- 18 Temmuz 2011
- 9.127
- 17
- 158
- Konu Sahibi prettywitch
-
çünkü çok fazla kızdım.o anda kötü birşey dememek ve sakinleşmek için kapattım.Evet görüşmemeyi düşünüyorum yaptığı hatanın farkına varsın bir daha bu kadar kolay bu cmleleri kurmasın.Ve sizinde görüşlerinizi merak ettiğim için burada paylaştım.Eğitim durumuma gelince.Öğretmen olmam benim her dakika mantıklı davranmam yada olaylara soğuk kanlı yaklaşık konuşmayı denemem anlamına gelmiyor.Bende bir insanım ve her insanın tıkandığı noktalar vardır.Salak kelimesini ondan beklemediğim için son derece şaşırdım ve kızdım tepkimde bu yönde oldu.teşekkr ederim yorumunuz için.
ya ezik deme olayı şöyle.Yalan dünya diye bir dizi var orda bir karakter ezik miyim ben ya vs. tarzında cümleler kuruyor.bizde kendi aramızda o şekilde şakalaşıyoruz.ki ben ona ezik demeden öncede o bna demişti sohbet ederken.Yanii benim ezik kelimeme tepki olarak salak dediğini düşünmüyorum.Öyle olsaydı zaten bu kadar kızmazdım.
sen ona arkadaş ortamında mı ezik dedin?? normalde çok bilmiş midir?? kompleksli mi ??
kac yasindasiniz merak ediyorum...
ben ona ezik dedim o bana salak dedi ayy hayatimda kimse diyemez pat kapadim teli...
sizce ezik demek salak demekten daha mi asagi birsey,
herkes herseyi dogru bilecek degil,ezik diye saka yapmisiniz ama bu ezikte güzel bir saka terimi degil..
adaminda demek ki gururuna dokunmus ezik kelimesi her ne kadar sakayla olsada..
senide uyarmis kendini salak yerine düsürme diye..
insan sinirle belki o an anlayamaz ama yazarkende anlamaz mi düsünüyor yazarken,ezik dedim kirildi..
siz ezik ya da buna benzer sakalarda bulunursaniz karsinizdakide o rahatlikta konsuur...
siz söylemeyin o söylerse saygisizlik olur herkesin bir alinma noktasi vardir..o da alinmis demese iyidi ama biri bana saka dahi olsa ezik dese
kabul edemem...sakasi mi olur ergen tipler gibi
evet şuan görev yapmasamda öğretmenim..Fakat bunun konuyla ilgisi nedir? Salak demesini mazur mu görmeliydim?yukarıda da belirttiğim gibi ezik demem şakaydı oda bunu biliyordu.benim ki bir hakaret değildi.
[ı]evet şuan görev yapmasamda öğretmenim..fakat bunun konuyla ilgisi nedir? Salak demesini mazur mu görmeliydim?yukarıda da belirttiğim gibi ezik demem şakaydı oda bunu biliyordu.benim ki bir hakaret değildi.[/ı]
öğretmensiniz ve patrona halil isyanı lale devri ilişkisini bilmiyomusunuz? a a a a diyorum sadece. hani öğretmen olmasanız amenna bilemeyebilirsiniz ama acayipmiş valla.
kusura bakmayın da her öğretmen ve hatta lise mezunu herkes patrona halil isyanını bilir
benim karşıma çıksa böle biri salak demesem de bi durur düşünürüm
saygı kısmına girmiyorum bile o sizin meseleniz
Ezik demişsin ama ezik duruma düşmüşsün ayy çok güldüm buna yaaa karacahillik bu olsa gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?