Saygisizlik

bakire değildim evlenmeden önce eşime bunu söyledim bn yalvardim evlenelim diye
Yalvarmışsın bir de "gel beni al" diye tövbe yarabbim
2yildir kavgalarimizda hakaret şiddet herşey var hatta bana oruspu dedi kaç defa özünde iyi bir insan alkolun etkisiyle söyledi
Hakaret, şiddet, küfür ,eve geç gelme vs bir sürü sıkıntı var ve kendisi onu aldattığını düşünüyor. Asıl onun aldatma ihtimali çok yüksek. Geç saatlere kadar ne yapıyor bu herif? Boşanmaktan başka çaren yok. Böyle ömür geçmez. Nedense böyle konularda hep özünde iyi bir insan diye açıklama yapılıyor.
en ufak bir sonirlenmesinde hakarete ve şiddete uğruyorum ertsi gun bırakın mahcup olmayı tripli tripli geziyor suratıma bakmıyor hatta bazen evi terk ediyor eve geç geliyor çoğu kez
Mesleğin ,2 çocuğun var. Ama sende boşanmaya dair bir istek göremedim. Ölmeyi mi bekliyorsun anlamadım ki. Polise şikayet et darp raporu al. Yok şikayet edemem boşanmak istemiyorum diyorsan da yapacak bir şey yok.

Dışarıdan görünen durum maalesef ki korkunç ötesi…
Aslında artık böyle konulara çok yorum yapasım gelmiyor sonuç değişmiyor bakış açısı değişmediği sürece aynı devam ediyor..
Siz öncelikle evlenirken kendinizi ayıplı bir varlık olarak görmüşsünüz.
Bir de üzerine yalvarmışsınız.
Yaşadığınız şey ayıp değil kusurlu değildiniz..
Adam da sizi ezmişte ezmiş..
Çocuklar bütün bu hakaret şiddetin içinde kaç yaşındalar?
Bu arada eşiniz sizi aldatıyor olabilir..
Ne yapılabilir yapar mısınız bilmiyorum da ailenizin yanına dönüp çalışabilirsiniz yaşınız ilerlemeden bir işe girin çünkü belli ki siz gitmezseniz bu adam zaten gidecek bari azıcık akıllı olunda daha da beklemeden bir iş bulun kendinize..
Ya da önce iş bulup sonra ayrılın.

Gecmisim evliligimi yikti dediginize gore kafa yapisi olarak esinizle ayni kafadasiniz gecmisiniz degil esiniz yikiyor o soylediginiz olmasaydi bile esiniz perdeler neden kirli yemegin dibi neden tuttu diyede dovecekti sizi ,bu durumlara cocuklarda sahit oluyorsaonlar icin ne kadar kotu aileniz sahip cikarsa bir an once gitmeye bakin

Siz alttan almaya devam ettikçe daha çok tepenize çıkacak

Sizin yerinizde ben olacam ki alllaahhhhh
Bir kere asla dayak yemem, kafasına şişeyle vururum
Laf soktuğunda da “evet eski sevgilimle çok güzel bir aşk yaşadım. Ve sen bunu bilerek benden iki çocuk yaptın. Beğenmiyorsan defol git ama bize de bakmak zorundasın” diye onu delirtirdim

Ama ezik ezik oturup dayak yemeniz de bir tercih tabii

Kocanız iyi falan değil, şerefsizin biri

Yalvardin mi???
Baştan kaybetmissin, çekeceğim diyorsan buyur böyle devam et, yoksa bı karar verip adım at.
Kocan iyi falan değil, iğrenç takıntılı biri ve evet saygısız.

Bekaretiniz yok diye mi evlendiniz ve bu adama mı güvendiniz?

Maşallah size, hem böyle geleneksel bir aileye sahipken birileri ile birlikte oluyorsunuz.

Hem de sizinle evlenerek kabul etmesini istediğiniz adama bakın! Hiç mi kendinize acımadınız?

Konunuz nerden bakılsa elde kalıyor! Bir de üstüne 2 çocuk yapmişsınız Alkolik bir adamla büyütüyorsunuz:/

Sende bosanacak enerjiyi gormedim. Dayak yemekten kum torbasi olmussun hala cok mu kotu gorunuyor disardan diyorsun. En iyisi telefonuna kades uygulamasi indir. Tirnagina bile zarar verse polis cagir. Okuz kocan belki polisten korkar da dovmez.
Kendiside polis .yok inanin çok yorgunum artık işin garibi hala en ala hakli o bir gram bn suçluyum moduna girmiyor beni suçlayıp duruyor herzamn

Geçmişim evliliğimi yıktı mi? Şaka gibisiniz.
O durumu kabullenememiş ben öyle olmasaymışım kendisi de mutlu bir evlilik yapabilirmiş alkol almasının nedeni de buymuş benim o durumumu bir türlü kabullenememiş bana kavga ederken falan diyor sen diğer kadınlar gibi mutlu mu olmayı bekliyordun o mutluluğu vermem sana diyor zaten geçmişimden dolayı ona göre bu durumda olmamızın nedeni benim geçmişim ve benim aileme çok düşkün olmam aslında ben sevdiğim insanlara düşkünüm çok kavga sevmem biraz sevecen uysal sakın bir yapım vardır bu nedenle bana koyun diyor seni nereye sürerlerse oraya gidiyorsun diyor

Kendiside polis .yok inanin çok yorgunum artık işin garibi hala en ala hakli o bir gram bn suçluyum moduna girmiyor beni suçlayıp duruyor herzamn
Bi darp raporu alip sikayetci olsan hayati kayar hayati ama kendini surekli ezdire ezdire adami bu moda sokmussun. Tirnagina zarar gelse darp raporu alip onu isinden kovdurur rezil edebilirsin.

Ben çalışmadığım için biraz maddiyatida sıkıntı yapıyorum açıkçası kendi ailemin durumu da iyi değil çocuklara yetememek birilerine muhtaç olma korkusuda var ama bu zamana kadar gidelim bu değildi tabii ki bağımlı. mı oldum alışkanlık mı bilmiyorum bir türlü vazgeçemiyordum ama şu an gözüm hiçbir şey görmüyor o kadar yorgunum

Aslında evliliği düşünmediğim bir zamanda karşıma çıktı o zamanlarda ona çok iyi geldi ama böyle değildi tripleri vardı ama şu anki hali gibi değildi zamanla çok değişti evet haftanın en fazla 5 günü alkol alıyor bazen evde bazen dışarıda evdeyken yan odada da olsa çocuklar şahit oluyor kavga anında o kadar bağırıyor ki çocuklar tabii ki buna da şahit oluyor Bir de ben çocuklar korkar sessiz ol dediğimde sen ne kadar iyi annesin gözlerim yaşardı diyor tabii ki de biliyorum benim de şu an tam var dediğini görmedim hep o haklı bu kadar şey olmasına rağmen ertesi gün tripli tripli sinirli sinirli Gezer bazen gerçekten beynim yanıyor

Hemen bir iş bulup boşanın. Eşiniz şiddet göstermek için bahaneler de bulmuş. Bunu sonu gelmez. Birde geçmişin evliliğini yıkmadı, eşiniz saf kötü bir insan olduğu için bunu yapıyor
Benim anlamadığım eşim niye benden boşanmadi sizce bana sinirlendiğinde de gerçekten ter içinde kalıyor yani gerçekten sinirleniyor beni sevmediğini söylüyor niye benimle hala evli anlamıyorum her kavgada boşanma lafı yapıyordu ama çokta icraata döktüğü söylenemez

Kızım 6 oğlum 3 yaşında aldatma olayını açtığımda ben öyle bir insan değilim diyor kendini öyle bir savunuyor ki aslında o taraflarda da çok bezi olan bir insan değil ayrı yatıyoruz ama cinsellik yok hayatımızda beni o durumumu hatırlatıyormuş o yüzden cinsellik içinden gelmiyormus

Yemeğini yaptığınız, çamaşırını, bulaşığını yıkayıp her işini siz hallettiğiniz için olabilir mi

Cevabı çok basit henüz bulmadığı için, bulsa bile içindeki bu şiddet duygusunu kimin üstüne kusacak. Yanlış anlamayın aklı başında hiç bir kadın onu bu yaptığını kabul etmez. Boşayın şunu bütün bakireler onun olsun hatta gözüne soksun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…