Saygısız cahil eş ve 3 aylık hamileyim:(

8 sayfa kocama şey dedim o da bana şey dedi dedikten sonra diziye vikinglere benzettim de kocam da kızdı açıklaması ne kadar mantıklıysa biz de o kadar cevap verdik.
bence tuhaf bir tepki almadı.
Olabilir baski hissetmistir yazmaktan cekinmistir uzgundur vs vs zor degil bunu anlamak kuzum ama ne olursa olsun mevzuyu tam bilmeden onyargi hos degil

Sinirden uzuntuden kendini rahat ifade edememis olma ihtimalini atlayip onyargi nedir? Derdini anlatiyor soru soruldu cevap verdi de elli kisi ayni anda sormus mutlu bir ani degil ustune de gidilmis kadin ne yapsin ?

O zaman siniri üzüntüsü geçtiği bir vakitte açabilir konusunu. Boşlukları kafamıza göre mi dolduralım? İş insanlara laf yetiştirmeye gelince ne sinir kaldı ne üzüntü. Bir anda ağzından cımbızla laf aldığımız kadın bülbül gibi şakımaya başladı. Tekrar söylüyorum derdini anlatamıyor. Konu düzenleme diye bir seçenek mevcut eksik bilgilerin yerini doldurarak konusunu düzenleyebilir. Verdiği cevapta cevap olsa. 8 sayfa sonra bir kelime cevap alabildik, Allah razı olsun çok açıklayıcı oldu. Kadın ne yapsın kendini anlatmayı öğrensin, bilmiyorsa da konu açmasın müneccim değiliz

Olabilir baski hissetmistir yazmaktan cekinmistir uzgundur vs vs zor degil bunu anlamak kuzum ama ne olursa olsun mevzuyu tam bilmeden onyargi hos degil

iyi de biz psikolog değiliz. burada insanlar zaman geçirirken derdi olana da kendince yardım ediyor. ayrıca yaptığı kendini ifade edememek değil basbayağı söylememek için direnmek.
yani keyfi şekilde bulunduğumuz ortamda derdini net anlatsın diye 9 sayfa beklemek bence saçma. karşı tarafın da aslında iletişim sorunlu olduğunu gösteriyor. yada gerçekten çözüm aramıyor da kocası kaçıp gittiği için ondan alamadığı hıncı bizden alıyor.

Yani daha detaylı açıklasanız yardımcı olmamız kolaylaşır. Dedikleriniz de kavga çıkacak , cahil denilecek bir şey yok çünkü.

Yok tarih dizisi ile alakası yok

Neden bu kadar kırıcı oluyorsunuz? Sen kimin hıncını alıyorsun acaba

kırıcı değilim. hamile olduğunuz için özellikle naif bir dille yazdım hatta.
burada konu açıp 9 sayfa insanlara işkence çektirirken sıkıntı yok da biz yorum yapınca mı sıkıntı var.
burada kimse aptal değil. konunuzu tam anlatmadığınızı herkes anlıyor. gerçekleri duymak zorunuza gidince de ancak bize saldırıyorsunuz.
bu kafayla daha çoooook kocanız annesine gider.
size iyi geceler.
tabi düşünüp hatanızı anlarsanız.

ya psikoloğa bile gitse konuşmazsa yardım edemez. hem derdim var diyip hem de tek kelimesinden tüm problemi anlamamızı beklemek bence dalga geçmek.
canı sıkılmış milletle kafa buluyor bence.

Ne diyun ya Al vikingi basina cal ben anama gidiom diye devam eder

İşte benim eş de olur olmadık şeylerde büyük kavgalar çıkarır. Ailesine de öyle
Ee o zaman bu adam hasta falandır. Ya da çirkeftir. Hep böyle miydi ? Öyle ise neden çocuk yaptınız ? Ha yok hep böyle değil ise regl falan mı da saçma sapan cevaplar veriyor.

Bilirkisi de degilsiniz sonucta abartmayin

Bilirkisi de degilsiniz sonucta abartmayin

Sizde de algılama problemi olduğundan iyi anlaştınız konu sahibiyle demek ki. Hanımefendi sormuşsunuz ne yapsın ben de kendimce ne yapması gerektiğini söylemişim. 15 sayfa olmuş sizden başka konu sahibinin avukatlığına soyunan veya hak veren veya normal bulan var mı? Acaba biraz sorgulasanız mı bir şeyleri?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…