Saygısız cahil eş ve 3 aylık hamileyim:(

Hahaha

Ayyy aklıma geldi ...avrupa yakasında burhan altıntop gen testi yaptırıyordu...kuzey irlandalı mi iskocyali mi ne çıkıyordu benim atam viking falan diyordu etekle geziyordu. Muhteşem bir bölümdü ya.

Hiç kimse yazdıklarınızdan birşey anlamıyor ama suçlusu siz değilsiniz tabi ki, bizleriz, okuduğumuzu anlamıyoruz, hâlbuki nasıl tane tane ve güzel anlatmıssınız.

Kadınlar kulübü adına ben özür diliyorum sizden, sorry.

3. Cocuguda begenmedigin adamdan yapmak cahillik degilmu .neyse ne dediniz de adam delirdi yani eksik konu

Ay şakamiisiniz ya kadin derdini anlatiyor tamm zor soyledi ama adam hakli mi oldu simdi ?çatacak yer ariyormus sarmis kadina
Derdini anlattığı kısmı alıntılar mısınız?Zira boşlukları doldurunlu yazılı sınavı gibi konu

Ee o zaman bu adam hasta falandır. Ya da çirkeftir. Hep böyle miydi ? Öyle ise neden çocuk yaptınız ? Ha yok hep böyle değil ise regl falan mı da saçma sapan cevaplar veriyor.
Bazen saçma sapan , hastalıklı konuşuyor. Örnek ben geçenlerde arkadaşıma oturmaya gitmistim eve geldim bana diyor ki; senin arkadaşın çayına ilaç falan koymuş olmasınyıllardır görüştüğüm arkadaşım

Neden evlendin böyle cahil bir adamla ? Gerçekten anlamıyorum kocana burada eş olacak adam dengesiz cahil diyebiliyorsan merak ediyorum gerçekten neden evlendin 2tane de çocuk yapmışsın. Bu adam sonradan cahil olmadı ya ?

Ya bu nasıl birseydir nasıl bir yorumdur .10 dk kesintisiz kahkahali güldüm...yere yattım su an yerden yazıyorum.

Böyle apır sapır konuşmaya başladıysanız adamın aklına başka bir ihtimal gelmemiştir

Ayyy aklıma geldi ...avrupa yakasında burhan altıntop gen testi yaptırıyordu...kuzey irlandalı mi iskocyali mi ne çıkıyordu benim atam viking falan diyordu etekle geziyordu. Muhteşem bir bölümdü ya.
Buhran abim yaa ruyasinda abba grubunun solistiydi ..puhahahahah

Ya bu nasıl birseydir nasıl bir yorumdur .10 dk kesintisiz kahkahali güldüm...yere yattım su an yerden yazıyorum.
Hahah şahsen ben de yazarken çok güldüm ama olayın perde arkasından buna benzer bir şey çıkacağından emin gibiyim aksi halde olay gerçekten milletin anlamlandıramadığı kadar çok saçma.

Üzüldüm hastalıklı ve cahil bir adamdan 3.ye çocuk yapmanıza. Bir aynaya bakın bakalım kim cahil ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…