- 13 Ekim 2009
- 1.371
- 12
- 158
- Konu Sahibi prettywitch
-
Sen ezik demişsin o da salak...önce sen hakaret etmişsin
mrb. kızlaar dha geçenlerde erkek arkadaşımla ilgili bir konu açtım.Bugün bir yenisi eklenmiş bulundu.erkek arkadaşımla konuşuyorduk bir dizi başlamış tarihle ilgili onu izliyordu.Banada dediki bence bu dizinin konusu lale devri dönemleri falan.Bk bakaalım netten dedi.Baktım patrona halil İsyanı yla alakalıymış.Bende şaka yaptım ezik bilemedin diyee.oda dedi ptrona halil isyanı lale devrinin sonunu getirmiş.Blip bilmeden ezik deme.Kendinide salak konumuna düşürme dedi.
hayatımda ilk defa bir insan bana bu kelimeleri söylüyor o kadar çok sinir oldum kiii.Hiç bişey demedim telimi falanda kapattım.İnanamıyorum şuann dediklerinee.tarihimde iyi değildir.bilmiyordum yanii asıl sorun bilmemem değil zaten yanii bilmediğim için kendimi rahatsız hissetmedim herkes her konuyu bilecek diye birşey yok.Ama bu kadar saygısız konuşmasıı beni çok sinirlendirdi.Hatta bir kaç gün görüşmeyi düşünmüyorum.Salak dedi resmen yaa
Ben normalde konuştuğum kelimelere çok dikkat ederimm.Asla kaba konuşmam.bana karşıda konuşulmasını istemem.hassas olduğumu bilir bu konuda şuan şok oldum.
yazdığınız bilgiler doğruysa öğretmensinzi ve kafanıza taktığınız mesele bu çok şaşırdım doğrusu :44:
size göre salak demek hakaretse ona görede ezik hakaret demekki size öle demiş yada alınmak için yer aramışsınız
evet şuan görev yapmasamda öğretmenim..Fakat bunun konuyla ilgisi nedir? Salak demesini mazur mu görmeliydim?yukarıda da belirttiğim gibi ezik demem şakaydı oda bunu biliyordu.benim ki bir hakaret değildi.
mrb. kızlaar dha geçenlerde erkek arkadaşımla ilgili bir konu açtım.Bugün bir yenisi eklenmiş bulundu.erkek arkadaşımla konuşuyorduk bir dizi başlamış tarihle ilgili onu izliyordu.Banada dediki bence bu dizinin konusu lale devri dönemleri falan.Bk bakaalım netten dedi.Baktım patrona halil İsyanı yla alakalıymış.Bende şaka yaptım ezik bilemedin diyee.oda dedi ptrona halil isyanı lale devrinin sonunu getirmiş.Blip bilmeden ezik deme.Kendinide salak konumuna düşürme dedi.
hayatımda ilk defa bir insan bana bu kelimeleri söylüyor o kadar çok sinir oldum kiii.Hiç bişey demedim telimi falanda kapattım.İnanamıyorum şuann dediklerinee.tarihimde iyi değildir.bilmiyordum yanii asıl sorun bilmemem değil zaten yanii bilmediğim için kendimi rahatsız hissetmedim herkes her konuyu bilecek diye birşey yok.Ama bu kadar saygısız konuşmasıı beni çok sinirlendirdi.Hatta bir kaç gün görüşmeyi düşünmüyorum.Salak dedi resmen yaa
Ben normalde konuştuğum kelimelere çok dikkat ederimm.Asla kaba konuşmam.bana karşıda konuşulmasını istemem.hassas olduğumu bilir bu konuda şuan şok oldum.
eğitim verebilcek birisiniz sonuçta ama bu durumda tel kapatıp bi kaç gün görüşmemek yerine oturup bu durumdan rahatsızım demeniz daha mantıklı değilmi.tabi tercih sizin. ben eğitim durumunuzu bununla bağdaştırdım
Selam,
siz gecen gunlerde Nostradamusu tanimiyorsunuz diye erkek arkadasiniz tarafindan elestirilen kisi misiniz? Eger oysaniz siz bu adamla cok beraber olmayin sizi inanilmaz ezer.... sizinkisi cahillik degil onun kisi cok bilmis davranmasi inanin bana... resmen bildiklerini siralamaya calisiyor seni ezik duruma dusurmek icin... bunu asla kabul etmeyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?