Saygısız cahil eş ve 3 aylık hamileyim:(

Vallaha hepimiz ayni sorulari sorduk ama net cevap yok

Adami delirtin uslupsuz sekilde konusun sonra vay efendim cahil adamla ne yapacağım. Yapmasaydın 3. Çocuğu.
Yeni mi gordunuz adam cahil? Bi siz akillisiniz herhalde.
Kendinizi hakli görmeye adami cahil gormeye devam ederseniz daha cok tartışma cikarirsiniz.

Kavganın seyri meşhur Abdulhamit kavgasına benziyor yalnız. Orda da kavga "sizi terbiyeye davet ediyorum" ile başlayıp, "ahlaksız adam, alçak, p*şt" diye bitmişti.

Konu sahibi ben de açıkçası olayı anlamayan gruptanım. Bu haliyle bana tek düşündürdüğü var olan gerilimin, ufak kıvılcımla tırmanması oldu. Eşiniz hakkında çok ağır konuşuyorsunuz, keza onun da davranışları çok saçma. Çocuklarınız var, daha sağlıklı iletişim kurmanın yollarını aramalısınız.

Hani bir konu da araştırma yapmak için Google yazarsın da ( örneğin elma) sayfa da elma ne işe yarar, işte elmanin faydaları, yazımızda bunu açıklayacağız gibi gibi tonlarca cümle olur ama sayfa sonuna geldiğinde hiç bir cevap bulamazsın. Şu anda o konumdayım.

Durumu özetledin helal olsun üstad

Yarın da kontrolüm var onunla gitmek istemiyorum, ya yalnız gidecem diyeceğim ya da gelmiyorum seninle diyecem . Çünkü bebek onun umurunda olsaydı bu abuk sabuk şeylerden dolayı beni bu kadar üzmezdin.
Bebek umrunda değil de 3.çocuk böyle mutsuz mutsuz anne babaların 2 hatta 3 çocuğu olmasını anlamıyorum gerçekten anlamıyorum!!

Tmm canim ben seni anlıyorum hamilesin ve hassassin eşinde cahilce davranmış.Simdi o elindekini yavacca yere bırak ve hangi dizi olduğunu soyle bize?
Çok güldüm gece gece o diziyi demiyor tamam
Ama sen onun elinde ne gördün de bırak diyorsun sen bari de

İnsanlar sizden düzgün bir açıklama yapılmış iki cümle bekliyor ki yorum yapabilsinler. Ama siz ya kafa buluyorsunuz ya da ciddi psikolojik problemleriniz var.İlk ihtimalse eğer gerçekten yazık kafanıza

1. Merak ettim ne yorum yaptınız ?
2. Bu adam birden saygısız cahil olmadı böyle saygısız cahil adamı neden 3 çocuk babası yaptınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…