- 16 Temmuz 2023
- 4.731
- 13.073
- 128
- Konu Sahibi senanurrrrrr
-
Yalvarmışsın bir de "gel beni al" diye tövbe yarabbimbakire değildim evlenmeden önce eşime bunu söyledim bn yalvardim evlenelim diye
Hakaret, şiddet, küfür ,eve geç gelme vs bir sürü sıkıntı var ve kendisi onu aldattığını düşünüyor. Asıl onun aldatma ihtimali çok yüksek. Geç saatlere kadar ne yapıyor bu herif? Boşanmaktan başka çaren yok. Böyle ömür geçmez. Nedense böyle konularda hep özünde iyi bir insan diye açıklama yapılıyor.2yildir kavgalarimizda hakaret şiddet herşey var hatta bana oruspu dedi kaç defa özünde iyi bir insan alkolun etkisiyle söyledi
Mesleğin ,2 çocuğun var. Ama sende boşanmaya dair bir istek göremedim. Ölmeyi mi bekliyorsun anlamadım ki. Polise şikayet et darp raporu al. Yok şikayet edemem boşanmak istemiyorum diyorsan da yapacak bir şey yok.en ufak bir sonirlenmesinde hakarete ve şiddete uğruyorum ertsi gun bırakın mahcup olmayı tripli tripli geziyor suratıma bakmıyor hatta bazen evi terk ediyor eve geç geliyor çoğu kez
Bekaretiniz yok diye mi evlendiniz ve bu adama mı güvendiniz?Bide benim ailemin durumu çok iyi değil bn çalışmiyirum ama ailem ne zaman zora düşse yardim etmeye çalıştım yardim dediğim küçük mevlalar kendi harçlıklarım aslında eşim bana hırsız dedi aileme zaten sürekli hakaret ediyor hiçbiri ile anlaşamıyor benimde hatalarım var ama bn ona hicbi zamn saygimi bozmadım o bana hep saygisz davranıyor sinirlensin hemen telefonu suratıma kapatır yuzyuzeysek asla benim konuşmama izin vermez hep o konuşur daha doğrusu bağırıp durur hamileyken ve lohusaykende şiddet gördüm doğum yaptim babalık izninin hepsini arkadaşlarıyla geçirdi alkol alarak bn hepte yalnızdım özel gunleri hatırlar çiçek alır mutlaka beni bebiş diye sever pinti değildir istediğimi alırım yer bsey demez hep bu olumlu yanlarını gormeye çalıştım benimde hatalarım var diyerek.ama şuan kendimi çok değersiz hissediyorum cikmazdayim bu arada eşimin annesi yok bir tarafı buruk aslında hep bu yönlerden baktim aslında ama her kavgada seni çekecek halim kalmadı tahammülüm kalmadi çok zor bir insansın diyor son zamanlar da da sevmediğini ve güvenmedigini söylüyor
Evet kızım 6yasinda oğlum 3yasinda oturduğumuz ev bizim evde oturabilirsin diyordu her boşanma aşamasına geldiğimizde kızımın okulunuda ödüyor 10 binde nafaka verecekÇocuklarınız var mı
Kendiside polis .yok inanin çok yorgunum artık işin garibi hala en ala hakli o bir gram bn suçluyum moduna girmiyor beni suçlayıp duruyor herzamnSende bosanacak enerjiyi gormedim. Dayak yemekten kum torbasi olmussun hala cok mu kotu gorunuyor disardan diyorsun. En iyisi telefonuna kades uygulamasi indir. Tirnagina bile zarar verse polis cagir. Okuz kocan belki polisten korkar da dovmez.
O durumu kabullenememiş ben öyle olmasaymışım kendisi de mutlu bir evlilik yapabilirmiş alkol almasının nedeni de buymuş benim o durumumu bir türlü kabullenememiş bana kavga ederken falan diyor sen diğer kadınlar gibi mutlu mu olmayı bekliyordun o mutluluğu vermem sana diyor zaten geçmişimden dolayı ona göre bu durumda olmamızın nedeni benim geçmişim ve benim aileme çok düşkün olmam aslında ben sevdiğim insanlara düşkünüm çok kavga sevmem biraz sevecen uysal sakın bir yapım vardır bu nedenle bana koyun diyor seni nereye sürerlerse oraya gidiyorsun diyorGeçmişim evliliğimi yıktı mi?Şaka gibisiniz.
Bi darp raporu alip sikayetci olsan hayati kayar hayati ama kendini surekli ezdire ezdire adami bu moda sokmussun. Tirnagina zarar gelse darp raporu alip onu isinden kovdurur rezil edebilirsin.Kendiside polis .yok inanin çok yorgunum artık işin garibi hala en ala hakli o bir gram bn suçluyum moduna girmiyor beni suçlayıp duruyor herzamn
Ben çalışmadığım için biraz maddiyatida sıkıntı yapıyorum açıkçası kendi ailemin durumu da iyi değil çocuklara yetememek birilerine muhtaç olma korkusuda var ama bu zamana kadar gidelim bu değildi tabii ki bağımlı. mı oldum alışkanlık mı bilmiyorum bir türlü vazgeçemiyordum ama şu an gözüm hiçbir şey görmüyor o kadar yorgunumBakın 2 katı bir zaman sürecinde benzerini yaşadım. 2 de çocuğum var siz gibi. Ama bu tipler baba değil bence insan değil farklı bir yaratık grubu. Kendinize sıkıntı vermeyin. Ben ayrıldım her gün arkadaşlarımla kafama göre bir hayat yaşıyorum en azından bana hakaret eden beni boğan biri yok hayatımda
Kendinizi suçlamayın, sizin geçmişiniz yüzünden değil eşinizin hareketleri yüzünden bu haldesiniz.
Şu an boşanmayı düşünemiyor olabilirsiniz ama devamlı senden bıktım diyip şiddet uygulayan kişi yarın seni bırakıyorum terkediyorum derse ne yapabilirsiniz? O size demeden siz çalışma ortamı, çocukları bırakabileceğiniz kreş ya da bir aile büyüğü ayarlamaya çalışın.
Aslında evliliği düşünmediğim bir zamanda karşıma çıktı o zamanlarda ona çok iyi geldi ama böyle değildi tripleri vardı ama şu anki hali gibi değildi zamanla çok değişti evet haftanın en fazla 5 günü alkol alıyor bazen evde bazen dışarıda evdeyken yan odada da olsa çocuklar şahit oluyor kavga anında o kadar bağırıyor ki çocuklar tabii ki buna da şahit oluyor Bir de ben çocuklar korkar sessiz ol dediğimde sen ne kadar iyi annesin gözlerim yaşardı diyor tabii ki de biliyorum benim de şu an tam var dediğini görmedim hep o haklı bu kadar şey olmasına rağmen ertesi gün tripli tripli sinirli sinirli Gezer bazen gerçekten beynim yanıyorBekaretiniz yok diye mi evlendiniz ve bu adama mı güvendiniz?
Maşallah size, hem böyle geleneksel bir aileye sahipken birileri ile birlikte oluyorsunuz.
Hem de sizinle evlenerek kabul etmesini istediğiniz adama bakın! Hiç mi kendinize acımadınız?
Konunuz nerden bakılsa elde kalıyor! Bir de üstüne 2 çocuk yapmişsınız Alkolik bir adamla büyütüyorsunuz:/
Yalvarmışsın bir de "gel beni al" diye tövbe yarabbim bir ara ben de öyle düşündüm aldattığını ama öyle bir savundu ki kendisini peki o taraflara düşkün bir tarafı da yok ama bana hep soğuktu mesela benimle hiç beraber uyumak istemiyor hep ayrı yatıyoruz cinsellik deseniz benim geçmişimden dolayı yapamıyormuş o durum aklına geliyormuş istek gelmiyormuş bu nedenle bu genç yaşimda senin yüzünden afedersiniz ama s....kalkmiyor diyor
Hakaret, şiddet, küfür ,eve geç gelme vs bir sürü sıkıntı var ve kendisi onu aldattığını düşünüyor. Asıl onun aldatma ihtimali çok yüksek. Geç saatlere kadar ne yapıyor bu herif? Boşanmaktan başka çaren yok. Böyle ömür geçmez. Nedense böyle konularda hep özünde iyi bir insan diye açıklama yapılıyor.
Mesleğin ,2 çocuğun var. Ama sende boşanmaya dair bir istek göremedim. Ölmeyi mi bekliyorsun anlamadım ki. Polise şikayet et darp raporu al. Yok şikayet edemem boşanmak istemiyorum diyorsan da yapacak bir şey yok.
Benim anlamadığım eşim niye benden boşanmadi sizce bana sinirlendiğinde de gerçekten ter içinde kalıyor yani gerçekten sinirleniyor beni sevmediğini söylüyor niye benimle hala evli anlamıyorum her kavgada boşanma lafı yapıyordu ama çokta icraata döktüğü söylenemezHemen bir iş bulup boşanın. Eşiniz şiddet göstermek için bahaneler de bulmuş. Bunu sonu gelmez. Birde geçmişin evliliğini yıkmadı, eşiniz saf kötü bir insan olduğu için bunu yapıyor
Kızım 6 oğlum 3 yaşında aldatma olayını açtığımda ben öyle bir insan değilim diyor kendini öyle bir savunuyor ki aslında o taraflarda da çok bezi olan bir insan değil ayrı yatıyoruz ama cinsellik yok hayatımızda beni o durumumu hatırlatıyormuş o yüzden cinsellik içinden gelmiyormusDışarıdan görünen durum maalesef ki korkunç ötesi…
Aslında artık böyle konulara çok yorum yapasım gelmiyor sonuç değişmiyor bakış açısı değişmediği sürece aynı devam ediyor..
Siz öncelikle evlenirken kendinizi ayıplı bir varlık olarak görmüşsünüz.
Bir de üzerine yalvarmışsınız.
Yaşadığınız şey ayıp değil kusurlu değildiniz..
Adam da sizi ezmişte ezmiş..
Çocuklar bütün bu hakaret şiddetin içinde kaç yaşındalar?
Bu arada eşiniz sizi aldatıyor olabilir..
Ne yapılabilir yapar mısınız bilmiyorum da ailenizin yanına dönüp çalışabilirsiniz yaşınız ilerlemeden bir işe girin çünkü belli ki siz gitmezseniz bu adam zaten gidecek bari azıcık akıllı olunda daha da beklemeden bir iş bulun kendinize..
Ya da önce iş bulup sonra ayrılın.
Yemeğini yaptığınız, çamaşırını, bulaşığını yıkayıp her işini siz hallettiğiniz için olabilir miBenim anlamadığım eşim niye benden boşanmadi sizce bana sinirlendiğinde de gerçekten ter içinde kalıyor yani gerçekten sinirleniyor beni sevmediğini söylüyor niye benimle hala evli anlamıyorum her kavgada boşanma lafı yapıyordu ama çokta icraata döktüğü söylenemez
Cevabı çok basit henüz bulmadığı için, bulsa bile içindeki bu şiddet duygusunu kimin üstüne kusacak. Yanlış anlamayın aklı başında hiç bir kadın onu bu yaptığını kabul etmez. Boşayın şunu bütün bakireler onun olsun hatta gözüne soksun.Benim anlamadığım eşim niye benden boşanmadi sizce bana sinirlendiğinde de gerçekten ter içinde kalıyor yani gerçekten sinirleniyor beni sevmediğini söylüyor niye benimle hala evli anlamıyorum her kavgada boşanma lafı yapıyordu ama çokta icraata döktüğü söylenemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?