Bunda anlaşılmayacak ne var anlamıyorum ki. Yerli dizinin fragmanina gülerek aynı Vikingler dedim. Daha nasıl anlatılır bilemiyorum
Kafa güzel çalışıyor+aa vikings
-niye öyle diyosun ya
+seni muhattap almıyorum tvye dedim
-cahil
+ben hamileyim sen cahilsin
-(adam çıldırır evi terk eder)
eldeki veriler bu kadar arkadaşlar idare edin
Sagol tatlim ben anamdayim zaten
Kinli mi?Tanımadığınız kişilere bile nasıl da kinlisiniz yazık
Butun sayfalari okuyup ta baska napabilirdimsu posttan sonra depar atarak gittim diyosun
Kendisine hak vermiyoruz diyeo kadar tek taraflı yazılmış ve herşey gizlenmiş ki insanın fikri bile olamıyor. bir replik vardı "şeyini şeyettiğimin şeyi" diye, aynı onun gibi bir anlam var konuda.
neyse, kocişkonuz haksız siz dibine haklısınız diyip istediğiniz cevabı verelim de "kavga" çıkmasın burdada.
Yani normalde de tartışma olur da böyle bir şey yüzünden İlk defa oldu. Ben de şaşırdım
Guzel soru guzel ozet tebriklerAy 11 sayfa boşuna okumuşum. Gören olursa bu yazdığımı boşuna gitmesin. Türk dizisine vikings demiş konu sahibi koca ona sinirlenmiş. Başka bilgi yok.
Sevgili A AcikMavi kocan viking mi, kuzey avrupalı mı?
Yoksa türk de, türkü vikinge benzettin diye mi sinirlendi?
sen bu dizi aynı vikings diyince o ne dedi?
Sizin de ilk konu okumanız mı? Anlamamak için direniyorsunuz resmenYani insanlar diyor ki; konu ne, vikingsle ilgisi ne, eşiniz bunun nesine alındı?
Hani giriş, gelişme, sonuç vardır, olay örgüsü vardır ya, bildiniz mi?
Asıl siz bunun nesini anlamadınız? İlk iletişim kuruşunuz mu?? A
bu sorulara cevap olarak ''ya ıste ınsan ınanamıyor degıl mı ben boyle adamla yasıyorum ıste''Ay 11 sayfa boşuna okumuşum. Gören olursa bu yazdığımı boşuna gitmesin. Türk dizisine vikings demiş konu sahibi koca ona sinirlenmiş. Başka bilgi yok.
Sevgili A AcikMavi kocan viking mi, kuzey avrupalı mı?
Yoksa türk de, türkü vikinge benzettin diye mi sinirlendi?
sen bu dizi aynı vikings diyince o ne dedi?
Belki de koca kisisinin anne tarafindan buyuk buyuk dedeleri vikinglerdendi ve bu soylenen onu kizdirdi anasina saygisizlik kabul edip anasina gitti en mantikli bunu buldumbu sorulara cevap olarak ''ya ıste ınsan ınanamıyor degıl mı ben boyle adamla yasıyorum ıste''
dıyor
kurcalamayalım
vikingler işte vikingler
Bravo size, okumadan nasıl anladınız yaaDaha olayı öğrenmeden kocayı haklı bulduğum ilk ve tek konu bu sanırım. Ciddi bir iletişim probleminiz var Allah etrafınızdakilere sabır versin
Sizin de ilk konu okumanız mı? Anlamamak için direniyorsunuz resmen
Bravo size, okumadan nasıl anladınız yaa
Sizin de ilk konu okumanız mı? Anlamamak için direniyorsunuz resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?