oluyor. Bence cahillik bambaşka bişey. Sizde kafanıza kurmayın daha fazla stres yapmayın. Üstüne gitmeyin konuşmayın oda hatasını anlicaktır sizde hamilelik hormonlar derken bide 2 çocuk onun streside var. Rahat olun.Merhaba hanımlar. Ne yapacağım nasıl davranacağım nasıl dayanacagimi bilemiyorum. Bu akşam bir dizinin fragmanı çıktı (dizinin adını yazmıyorum) ben de gülerek ve TV ye bakarak bişi dedim . Eş olacak adam hemen fittirdi vay efendim niye böyle diyorsun da falan da filan da. Yok cahil falan dedi ,ben de; ama seninle bu konuda muhatap olmadım ki TV ile konuştum falan dedim ve cahil olmasan dizi yüzünden hamile halimle beni böyle uzmezdin, bana böyle şeyler demezsin dedim ve daha fazla sesini duymamak için balkona çıktım. Baktım peşimden gelmiş balkon iç kapısında duruyor ( farketmedim onu) sonra içeri girdiğim gibi baktım orda durmuş hala da konuşuyor üzerime geliyor. Tabi o konuştu ben konuştum tartışma büyüdü ve iki çocuk var evde , onların gözü önünde demedigini bırakmadışimdi de defolup anasına gitti. Ben nasıl dayanacam böyle dengesiz cahil bir adamla.
Sağ olunÜzme kendini bişey yanlış anlamış demekki. İnsan bi lafla nasıl hemen cahil oluyor. Bence cahillik bambaşka bişey. Sizde kafanıza kurmayın daha fazla stres yapmayın. Üstüne gitmeyin konuşmayın oda hatasını anlicaktır sizde hamilelik hormonlar derken bide 2 çocuk onun streside var. Rahat olun.
Tmm canim ben seni anlıyorum hamilesin ve hassassin eşinde cahilce davranmış.Simdi o elindekini yavacca yere bırak ve hangi dizi olduğunu soyle bize?Arkadaş nasıl ortamlarda yaşıyorsunuz, sizin gözünüzde herkes yalancı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?