Saygısızlığın Bu Kadarı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçekten siz de annenizde hic dusuncemde değilsiniz
Ben o kadını duusnuyirum stresten uyuyamamistir eminim
Stres yapacagi bir durum yok guzel bir dille binadan tasinmasini dile getirdik kabul etmeyince mantiksiz bi cozum sunmus olduk iki tarafin hatalari var hakli yanlarida var evet bunu duymaksa istediginiz ama hala ortada bizim zorbaligimiz varmis gibi yaziliyor

Hanımefendi ev taşımak ne kadar zor ve masraflı farkında mısınız?
Nasi bu kadar vurdumduymaz olabilirsiniz aklım almıyor ya.
Taşınsın diyor
Masrafladi siz karşılayın tasinsin

Tartışıyor muyum neden sizin düşündüğünüz gibi düşünmedim diye mi ? Sizin karsitiniz oldum diye mi ? Eleştiriye gelemiyorsunuz demek ki. Hiç bir cümlemde hakaret etmedim gayet saygılı bir şekilde konuştum ben szinle. Ama Üzgünüm istediğim fikrimi söylerim bunu bilerek konu actiniz

hayır yok ve zaten oturdugu katta vermesi gerekenden cok daha az hatta ceyregi bir miktari ödüyor hic alinmasa bile ses etmem ama bu inadı cozemiyoruz bende annemde tikandik kaldik heralde akilda durdu
Öyle bir evin çeyrek fiyatı nedir merak ediyorum 100 tl ödüyor galiba.

Hanımefendi ev taşımak ne kadar zor ve masraflı farkında mısınız?
Nasi bu kadar vurdumduymaz olabilirsiniz aklım almıyor ya.
Taşınsın diyor
Masrafladi siz karşılayın tasinsin
Zaten ikna olsa yardim edecegiz de anneme yükleniyor tasinmayacagim inad degil mi soba yakacagim diyor.

Öyle bir evin çeyrek fiyatı nedir merak ediyorum 100 tl ödüyor galiba.
Onun evinde hicbir sorun yok hanimefendi sorun bizim evde.. evde yaktigi sobanin ona zarari yok biliyorum kimse tercih etmez sobali evde yasamayi. Derdimiz onunla degil ki cikmazsa tum bina zarar gorucek zaten ortadaki butun inatlasmalarim gunah kecisi annem oldu

Kadın zaten kiracı, yaz da gelmek üzere.
Sobayı kaldırıp ısıtıcı verebilirdiniz, elektrik parasının 3te ikisini biz odeyelim diye.
Kadın cazgır, o konuda haksız. Ama giriş kat olması ona büyük bir artı. Bizim apartmanda da engelli bir arkadaş oturuyordu (Allah rahmet eylesin) ,3. Katta. Annesi genç yaşında hem fıtık oldu hem de ellerinden ameliyat oldu, ağır çocuğu ve arabasini indir kaldır merdiven taşımaktan.
Taşınmak kadına eziyet olur yani...
Taşınma işini de kontrat bitiş tarihini göstermeniz gerekiyor. o zaman itiraz edemez. Ama sizin elinizde kontrat yok, birşey yok,kendi kafamızda göre 'iki aya apartmani bosaltiyoruz' diyemezsiniz ki, kiracının da bir sürü hakkı var.
Ogrenciyken ev sahibim de kovmak için kontrat bitisini beklemişti. Eğer pat diye çıkarma imkanı olsa o cadı çıkarırdı :)))
Diyeceğim şu, kendini doldurma. Sakin olmaya calis. Kadın belli ki cahil ve mutsuz. Neden münakaşaya giresin ki? Odeyin faturanın bir kısmını olsun bitsin. Aylardan girdik hazirana,daha ne yakacak ki zaten

Sizin eve nereden duman giriyor? Şuan eviniz doğalgazlıymış... baca delikleriniz kapalı olmalı??

Önce, apartman yıkılacak, dediniz. Şimdi yıkılmayacak diyorsunuz.

Apartman hukukuna göre mesela en üst kattaki su problemlerinin tadilatından bütün apartman sorumludur. Kat malikleri ana sorumludur. Kiracılar da ödeme yapar ve kiradan düşerler sonra.
Siz bir ev kiralamışsınız, hukukçu değilim ama herhangi bir tadilat masrafından ev sahibi kimse o sorumludur bu mantığa göre.
Kontratınız varsa kafanıza göre "Evden çık" ya da "Şu kata taşın" diyemezsiniz. Kadın sizin direktiflerinize göre hareket edecek değil. Çok haklı olduğunuzu düşünüyorsanız yasal yollara başvurun.

Ayrıca 'acımak' ne çirkin bir kelimedir

Gercekten şöyle bir yoruma ihtiyacım varmis derin bir nefes aldım. İnsanlık hâli bende birden parladım actim konuyu sonra elestiriden ziyade yaftalamalar gelince durumu düşünürken daha çok bunaldım.. Bakacağız inşallah çaresine

Kirayı düşürüp doğalgaz bağlantın gerçekten duyarlı bı aileyseniz bunu yapabilirsiniz sanırım. Kim haklı kim haksız bilemedim iki taraf da kendince haklı ama onların biraz daha çok anlayışa ihtiyacı var

cunku kendileri istedi ve bu kadar ucuza hic kimse vermiyor bu devirde ev, daire cok kotu durumda degil soba kismi kotu evet sadece bunu bilerek kendileri istedi fiyatta da ılımlı yaklastilar
Daha önce ki mesajlarınız da kadın taşındığında sobayla ilgili bi sıkıntı yoktu.. soba tütmüyordu demiştiniz.. şimdiki mesajınız da ise soba kısmı kötüydü zaten kadın taşınırken belirtmiştik demişsiniz.. kendinizle çelişiyorsunuz???? madem sobayla ilgili sorun wardı, bile bile lades diyip kiracıyı kabul etmişsiniz.. bu kadar ucuza bu devirde kimse ev vermiyor demişsini, işte burası hassas nokta, kadında meraklı değildir herhalde bu kadar kötü evde oturmaya.. durumu onu gerektirmiştir.. ama siz baca kısmının sorunlu olduğunu bile bile evinize kiracı almanız çok ama çok yanlış olmuş... hele ki engelli çocuğu olan biri için taşınmak çok zorken...kadına çok üzüldüm bi kere daha

Sorun sizin evdeyse yaptırın evinizi o zaman. Sizin pintiliğiniz yüzünden mi kadın üst kata çıkacak? Kendinizi nasıl haklı görebiliyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…