Sayfa 14’ten bildiriyorum hala dizinin ismi söylenmemişYok tarih dizisi ile alakası yok
HahahaBen olayı çözdüm galiba açılın
Şimdi konu sahibinin "vikingler" kelimesini bence eş kişisi yanlış olarak algılıyor. Burdaki benim teorim çok af edersiniz ama küfür anlamına gelen "s.k.kler". Yoksa adam vikingleri izlemediği gibi onlarla ilgili herhangi bir tarihi bilgi birikimine de sahip değilmiş. Yani adam neden sırf söz konusu olan dizi fragmanı vikingleri çağrıştırdı diye kızsın ki? Çok saçma. Neyse işte adam da haliyle "neden öyle diyorsun" diye şaşırıyor. Sonra olay örgüsü anlatıldığı gibi gidiyor.
Bence konu, konu sahibi ve eş kişisi arasında olan iletişim kopukluğundan kaynaklanıyor.
Ayyy aklıma geldiAy 11 sayfa boşuna okumuşum. Gören olursa bu yazdığımı boşuna gitmesin. Türk dizisine vikings demiş konu sahibi koca ona sinirlenmiş. Başka bilgi yok.
Sevgili A AcikMavi kocan viking mi, kuzey avrupalı mı?
Yoksa türk de, türkü vikinge benzettin diye mi sinirlendi?
sen bu dizi aynı vikings diyince o ne dedi?
3. Cocuguda begenmedigin adamdan yapmak cahillik degilmu .neyse ne dediniz de adam delirdi yani eksik konuMerhaba hanımlar. Ne yapacağım nasıl davranacağım nasıl dayanacagimi bilemiyorum. Bu akşam bir dizinin fragmanı çıktı (dizinin adını yazmıyorum) ben de gülerek ve TV ye bakarak bişi dedim . Eş olacak adam hemen fittirdi vay efendim niye böyle diyorsun da falan da filan da. Yok cahil falan dedi ,ben de; ama seninle bu konuda muhatap olmadım ki TV ile konuştum falan dedim ve cahil olmasan dizi yüzünden hamile halimle beni böyle uzmezdin, bana böyle şeyler demezsin dedim ve daha fazla sesini duymamak için balkona çıktım. Baktım peşimden gelmiş balkon iç kapısında duruyor ( farketmedim onu) sonra içeri girdiğim gibi baktım orda durmuş hala da konuşuyor üzerime geliyor. Tabi o konuştu ben konuştum tartışma büyüdü ve iki çocuk var evde , onların gözü önünde demedigini bırakmadışimdi de defolup anasına gitti. Ben nasıl dayanacam böyle dengesiz cahil bir adamla.
Hiç kimse yazdıklarınızı birşey anlamıyor ama suçlusu siz değilsiniz tabi ki, bizleriz, okuduğumuzu anlamıyoruz, hâlbuki nasıl tane tane ve güzel anlatmıssınız.
Kadınlar kulübü adına ben özür diliyorum, sorry.
Derdini anlattığı kısmı alıntılar mısınız?Zira boşlukları doldurunlu yazılı sınavı gibi konuAy şakamiisiniz ya kadin derdini anlatiyor tamm zor soyledi ama adam hakli mi oldu simdi ?çatacak yer ariyormus sarmis kadina
Bazen saçma sapan , hastalıklı konuşuyor. Örnek ben geçenlerde arkadaşıma oturmaya gitmistim eve geldim bana diyor ki; senin arkadaşın çayına ilaç falan koymuş olmasınEe o zaman bu adam hasta falandır. Ya da çirkeftir. Hep böyle miydi ? Öyle ise neden çocuk yaptınız ? Ha yok hep böyle değil ise regl falan mı da saçma sapan cevaplar veriyor.
Neden evlendin böyle cahil bir adamla ? Gerçekten anlamıyorum kocana burada eş olacak adam dengesiz cahil diyebiliyorsan merak ediyorum gerçekten neden evlendin 2tane de çocuk yapmışsın. Bu adam sonradan cahil olmadı ya ?Merhaba hanımlar. Ne yapacağım nasıl davranacağım nasıl dayanacagimi bilemiyorum. Bu akşam bir dizinin fragmanı çıktı (dizinin adını yazmıyorum) ben de gülerek ve TV ye bakarak bişi dedim . Eş olacak adam hemen fittirdi vay efendim niye böyle diyorsun da falan da filan da. Yok cahil falan dedi ,ben de; ama seninle bu konuda muhatap olmadım ki TV ile konuştum falan dedim ve cahil olmasan dizi yüzünden hamile halimle beni böyle uzmezdin, bana böyle şeyler demezsin dedim ve daha fazla sesini duymamak için balkona çıktım. Baktım peşimden gelmiş balkon iç kapısında duruyor ( farketmedim onu) sonra içeri girdiğim gibi baktım orda durmuş hala da konuşuyor üzerime geliyor. Tabi o konuştu ben konuştum tartışma büyüdü ve iki çocuk var evde , onların gözü önünde demedigini bırakmadışimdi de defolup anasına gitti. Ben nasıl dayanacam böyle dengesiz cahil bir adamla.
Esin dizinin yönetmenimiYerli bir diziyi yabancı dizi özentisi yapmışlar dedim
Niye bu adama habire çocuk doguruyorsunuz.Bazen saçma sapan , hastalıklı konuşuyor. Örnek ben geçenlerde arkadaşıma oturmaya gitmistim eve geldim bana diyor ki; senin arkadaşın çayına ilaç falan koymuş olmasınyıllardır görüştüğüm arkadaşım
Ya bu nasıl birseydir nasıl bir yorumdurBen olayı çözdüm galiba açılın
Şimdi konu sahibinin "vikingler" kelimesini bence eş kişisi yanlış olarak algılıyor. Burdaki benim teorim çok af edersiniz ama küfür anlamına gelen "s.k.kler". Yoksa adam vikingleri izlemediği gibi onlarla ilgili herhangi bir tarihi bilgi birikimine de sahip değilmiş. Yani adam neden sırf söz konusu olan dizi fragmanı vikingleri çağrıştırdı diye kızsın ki? Çok saçma. Neyse işte adam da haliyle "neden öyle diyorsun" diye şaşırıyor. Sonra olay örgüsü anlatıldığı gibi gidiyor.
Bence konu, konu sahibi ve eş kişisi arasında olan iletişim kopukluğundan kaynaklanıyor.
Bazen saçma sapan , hastalıklı konuşuyor. Örnek ben geçenlerde arkadaşıma oturmaya gitmistim eve geldim bana diyor ki; senin arkadaşın çayına ilaç falan koymuş olmasınyıllardır görüştüğüm arkadaşım
Ben az yukarıda yaptım o işiDerdini anlattığı kısmı alıntılar mısınız?Zira boşlukları doldurunlu yazılı sınavı gibi konu
Birinin bu özenle yazılmış konuya yapılan eleştirilerin haksız olduğunu söylemesi gerekiyordu astro, daha fazla dayanamadım.yabanelma farkı
Buhran abim yaa ruyasinda abba grubunun solistiydi ..puhahahahahAyyy aklıma geldi...avrupa yakasında burhan altıntop gen testi yaptırıyordu...kuzey irlandalı mi iskocyali mi ne çıkıyordu benim atam viking falan diyordu etekle geziyordu. Muhteşem bir bölümdü ya.
HahahYa bu nasıl birseydir nasıl bir yorumdur.10 dk kesintisiz kahkahali güldüm...yere yattım su an yerden yazıyorum.
Üzüldüm hastalıklı ve cahil bir adamdan 3.ye çocuk yapmanıza. Bir aynaya bakın bakalım kim cahil ?Bazen saçma sapan , hastalıklı konuşuyor. Örnek ben geçenlerde arkadaşıma oturmaya gitmistim eve geldim bana diyor ki; senin arkadaşın çayına ilaç falan koymuş olmasınyıllardır görüştüğüm arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?