- 29 Ağustos 2014
- 5.614
- 17.966
- 448
- 33
Ay şakamiisiniz ya kadin derdini anlatiyor tamm zor soyledi ama adam hakli mi oldu simdi ?çatacak yer ariyormus sarmis kadina
Kendisine hak vermiyoruz diye
Yaşadığımız ortamın ne olduğu belli değilmiş çevremizde yalancılar mi varmış hep bizim zaten . Öyle diyor
Ne munasebet ,sen bize bile anlatmiyorsan kocan hakli yazmak nedir?ayrica neden yalan soylesin?var boyle insanlar herseye kavga cikaranMesele tam olarak burda konuyu anlatmaması. Vikingler dedi diye adamın o kadar kızdığına mı inanalım yani
Ay şakamiisiniz ya kadin derdini anlatiyor tamm zor soyledi ama adam hakli mi oldu simdi ?çatacak yer ariyormus sarmis kadina
Nasıl anladım hemen söylüyorum iletişim beceriniz sıfır, kendinizi ifade edebilme yetiniz zaten yok. Bu koşullar altında adam haklı. Bizi böyle delirttiyseniz yıllardır aynı evde yaşadığınız kocanızı düşünemiyorum
İyiki evli değiliz tam bosanmalik adamı sinir eden gıcık bir yapıniz var eşinize Allah yardım etsin.İnanmak zorunda değilsin canımMesele tam olarak burda konuyu anlatmaması. Vikingler dedi diye adamın o kadar kızdığına mı inanalım yani
Düşünsenize adam "bugün ne yemek yaptın" diyor, aldığı cevap "yemek işte bunun nesini anlamıyorsun?" oluyor asdfg
Diyalog şöyleydi bence:
- Aa vikingler.
- Yani?
- E vikingler işte.
- Yani ne demek istiyorsun anlamıyorum.
- Vikingler diyorum ya nesini anlamıyorsun?
Ve olaylar gelişir
Anlamak istemiyorlar çünkü. Başka yerlere çekiyorlarNe munasebet ,sen bize bile anlatmiyorsan kocan hakli yazmak nedir?ayrica neden yalan soylesin?var boyle insanlar herseye kavga cikaran
Sen doğru söylemiyorsunArkadaş nasıl ortamlarda yaşıyorsunuz, sizin gözünüzde herkes yalancı mı?
İnanmak zorunda değilsin canımMesele tam olarak burda konuyu anlatmaması. Vikingler dedi diye adamın o kadar kızdığına mı inanalım yani
Sinirden uzuntuden kendini rahat ifade edememis olma ihtimalini atlayip onyargi nedir? Derdini anlatiyor soru soruldu cevap verdi de elli kisi ayni anda sormus mutlu bir ani degil ustune de gidilmis kadin ne yapsin ?Asıl siz şaka mısınız kadın derdini 13 sayfadır anlatamıyor. Bakın olay şu şekilde karı-koca dizi izliyor kadın diyor ki vikings, yabancı diziden uyarlama böyle dediği dizi hangi dizi bilmiyoruz. Kocası diyor ki niye öyle diyorsun cahil. Kadın diyor sen cahil olmasan beni üzmezdin, ben seninle değil tv ile konuşuyorum. Arada başka cümleler de var ama konu sahibi yazmamış ne olduğunu. Sonra karşılıklı bir şeyler söylemişler o bir şeylerin ne olduğu bizim hayal gücümüze bırakılmış. Biz olayı öğrenemedik ki yorum yapalım. Konu sahibi gerçek hayatta da bu şekilde kendini ifade etme yetisi olmayan bir karakterse kocaya yazık vall
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?