Ayy beni çok güldürdünüz. Allah’ta sizi güldürsünBen hala Vikinglere benzetilen diziyi düşünüyorum konu sahibi onu da yazmamış
Olabilir baski hissetmistir yazmaktan cekinmistir uzgundur vs vs zor degil bunu anlamak kuzum ama ne olursa olsun mevzuyu tam bilmeden onyargi hos degil8 sayfa kocama şey dedim o da bana şey dedi dedikten sonra diziye vikinglere benzettim de kocam da kızdı açıklaması ne kadar mantıklıysa biz de o kadar cevap verdik.
bence tuhaf bir tepki almadı.
Neden bu kadar kırıcı oluyorsunuz? Sen kimin hıncını alıyorsun acabaarkadaşlar sakin kocasından alamadığı hıncını buradan alıyor. gülüp geçelim. herkesin böyle talihsiz zamanları, algılarının kapalı olduğu dönemleri olur.
Sinirden uzuntuden kendini rahat ifade edememis olma ihtimalini atlayip onyargi nedir? Derdini anlatiyor soru soruldu cevap verdi de elli kisi ayni anda sormus mutlu bir ani degil ustune de gidilmis kadin ne yapsin ?
Olabilir baski hissetmistir yazmaktan cekinmistir uzgundur vs vs zor degil bunu anlamak kuzum ama ne olursa olsun mevzuyu tam bilmeden onyargi hos degil
Size en anlayışlı davranan 2. kişiye de çemkirdiniz ya helal olsun.Neden bu kadar kırıcı oluyorsunuz? Sen kimin hıncını alıyorsun acaba
Yok tarih dizisi ile alakası yokHanımefendi diziyi kocanız mı çekiyor? Ne bu gizem?
Bu kadar basit birşeyi burda bile büyüttüğünüze göre eşinizle olan tartışmanızda haksızdınız.
Vikingler muhabbeti doğru ise, tarihi dizilerden birine laf ettiniz. Eşiniz de milliyetçi duygularla mı karşılık verdi. Burda da milliyetçilik duyarı yememek için mi gizemli olmayı seçtiniz?
Ya da neyse ne. Zerrece merak etmiyorum, aklıma geleni yazdım. Bence haksızsınız.
Neden haksızsınız? İşte öyle... Nedenini söylemem
Neden bu kadar kırıcı oluyorsunuz? Sen kimin hıncını alıyorsun acaba
İşte benim eş de olur olmadık şeylerde büyük kavgalar çıkarır. Ailesine de öyleYani daha detaylı açıklasanız yardımcı olmamız kolaylaşır. Dedikleriniz de kavga çıkacak , cahil denilecek bir şey yok çünkü.
Adamin damarina bastın demekki Burada anlatmadigina göre gerçekten kırıcı bişey vikinglermis ne saçma sapan uydurma şeyler ama sayende iyi makara döndü baya güldüm yorumlaraYok tarih dizisi ile alakası yok
O zaman siniri üzüntüsü geçtiği bir vakitte açabilir konusunu. Boşlukları kafamıza göre mi dolduralım? İş insanlara laf yetiştirmeye gelince ne sinir kaldı ne üzüntü. Bir anda ağzından cımbızla laf aldığımız kadın bülbül gibi şakımaya başladı. Tekrar söylüyorum derdini anlatamıyor. Konu düzenleme diye bir seçenek mevcut eksik bilgilerin yerini doldurarak konusunu düzenleyebilir. Verdiği cevapta cevap olsa. 8 sayfa sonra bir kelime cevap alabildik, Allah razı olsun çok açıklayıcı oldu. Kadın ne yapsın kendini anlatmayı öğrensin, bilmiyorsa da konu açmasın müneccim değiliz
Ne diyun ya Al vikingi basina cal ben anama gidiom diye devam ederDüşünsenize adam "bugün ne yemek yaptın" diyor, aldığı cevap "yemek işte bunun nesini anlamıyorsun?" oluyor asdfg
Diyalog şöyleydi bence:
- Aa vikingler.
- Yani?
- E vikingler işte.
- Yani ne demek istiyorsun anlamıyorum.
- Vikingler diyorum ya nesini anlamıyorsun?
Ve olaylar gelişir
Valla kavga cikarilmayack gibi değilsiniz uyuz eden gıcık bir yapıniz varİşte benim eş de olur olmadık şeylerde büyük kavgalar çıkarır. Ailesine de öyle
Ee o zaman bu adam hasta falandır. Ya da çirkeftir. Hep böyle miydi ? Öyle ise neden çocuk yaptınız ? Ha yok hep böyle değil ise regl falan mı da saçma sapan cevaplar veriyor.İşte benim eş de olur olmadık şeylerde büyük kavgalar çıkarır. Ailesine de öyle
Bilirkisi de degilsiniz sonucta abartmayinO zaman siniri üzüntüsü geçtiği bir vakitte açabilir konusunu. Boşlukları kafamıza göre mi dolduralım? İş insanlara laf yetiştirmeye gelince ne sinir kaldı ne üzüntü. Bir anda ağzından cımbızla laf aldığımız kadın bülbül gibi şakımaya başladı. Tekrar söylüyorum derdini anlatamıyor. Konu düzenleme diye bir seçenek mevcut eksik bilgilerin yerini doldurarak konusunu düzenleyebilir. Verdiği cevapta cevap olsa. 8 sayfa sonra bir kelime cevap alabildik, Allah razı olsun çok açıklayıcı oldu. Kadın ne yapsın kendini anlatmayı öğrensin, bilmiyorsa da konu açmasın müneccim değiliz
Bilirkisi de degilsiniz sonucta abartmayin
Hmmm pekiYok tarih dizisi ile alakası yok
Konunun adını değiştirip vikings yapmalı9. Sayfayi okuyanlar sebebi vikinglermis
İşte benim eş de olur olmadık şeylerde büyük kavgalar çıkarır. Ailesine de öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?