Saygısız cahil eş ve 3 aylık hamileyim:(

Bunda anlaşılmayacak ne var anlamıyorum ki. Yerli dizinin fragmanina gülerek aynı Vikingler dedim. Daha nasıl anlatılır bilemiyorum

Yani insanlar diyor ki; konu ne, vikingsle ilgisi ne, eşiniz bunun nesine alındı?
Hani giriş, gelişme, sonuç vardır, olay örgüsü vardır ya, bildiniz mi?
Asıl siz bunun nesini anlamadınız? İlk iletişim kuruşunuz mu?

Ay 11 sayfa boşuna okumuşum. Gören olursa bu yazdığımı boşuna gitmesin. Türk dizisine vikings demiş konu sahibi koca ona sinirlenmiş. Başka bilgi yok.

Sevgili A AcikMavi kocan viking mi, kuzey avrupalı mı?
Yoksa türk de, türkü vikinge benzettin diye mi sinirlendi?

sen bu dizi aynı vikings diyince o ne dedi?

Kendisine hak vermiyoruz diye
Yaşadığımız ortamın ne olduğu belli değilmiş çevremizde yalancılar mi varmış hep bizim zaten . Öyle diyor

Guzel soru guzel ozet tebrikler

Sizin de ilk konu okumanız mı? Anlamamak için direniyorsunuz resmen

bu sorulara cevap olarak ''ya ıste ınsan ınanamıyor degıl mı ben boyle adamla yasıyorum ıste''
dıyor
kurcalamayalım
vikingler işte vikingler

bu sorulara cevap olarak ''ya ıste ınsan ınanamıyor degıl mı ben boyle adamla yasıyorum ıste''
dıyor
kurcalamayalım
vikingler işte vikingler
Belki de koca kisisinin anne tarafindan buyuk buyuk dedeleri vikinglerdendi ve bu soylenen onu kizdirdi anasina saygisizlik kabul edip anasina gitti en mantikli bunu buldum

Bravo size, okumadan nasıl anladınız yaa

Nasıl anladım hemen söylüyorum iletişim beceriniz sıfır, kendinizi ifade edebilme yetiniz zaten yok. Bu koşullar altında adam haklı. Bizi böyle delirttiyseniz yıllardır aynı evde yaşadığınız kocanızı düşünemiyorum

Bdv'nin yazısız kuralı; bir şey dedim, bir şey oldu diye geçiştiriliyorsa o şey muhakkak anlatan kişi tarafından yapılan ve yapılmaması gereken şeydir. Karı koca birbirine cahil diyor, 2 kere boşanma eşiğinden dönülüyor ve üçüncüye hamilesiniz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…